on mi je mozda i prelijep, ali oprostila bih mu...
on mi je mozda i prelijep, ali oprostila bih mu...
kao sto vidite, danas sam osjecam strastveno nagnuce ka filozofiji
a zakaj, upravo sam se bojala otvoriti zadnji link![]()
e. oko ovog zadnjeg bi se možda mogle i poćapati - ove prije slobodno nosi doma.![]()
Pa kad ne zna kako se svi ti Kinezi zovu... I Japanci.Maja prvotno napisa
Od "nase" estrade palim se na Predina, kao sto vec rekoh. Unatoc losim medjususjednskim odnosima.I Vlada moze prodje....
Idem surfat, kad sam vec s poslom zavrsila.
nakon ovih zadnjih momaka, pitanje tko nas zavadi nameće se![]()
vas dvoje skupa - koliko bi ono djece imali? 8?marta prvotno napisa
pa ovi zadnji su poznati pacifisti i kozmopoliti, lako je s njima uzivati u bratstvu i jedinstu.cvijeta73 prvotno napisa
na srecu, ovog ciku jos nitko nije spomenuo, valjda ni nece. mislim, cak se ni meni ne svidja![]()
kaj predin ima petero?
![]()
nego meni se svidja i Jet Li. i upravo sam skuzila da je frajer 63. godiste :shock: i sad se idem javit na onaj topic o ruznima i starima, a prekosutra idem ucit kung fu...
Evo GA! Našla. Iz filma Kuca letecih bodeza. Jos jedan meni.![]()
Ne bi ti nikad rekla da se na tako izglačane dječačiće pališ![]()
Meni je John Meyer k'o bombon, ta Jenn stvarno ima oko...![]()
I Chang Chen, koji glumi onog pustinjskog lopova/stalivec u filmu Tigar i zmaj.![]()
Znala sam da nece proci bez komentara. I jos sam se sjetila jednog topica, prastarog, s onog prvog pretpotopnog Rodinog foruma, gdje se na jednom topicu o tome kakvi se kome svidjaju, jel mladji jel stariji zakljucilo da se meni svidjaju svi. Hebi ga, moram uravnotezit gospona Predina s nekim od ovih glatkih.Maja prvotno napisa
![]()
aaaaaa marta meni svi ovi tvoji mmmljac
od a azkaj bi mogo proć samo vlada
ovi drugi su svi metla
Ne znam, ja kad gledam te istočne muškarce uvijek imam neki jako čudan osjećaj u želucu, ono, ne znam ni sama bi li ili ne (ovo se može i prostije reć) - valda me ta egzotika istodobno pali i odbija.
al ima zgodnih fotkica na onom tvom linku gore![]()
I ima onih nekih glumaca po engleskim serijama na koje sam opasno neravnodušna a nemam im pojma ime, recimo onaj prvi šerif iz Cadfaela, mmmmm, di je taj čovjek nestao i zašto su ga zamijenili onakvim spodobama??
anamar prvotno napisa
![]()
Jos cemo pocet slicice razmjenjivat.![]()
Cudi me da nitko nije ponudio gospodu Stinga i Briana Ferryija. Ili sam ih mozda propustila?
stinga netko je
briana nitko
što se mene tiče, niti ne treba
ova je slika malo sladunjava, al watanabe je razlog zbog kojeg sam nekidan opet gledala posljednjeg samuraja.
meni su istočni tipovi tajnovitiji, a samim tim me više hm, pale![]()
stinga bi radije slušala nego se valjala s njim. njega eto tebi.
Da, da, njega nisam mogla naci. Mene imena zeznu ne pamtim ni njihova imena ni imena filmova bas najbolje.anamar prvotno napisa
prevedi uf
je li to kao ne smiješ slaviti božić uf ili mmm i ja bi slavila uf
ooo, imam i ja omiljenog japanca - toshiro mifune.
dobro, vec je pokojni, ali nitko nije savrsen.
singa ne bih, ferryja bih.
ja kazem - uf, ne, hvala.marta prvotno napisa
Majo, ukrala si mi slova. Bas sam ja htjela pocet resetat po Englezima.Maja prvotno napisa
Majo ovo tvoje nabrajanje se ne brojiPa de zeno stavi odma linkove ko i Marta, da mozemo odma i sliniti.. 8)
Pih, anchie, ja sam smislila pravilo o tome tko prvi nosi doma pa znam da ne treba link da bi se brojalo
guglajte malo i sami, vježbajte prstiće
Mislim da sam ja.Maja prvotno napisa
A nadam se da marta neće izvući sliku Bruce Leea sad![]()
Njenih i a zakajinih se nekako bojim.
njeni su lijepi ali opasni.
moji su ruzni, ali bezopasni.
evo jos jednog ruznog, a meni dobrog.
iako mi je u tom filmu najsexi debbie harry.
A i do pokojnika smo došli...
Imam i ja dva omiljena, pjevači doduše :
1. Michael Hutchence (tak se valjda piše) - iz INXs-a, e taj je bil lepa beštija, a kad bi zapjeval Devil inside ili I need you tonight došlo bi mi da mam kupim karte za Australiju
2. Kurt Cobain - lijep i zločest, ubitačna kombinacija
![]()
Da, hutchence je bio slađušan al iz nekog nepoznatog razloga me jako smetalo kako je frfljao kad je pričao pa sam se ohladila. Odd.
evo jednog ružnog, meni dragog. al nisam sigurna jel bezopasan.
Ja se tek sad uključila ovdje... :shock:
I koga ću večeras voditi doma? Opet muža, izgleda...![]()
a je, film je i meni scarry.anamar prvotno napisa
a zašto je ovj topić otključan, nego da dobijemo priliku opet izazvati zaključavanje![]()
di je ivarica?
Da dodam neki Englez. Podijelit cu ih s Majom, nakon eksperimenta.
Ben Chaplin - jel to Charliev sin?
marta još nisi otišla doma?
evo jedan ružni kojeg proslijeđujem a zakajici kad ga iskoristim.
prema mojoj kategorizaciji, on je lijep. ali ipak moze proci!anamar prvotno napisa
anamar prvotno napisa
Muz mi cuci na terenu, a ja prepametno dosla s njim u autu. I sad sam osudjena na slinjenje po monitoru dok se ne pojavi.
Nemoj Maju cackat s Robertom. Ugrist ce te.
Ma marta, nije to On, ovo je Javier. Ola!