evo, da suza kane i da se ponovi gradivo:Svimbalo prvotno napisa
http://au.youtube.com/watch?v=AaMST_hNUVQ
evo, da suza kane i da se ponovi gradivo:Svimbalo prvotno napisa
http://au.youtube.com/watch?v=AaMST_hNUVQ
sad bi isla nova tema - sto bi mi da smo na njenom mjestu?
I dalje mislim da je predivan, mislim, nije to maximus, al je predivan:
http://www.youtube.com/watch?v=20GDc...eature=related
meni je i srdjan todorović sladak - iz mlađih dana, i on se sad ofuc'o.
mom će se posrećiti utoliko što ga neću večeras tavom po tintari.vissnja prvotno napisa
odoh ja gledat house-a na njem. tv mah, mah!
nego, kad već ovako otvoreno pričamo, de mi recite, valja li onaj odent ičemu ?!![]()
![]()
![]()
to mi je preduboko zadiranje u intimu
vrišštttttttttttmama courage prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se rastopim svaki put kad vidim - Stanojevića. Zaistač.![]()
![]()
Mel Gibson u Brave Heart-u.....šta reći....predobar, preosjetljiv a tako ponosan i snažan, šmrc
Inače mogu reći da muškarce dijelim na one zgodne i sexy- a to su oni koji imaju onaj faktor
ma nije mi bitna ni visina ni ljepota ako nema to nešto u sebi hebi ga...niš od toga
a u real life....jedan mali, šarmantni ćelavac ha ha, koji bi me držao kao kap vode na dlanu![]()
A čuj, nekima je i Woody Allen sexy.Maja prvotno napisa
Da ne velim da je i Škegro oženjen. Ako se netko još sjeća njegova lika.
Uostalom, vidim da ste se sve napalile na nekakve ljepotane. Kakva površnost!![]()
puntica, ne trebaš pod tuš...samo si pogledaj avatar!puntica prvotno napisa
![]()
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXiki prvotno napisa
Komšija mi je, bljak, mnoooogoooo se ofucao.mama courage prvotno napisa
Šta će to biti da ni jedna nije pomenula Gibbonija??? Idem sad da čitam topic od početka, ne mogu da verujem da on nikome nije sexy!!!
brutalno ali istinito!!!mamma san prvotno napisa
![]()
a vid me sadSva sretna i nasmijana
Imam Johnnyja![]()
downey-mrak.mama courage prvotno napisa
![]()
ali, hebi ga, meni depp kvari ugođaj. premršav i prešpičast. :/
potpis samo na sjajan opis deppa.cvijeta73 prvotno napisa
ja volim kad su muškarci snažniji od mene.
cvijeto draga...
????cvijeta73 prvotno napisa
co to je?
jel može clooney?
on nije špičast ni premršav...
ima jedan koji nije špicast, a meni je napet. al pošto se radi o jednom profi sa zg faksa ne pada mi na pamet to pisati ovdje javno.![]()
a ni na pp![]()
znam znam!!!
ali neću reći...ni na pp![]()
jel s filozofskog?![]()
By the way...pogledajte kako izgleda savršeno subotnje jutro. slikala prošle subote klik
Slusala sam neki dan neke znanstvenike kak zene u stvari odabiru idealnog partnera za sebe po mirisu istog![]()
Al da su nas zahebale antibebi pilule, odnosno posemerile nam "osjecaj" pa se zato danas cesto krivo spajamo.
A i da nam se afinitet mijenja ovisno o fazi menstrualnog siklusa u kojoj smo u tom trenutku 8)
on mi je...prazan. :/puntica prvotno napisa
jel to zači da za svaku fazu (svaki tjedan) moramo imati drugog idealnog partnera?!Ancica prvotno napisa
![]()
ili tako, ili ti je ovaj kojeg imaš napet svaka tri tjednapuntica prvotno napisa
![]()
cvijeto moja, tebi nikako udovoljit?! 8)
Gavin Rossdale? lijep, ne mršav, ne špičast, totalno obiteljski tip (ima negdje slika kako nosi sina u slingu), lijepo pjeva, totalno plodan
![]()
da mi ga Gwen nije maznula pred nosom...![]()
dobra!!!cvijeta73 prvotno napisa
![]()
Evo link na temu o mirisima (i kojecemu drugome): http://www.timesonline.co.uk/tol/lif...cle4516566.ece
u biti, i ja volim visoke i jake muškarce, ne mršave. Ne bucmaste. Onak'.
