-
Imam trogodišnjakinju papalicu i veliku ljubiteljicu voća - od šestog mjeseca lijepo je prihvatila dohranu, išle smo po Rodinim tablicama i Aprinom topicu, ali po načelu samohranjenja. Ne samo da sam ja slijedila Rodu i Apri, nego sam napravila skripte po tome i dala ih bakama i djedovima. Kasnije i frendicama.
Znala sam biti i jako kruta (za druge), nisam dopuštala da mi se bebu nutka hranom koju ne dozvoljavam, u park sam nosila i još uvijek nosim samo voće i suho voće....
S drugim djetetom ću slično.
Rode i Apri su na mene, našu dohranu, ali i prehrambene navike, imale presudan utjecaj - pozitivan. Tko zna što dijete jelo i kakve bismo navike stvorili da nisam zaglavila na ovom forumu.
Zato, ne ulazeći u novonastalu raspravu, želim zahvaliti Rodi i Apri što su pozitivno utjecale na nas.
I žao mi je što se Apri odlučila povući, ne smatram to dobrim potezom jer mislim da potrebe za njenim savjetima itekako postoje, a i ne vidim zašto ne bi bilo više "škola" u savjetima pa neka forumašice odluče što im najviše drži vodu i što je njihovoj situaciji najprihvatljivije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma