Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Sushi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma nije to egzoticno
    Rado bi jednog dana probala zamorat nesto u rizu
    I radila bi bez soja sosa...... Znaci samo namirnice koje mi jedemo ko i nadi zacini
    Kaj me zanima kaj daje ljepljivost toj rizi da moze to sjediniti?
    Mozda vam cudno zvuci ali pred par godina sam u biogradu zabunom kupila rizu koja je bila deklarirana s nekim glutenom.naravno to sam skuzila kad sam dosla do smjestaja jer meni je do tad tiza bila riza.eto od tad uvijek kad idem nekud uvijek nosam svoju rizu.
    Jel bi mogla mozda skuhati rizu i dodat u pol kuhano ilipred kraj mljeveni lan ili tak nesyo
    I jos nesto klinka ponekad zna napraviti cup to ona tak zove stavi u malu salicu za kavu zlicu rize malo stisne pa stavi pekmez,med ili neki zacin po na yo jos zlicu rize pa opet malo stisne s zlicom i za pol minute okrene na tanjur.vecinom to radi pred klopanje,ono napravi razjapi usta i dok zvace radi drugi zalogaj

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj me zanima kaj daje ljepljivost toj rizi da moze to sjediniti?
    Kuha se ta specijalna ljepljivija glutinozna riža i doda joj se ocat, ne obični nego taj rižin neki.
    Radila sam po ovom receptu: https://www.coolinarika.com/recept/s...n-na-tanjuru-/
    Sve je ispalo odlično osim što sam se skoro udavila s algom jer mi se zalijepila za nepce i nisam je mogla skinuti.
    Možeš sushi raditi s čim god ti padne na pamet. Neki stave kuhanu piletinu, neki samo avokado. Nije da će ti doći neki ortodoksni japanski kuhar i počet špotat.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 08.09.2019. at 11:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •