i da, nikakva pobogu dekica mi ne treba![]()
prijavljujem zlorabljenje moderatorskih ovlasti!
felix sam sam cekala rammstein![]()
butlera ti ostavim u djetetovoj vreci u vrticu 8)
Mislim da je emsa prva rezervirala collina, no nje nema pa ga zgrabi
Mislim da Adio mare jedina misli na muža danas.![]()
fala puntice, bude mi leonisa sutra ujutro ubacila u jagorov ormaric u vrticu, moze leonisa? ja dolazim s njim u pola 10 u vrtic, kupim dvd i trkom doma (mozda me i izlijeci, tko zna)![]()
ja se volim poslije pokritivarica prvotno napisa
![]()
![]()
ma eto ti ga, i on se lagano otromboljio u mamma mii, ali zna pjevatiivarica prvotno napisa
Uopce se ne mogu ufurati gledati taj film.. mislim tijelo mu jeFelix prvotno napisa
, al ono bradato lice... ne kuzi se uopce da je to on... mrzim toliko dlaka na licu
![]()
kak to da nije nitko spomenuo will smitha?
Ne može čovjek sat vremena actually raditi (već kad sam na poslu) a da se tu ne narode bar 2 stranice!
Ma kaki Will Smith, dajte mi Taye Diggsa anytime![]()
leonisa, istovremeno - hvala! :D
maja, rikavam na dekicu![]()
![]()
![]()
anchie, i meni malo smeta brada, ali preplanuli ten, onaj torzo, pa oci, pa to sto je sav u nekom imaginarnom svijetu.. strah me da se sutra ne razocaram kad ga vidim normalnog :/
moram sad ici po dijete u vrtic i prebaciti mentalni sklop na boba graditelja. uh, bit ce tesko, bob mi nije nesto![]()
hm... da.. ni mene ne smeta taj torzoFelix prvotno napisa
![]()
Ak ga vidis, javi meni da ga i ja dodjem vidjetistrah me da se sutra ne razocaram kad ga vidim normalnog :/Tesko da je "normalan" nakon sto se onako napucao za 300. A kako je fantastican lik.. zenila bi ga odma
(eto iznimke
). Smisao za humor mu je nevjerojatan, onak je obican i opusten. Fantastican je lik. Znam to sve jer sam dobro obradila sve njegove intervjue na youtube 8)
O daaaaaaaaaaa. Njam!leonisa prvotno napisa
Felix, idem sad na roditeljski pa cu ti ubaciti dvd.
ak nemas pametnijeg posla veceras, zaleti se do vrtica![]()
Ajme kada se ja sjetim kakvi su i se sve tipovi sviđali u mladosti.
Recimo jedan od mojhi bisera (sada tako mislim) je Axl Rose.![]()
Tom Cruise mi je bio mrak nad mrakovima dok nije počeo sračkati...
Brad Pitt je zakon ali njega volem ne samo zbog izgleda (dalkeo od toga da njie zgodan) već zbog po meni odlične glume-od milog dečkića do opakog razbijača...
Mislim da ću vječno venuti za filmovima Grease i Dirty Dancing, iliti za njihovim junacima, jer me pale tako malo "kao zločesti" dečki koji jaaaaako dobro čagaju. Nešto me u tom plesu jako pali. To što su sada stari to ne gledam.
A inače mi se sviđaju svakojaki glumci...
Od ljepuškastog
Jessea Spencera, Heathea Ledgera i sličnih baby faceova, preko plavookih Gibsona, Travolte i sl, do skroz egzotičnih Smita, Damona Wayansa....
Ali najdraži od svih mi je naravno moj muž, o njemu ne moram maštati, njega imam kad hoću...
da se ne miješam u Colin Firth priču, Toby Stephens (ali samo u Jane Eyre)
bemti, nitko nije spomenuo wesley snipes.....aaaaaaaaaaaaaa
s jedne strane on, s druge colin firth.
nego, sjetimo se brad pitta, i kad ga vidim onako kako vukljači svu onu svoju djecu - mogu ga itekako zamisliti kao obiteljskog čovjeka. znači, može ostati više od jedne noći.
inače, njemci imaju za sve ovo super izraz... "ich wuerde ihn nicht von der bettkante stossen..." ne bih ga gurnula s ruba kreveta![]()
Sean Bean, James McAvoy, a prosao bi i Matthew McConnaughy u krizi.![]()
a TI u sredinimama courage prvotno napisa
8)
leonisa, thx! smsaj kad budes tamo da se odmah zaletim do vrtica.
anchie, pod normalno smatram ne-stripovski, ne nabrijane boje, ne stilizirano i nadnaravno kao sto je 300 (jel bila neka rasprava vec o strip junacima i zasto su posebno seksi? ima smisla!), pa ne znam da li ce mi sjesti u nekom normalnijem filmu. ali ako kazes da bude... joj sad jedva cekam dvd![]()
benicio del toro mi je strašno hot, neznam zašto... ima neku animalnu crtu u sebi..
