S obzirom da Vin Diesel nije bio 'na dohvat ruke', MM je u stvari prvi izbor. Njezan, cvrst, lojalan, pazljiv, humoristican, najbolji prijatelj i najbolji tata![]()
S obzirom da Vin Diesel nije bio 'na dohvat ruke', MM je u stvari prvi izbor. Njezan, cvrst, lojalan, pazljiv, humoristican, najbolji prijatelj i najbolji tata![]()
taman sam htjela napisatOriginally Posted by Anci
![]()
Eh sad cu ispasti blesava ali MC :/
MC, ne MC - ja ipak moram konstatirati da je mm neka verzija tog idealnog. ne idealna verzija, ali neka je.
kad zažmirim na jedno oko, to je ipak taj tip muškarca. paul newman u najboljim danima![]()
vi s FB, tišina sad. mogu i ja tu i tamo malo uljepšati stvarnost. 8)
mama courage![]()
ako pročitaš prvu stranicu ovog topica shvatit ćeš zašto je se trebaš bojati![]()
ahahahaaa, juroslave, zar i tiOriginally Posted by Juroslav
nego, na ovom topiku ima visesmajlija nego na cijelom pdfu recepti
vidim da vi sve vadite neku stariju gospodu, poslovodje u konzumu od pedeset pa glumce do sedamdeset (ako su zivi). ja sto starija, sve mi se mladji svidjaju. sva sreca pa nisam npr profesorica![]()
ustvari, ne mogu se sjetiti da mi je ikad decko bio stariji od mene, mislim od ovih mojih nekoliko koje mogu na prste jedne ruke izbrojati
Originally Posted by marena
![]()
Hvala ti!
Prije 5 stranica sam i njemu pisala, a nisam se mogla sjetiti kak se zove.
Meni je on mmmmmmmmmm.
ja suprotno, prije samo isključivo vršnjake, plus 9 mj sam tolerirala, ali sad ispod 40 nije zanimljivoOriginally Posted by ivarica
Moj skromni prilog:
Colin Firth (Mr. Darcy, ne moram objašnjavat zašto)
John Hannah
http://www.youtube.com/watch?v=b_a-eXIoyYA
(kad drži govor na sprovodu u četiri vjenčanja i sprovodu svog dečka...arghhhhhhh, kako bi ga utješila)
Liam Neeson
Edward Norton
Vince Vaugn
Vincent D´Onofrio
Stara garda:
Lee Marvin, Clint Eastwood, John Cassavetes (Franco u 12 žigosanih), Paul Newman u mlađim danima
evo, kad smo kod mladaca, npr patrick fugit, ofkors tek mrtav u pizzeriji kamikaze
http://www.filmski.net/slike/automatika/films/4015d.jpg
nego, preletila sam topic, nijedna nije prijavila sex? tctctctct žene, jednom će vam MMovi naletjet na neku takvu kakve se vi gradite na ovom topicu![]()
pa ne znam, bilo je ovdje nekad davno topika o xxxxxl kondomima, a koliko me sjecanje vara nije im prolazio rok upotrebe
režem vene! obožavam ga, obožavam! u criminal intentu mi je genijalan. a čula sam... ne da je seljačina, nego da je prepotentan do besvijesti. i neka je!Originally Posted by Dragonfly
![]()
nego nitko da njega spomene: sunglasses
meni je dylan dog dobar. on prvo obradi klijentice, a onda im riješi slučaj.
maximino spominjanje muža mi je ono.... razlog za ban.toliko ići u offtopic
![]()
ajde dobro, od starijih bill murray u Izgubljeni u prijevodu
Da, sad si me sjetila da treba i top listu najiritantnijih filmskih/serijskih likovaOriginally Posted by mama courage
Prvo mjesto: "And I...(dramatična pauza za naočale) am going to get to the truth"
Niste, nego je leteci tanjur istreso par kila feromona iznad Zagreba.Originally Posted by Maja
![]()
Predmnijevam da nitko nije spomenuo gospona Predina?
Gerard Butler je i meni prezgodan, al ga nisam spominjala jer sam mislila da ga nitko ne zna. Obavezno pogledajte film: P.S. Volim te (ne samo radi glumca).
Netko je spomenuo Balaševića u mlađim danima, e pa meni je puuuno zgodniji sad, onako zreo i šarmantan.
I Zoran Predin, mmmm...
heh meni uvijek zanimljvo (u najmanju ruku) otkriti tko se kome sviđa, to mi na neku foru i govori nešto o toj osobi.
I baš me zna dobro šokirati nekad izbor nekih mojih prijateljica, onako čudni neki spojevi nespojivog...
interesting
E, da, i Lenny može proći...(moj mali doprinos količini oblizujućih smajlića).
ouuu jea, on i još par slatkastih iraca u p.s. volim teOriginally Posted by laumi
![]()
pa depp u čokoladi.
a prije svih njih MM![]()
Ajme, jeste se raspisale! Ok, procitala sam prvu-znam ih, pa zadnju :?-pola ih ne znam.
Meni su mnogi prekrasni u pravom filmu (ulozi), ali vječiti ideal muškarca je STING.
Što se tiče seksipila-Brad Pitt, mm neće sa mnom u kino jer: "Neću da slušam kako uzdišeš kad se B.P. pojavi na platnu". On mi je nastavak rano pubertetske zaluđenosti Robertom Redfordom-slična energija.
Osim njega definitivno Robert Downey Jr.
Ah, da... i Colin Farrel.
I Silversurfer iz stripa (ne fimski).
jesam kokaOriginally Posted by marta
![]()
uh dok sam vas nabrzake iscitasla, zene pisete prebrzo, nemasm ja toliko vremena a gustam vas citsti
nego ovako, stariji i zreliji su moj izbor
iako slavnu trojku ne bih odbila
-depp, clooney i pitt - jest da su mozda malo prelijepi zas moj ukus, al bi im oprostila to :D
ivasrica je spomenula bill murraya u Izgubljeni u prijevodu
mmmm, tu je bio tako dobar (a i onom jarmushevom filmu)
sa samom shepardom bih mogla ostariti![]()
od nasih, netko rece kresimira mikica, cool, a meni se svidja i rene medvesek, iako mi je ponekad malo prepopovski, ima nesto sto jako cijenim
i tako...
aaaaaaaa predin aaaaaaaaa
jos jedan s kojim bi mogla ostariti![]()
Oj zrinka, eto nam se preklapaju neki (shepard i mikić)
Inače, sad uočila da se na jednom drugom topicu ovaj naziva Onaj topic
:shock:![]()
ndaOriginally Posted by anchie76
zbog njega i tebe sam ja skoro imala frku doma
stalno mi on iskače na gmailu dok pregledavam odgovore na teme koje pratim
nije da se bunim, samo kažem 8)
mmmmmmmmmmm
http://www.csustan.edu/english/reube...p8/shepard.gif
a kako tek pise
a njega ne mozes previse spominjati.Originally Posted by yaya
a murray u izgubljeni u prijevodu je i meni![]()
meni se na ovom topicu nesto previse spominju misicavi tipovi - ja naime slabo podnosim misice na muskima. nekima, ako su jako zanimljivi, mogu i odredjeni udio misicne mase oprostiti, ali ne previse.
Jelda?Originally Posted by a zakaj
Baš večeras gledam Đuricu Drobca i zamišljam kakav je ispod sakoa... ovdje koji god otvoris link sve je na tacni. :/ Ja ne mogu ni jesti kad vidim previše mesine na kupu.![]()
Mislim, ja stvarno ne znam kad se Emsa uspije primiti krpe i čišćenja koliko gleda te filmove i serije...
Eno je opet tako milo priča o generalci na dnevnoj bazi.![]()
8) zar to nije divnoOriginally Posted by Imga
ova tema je od prekjuce i ima 10 strana!!! dok ih procitam bit ce jos 10.
inace, na tvu volim uvijek bedgajse 8) mracnjake.
ne volim nabildane.
i najvise mi je sexi brada od 3 dana (cca) mmmmmmmmmmm
naletila sam na spot (sto me potaknulo na potpis) pa sam se sjetila singlesa i kako sam vrisnula u kinu kad se pojavioOriginally Posted by Svimbalo
![]()
Originally Posted by mama courage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inace, all time najljepsi pogled koji ostavlja bez daha, u svakom filmu i van filma- newman!!! faca!
koliko videokazeta sam nasnimila i istih pogledala. iznova. i iznova. i iznova....
da!!!! kako sam mastala da sam ja sarah u Serendipity. a High Fidelity bi trebala biti lektira.Originally Posted by summer
o daaaa slin law and order meloni slinOriginally Posted by Balarosa
u svakom filmu Nebojsa Glogovac, Boris Milivojevic u Munjama..
nadalje, spominje se Billy Idol...o da...onda i uvijek 8)
no bojm se krenuti sa listomnecu spavat nocas
![]()
jel spomenut edward norton?
Edward Furlong u osnovnjaku kao John Connor. zahvaljujuci njemu otkrila sam GNR![]()
Val Kilmar dok se nije ubuciozato je Morrisona odglumio uf...jos mi se vrti kad se sjetim...
i za kraj, moram spomenuti Cobaina. o da![]()
neću da te uvedem u napast! ovako blizu božića, to si nikad ne bih mogla oprostiti.Originally Posted by AdioMare
![]()
leonisa, de idi u krpe! umriješ ćeš od predoziranja oxitocinom!!![]()
da OVAKVA sad idem u krevet???![]()
Joe Strummer...nekoc....
vječiti ideal muškarca je STING![]()
j. depp - uvijek
joaquin phoenix i vincent gallo - volim muške s greškom
da sting i depp![]()
MC i to sto velis. laku noc 8)