A često me privuku (barem ti filmski) neki žgoljavci tipa Jamesa Spadera (hvala ivarici što me podsjetila) koji imaju neku spiku kakvu je on imao kao Alan.
ti vrapca, disala nisam kad se peckao sa onom Tarom.
Od domaćih mi je Lučev napet. I on ima 100 lica i sa njime bi bilo zabavno-aha! Milsim, biti prijatelj.
litala prvotno napisa
![]()
summer prvotno napisa
![]()
u filmu "Svetac"koryanshea prvotno napisa
![]()
s dugom kosom, kad su se tek pojaviliTrina prvotno napisa
![]()
Maja prvotno napisa
![]()
Anvi prvotno napisa
Evo idealnog partnera!
![]()
P.S.Sean Penn![]()
Di je ovaj topic otišao,a mene nema cijeli dan
Stvarno sam mislila da će ovdje biti ozbiljno i malo filozofije - kako od postojećeg vidjeti idealnog :razz:
ali izgleda niš od toga. Ostajem na mukama i dalje.
Na ovo slinim i od same pomisli
Definitivno moj trenutni No.1 (i stvarno moram spomenuti da me MM (berem mene) podsjeća na njega)
Puntica - zastaje mi dah od tvog avatara, svaki put kad na tebe naletim,Maja prvotno napisa
ali ne zaostaju puno Brad Pitt, Matt Damon, George Clooney,
Heath Ledger, - ima li kraja
A Bruce Willis, Mel Gibson, Robert Redford, Sean Connery - nekada, kad sam gledala njihove filmiće, da - sada već dugo nisam pogledala niš - krivac Forum![]()
Jednostavno ne vjerujem da nitko još nije spomenuo Ben Afflecka - totalno mi je sladak.
Ili Anthony Hopkinsa u Kad jaganjci utihnu i svima sljedećima totalno mi je dobar,![]()
Meni je samo drago kaj smo i mammu san zainteresirale![]()
vissnja, ima ih koji misle da je gibo sexy-ja doduše nisam jedna od njih...
A za one koji znaju tko su-Marcello Lippi i Jose Mourinho...![]()
Puntica, svakako napredak u avataru![]()
A i potpis je cute![]()
:shock: :shock: :shock: :shock:cvijeta73 prvotno napisa
cvijeto zlato, pa kako???
no ja i dalje, kao prije 6 stranica, tvrdim da smo slične![]()
Bit će dobro kad puntica vrati stari avatar, a ono svi uzdišu![]()
Puntice, avatar ti je mrak!
Sean Penn uvijek, sa svojim tetovažama i lijepo oblikovanim mišićima. Posebno mi je dobro izgledao u onom filmu od Clinta E., ne mogu se sada sjetiti kako se zove.
Upravo sam se sjetila i Al Pacina u Mrisu žene kada je otplesao tango s onom mladom ljepoticom i iz mladih dana. Ima nešto posebno u sebi.
Vjerojatno misliš na Mističnu rijeku. Ali recimo ne znam tko bi isto mogao tvrditi za njega u "I am Sam"Mihovil prvotno napisa
![]()
On mi je međutim primjer zaista fantastičnog glumca-u nekim bi se ulogama zaklela da je u RL krasan, a kad ono![]()
Al Pacino u ulozi gradonačelnika New Yorka, ne mogu se sad sjetiti kako se zove film, to je mraaak
totalno sexyyyyP.S.Sean Penn
volim upravo takve..ne ljepuškaste a ono....
Meni nije nešto posebno napet, al mu "cijenu" diže to kaj ga je Madona imaladutka_lutka prvotno napisa
.
Ajd mi pomognite, kak se zove onaj lik kaj je sa Samantom iz Sex i grad, onaj period kad se ona bori sa rakom u seriji.
Onaj plavi, pogotovo dok ima dugu kosu. Igral je u još jednoj seriji, al nemam pojima kak se zove.
?
jel netko spomenuo johna cusacka?
npr. u hi-fi
(mislim, idealan frajer mora znati sloziti savrsenu kompilaciju!!!)
a kevina spaceya?
http://www.imdb.com/media/rm3424622080/nm0507314iki prvotno napisa
Ovaj?
Jason Lewis
Kad smo kod njih, meni onaj Rus nije bio loš...
A ni Faca.