Dobro, znaci meni idu Norton, Predin i postar od jutros. To nije nas postar regularni nego neki klinac na zamjeni.![]()
A meni ide Russell![]()
Pa što ću s njim??
Al dobro, idu mi i James i Eddie i Taye i ostala krama koju nitko neće+Mourinho i Sam Shepard (ali ću ga prepustiti Zrinki ako baš bude inzistirala)
Ja ću si uzet Housea i ne treba mi nitko drugi! Dobro, posudila bih i onog zgodnog mladog Dylana na jednu noć... (da se House odmori, ipak je on već stric u godinama)! A ja u najboljima...
Laku noć...i sretno!![]()
(kakti još jedna asocijacija na Clooneya)
zakljucavam topik prije nego napuni sedamnaestu stranicu i time postane vrijedan ostanka po pravilima foruma koja su tu, ne zaboravimo, da se krse
sazetak
nema cini se dovoljno gadnog, a poznatog il bogatog muskarca za kojim neka zena ovdje nece sliniti i sanjati ga
nema cini se dostavljaca, rezaca salama i radnika s rukom u gacama za kojim neka zena ovdje nece sliniti i sanjati ga
neko vrijeme pojacano cemo pratit lik i djelo forumasice koja je izabrala da joj na ovom topiku bude PRVI POST
takoder cemo pratiti daljnja nastojanja autorice topika da se istovremeno svidi i meni i emsi. lako joj je sad tako, trebala je to pokusati prije nego je neka nabavila krpenu lutkicu i pletacu iglu.
pitat cemo se, a necemo saznati koliko adiomare dobije mandarina u kilogramu, jel martin postar zvoni dvaput, koliko sitno moze samljeti mesar u merkatoru, jesmo li to emsu vidjele da se smuca po trgu marsala tita, ali ne zbog prosvjeda, jel anci promijenila trasu, koliko dugo treba ivarica zatocit nekog u liftu prije nego ovom nestane zraka. pitat cemo se, a necemo saznati.
ili... sad ovdje ide glazba iz jeftinog horora... mozda i hocemo?
evo otkljucavam topik na dva dana, tj na dvije godine.
razlog sam zaboravila, ali je bio sigurno dobar![]()
ja se sjećam gdje smo bile kad si mi rekla razlog ali ne i razloga
ali sigurno je bilo nastavno na neku konverzaciju od RDJ![]()
sigurno nijeMaja prvotno napisa
![]()
sto bi ja zbog njega ista
ali sam tajnicu odgledala![]()
zato si se i razbolila
mogla si pričekat s ovom paradom dok završim večerašnji posao, sad sam krenula tražit glumce koje ću nać prva i tako odvest doma
Imaginarne ideale predvodi g. Connery, za njim idu Clooney, Pit, Willis, ovi malo stariji(ne Michael Douglas, njega ne limvo) Ali ovo se odnosi samo na fizički izgled i "ono nešto" što pokreće hemiju.
A što se tiče čovjeka za kojeg sam se udala, on je idealniji od onoga što sam sebi željela pronaći dok ga nisam upoznala. Naravno da nije savršen, u tome i jest kvaka![]()
juhuuuuu :D :D :D
pridodajem johna malkovicha, kako smo ga mogli zaboraviti...npr. u opasnim vezama 8)
moram GA dodati
ismiki, ne mogu vjerovati da nas ima jos. dodala bih ja stosta, al me sram, ko zna sto bi mislile....anamar prvotno napisa
nego jel tko spomenuo onog malog od Demi Moor? ni ime mu ne znam, samo da je lep.
Ashton, nekak premlad, u svakom pogledu, nije mi nikad sjeo.
meni isto nije taj ashton, piletina.
daj marta ne se snebivati, na sunce s tim tipovima.
Marta ih čuva sam za sebe a biće joj žao kad neka od nas prva iskopa pa dobije pravo da ga nosi doma.
a predrag miki manojlović? ima ono nešto, jel da?
ha, ide meni i ne bunim se zbog toga.
Piplica, daaaaaaaa.piplica prvotno napisa
Meni je mrak i u ocean 11.
Ivarica, vele kak uđeš u novu, takva bu ti bila...e pa fala, baš bih u ovom raspoloženju provela novu...![]()
s obzirom na to da preferencije vecine na ovom topicu idu u sasvim drugom smjeru, pretpostavljam da ovu dvojicu slobodno ja bezeciram?
i njega volim![]()