http://www.youtube.com/watch?v=GRTO3GGS-Ic
Joj kako su slatki, a on takav muškarac, romantičan, sladak i tako ...
Joj i ja ne bi otišla od njega.
http://www.youtube.com/watch?v=GRTO3GGS-Ic
Joj kako su slatki, a on takav muškarac, romantičan, sladak i tako ...
Joj i ja ne bi otišla od njega.
a adrien brody?
I ja. I ponosno dodajem Christiana Bale-a.Maja prvotno napisa
AM,![]()
Moj idealan muškarac bi bio Arnold Schwarzenegger (u naponu snage) sa facom- Face.Vrijeme je da opet muža steram u teretanu... Što ja volim mišićeeeeeeee... i čvrste guze. Dobro bi prošao i Maurice Green (jedan sprinter fenomenalne guze). Slobodno me možete proglasiti ludom... 8)
eh, ovi iz svakodnevnog zivota su jos najbolji! ono, lakse je zamislit zaustavit lift s njima unutra!
iz moje ćelavofilne faze: aleksandar stanković!
Ima kod nas u gradu jedan vozač hitne. O kako je dobar. Naravno oženjen. Ah ...
To je ako ćemo u realni svijet.
Ovaj me topic podsjeća na 80% rasprodaju.
Iz posta u post se grabi brzinom munje, ako netko do tebe želi istu stvar, malo se prokomentira i grabi se dalje...![]()
AdioMare prvotno napisa
![]()
ja se sjecam onog nedavnog topika kako sam bila usamljena sa colinom, a vidi ovo, natjecu se koja ih ima vise
e, o baleu sam sanjarila sinoć , ovakosummer prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
summer, ne bih se družila s tobom
odnosno s mužem ti, ovo ne može biti slučajno![]()
ah, pokusavam se uklopiti...vertex prvotno napisa
![]()
i dalje mislim da je ovo vise za zdravlje zena, ali gdje god da je - zabavno je.
ah, i dodajem DD Lewisa iz moje prekrasne praonice.
Od hrvatskih glumaca učila bih dikciju sa Goranom Višnjićem.
Ko voli britanske buntovnike nek se podseti Ewana Mc Gregora (glumio u Trainspottingu).
A priznajte da imam lepog predsednika Borisa Tadića,grrrrrr (nadam se da vas neće tužiti za veleizdaju).
Keller? Gol i bijesan na rešetkama... nema prigodnog smajlica.Imga prvotno napisa
stono mi emsa rekla oksitocinska terapijaa zakaj prvotno napisa
ali ne bi htjela da se svimba opusti pa krene haracit po forumu, neke stvari su joj dopustene samo zato jer je naricala prije par dana kako je ne volim
eh, dd lewis mi je definitivno jedan od najboljih glumaca, žao mi je što tako malo glumi.a zakaj prvotno napisa
ali...i njega bih za frenda. prešpičav. jedino možda onako kao frajer u u ime oca bi mooožda mogao proći.
ma ni tamo, definitivno.
ali kevin spacy - to da.
kako se zove sapunica u kojoj igra Goran Grgić? da ju počnem pratiti 8)
frida, nemoj ni ti maji muza blizuFrida prvotno napisa
Christaian Bale DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hvala summer (ili ipak ne hvala?![]()
) što si me podsjetila
Pa on mi je krasio desktop prije moga djeteta!![]()
ivar ima turnir, ne, ne idem tamo zbog nekog napetog tate ili treneramama courage prvotno napisa
![]()
eh da, anchi, Mo Greene-pao i meni na pamet, ali neću sad nametati sportaše, mislila sam
ivarice![]()
nijesam znala da si tako suosjećajna
Ja NIKADA, ali NIKADA nisam imala afiniteta prema javnim ličnostima....uopće mi nitko NIKADA nije bio interesantan....uopće ih ne uzimam kao sterotip ljepote, muževnosti, sklada etc., etc., etc.....
Moj ideal je moja tiha patnja...susrela ga jednom, konzumirala ga čak dva puta....totalno sam odvalila na njega...nažalost, sada smo udaljeni tisućama kilometara daleko!!!!
Možda se zbog njega nisam udala!!! :/ (ovo opet ja glasno, možda čak i isuviše otvoreno razmišljam!)![]()
jesam jesamSvimbalo prvotno napisa
![]()
ali ne dvaput 8)
Balarosa prvotno napisa
![]()
![]()
Podsjetnik - upisati dijete na rukomet!ivarica prvotno napisa
I da dodam, ja čedna_i_smjerna_nevizualna_nemam_ih_dosta_za_list u - veći dio hrvatske rukometne reprezentacije - generacije razne.
si gledala 300anchi prvotno napisa
ufff tjelašaca tu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ORbTS...eature=related
bemu nemamo rukometBalarosa prvotno napisa
ali je upisan na plivanje pa se ponekad zaletimo da ST-a i bazena![]()
evo, sve sam pročitala... sad sam i s kolegicom ušla u debatu.
dobro da smo same u ovom , inače, muškom uredu![]()
zašto nema Bena Afflecka?
samo ga spominjem.
ja sam ipak sklonija malo starijoj gardi, Bruce u Umri muški, Mel u patriotui Brave heartu, ali i u Zauvijek mlad , Redford, Harrison... ali definitivno je bez premca Denzel Washington....
ja inače u RL volim frajere koji mi mogu parirat u elokventnosti, plus im je ako me ostave bez teksta, moraju imat dobar smisao za humor i ono nešto vražje u pogledu, da nikad ne zunam šta iduće sprema... još ako ima onu umjetničku bradicu... mm je tu negdje, s bradicom![]()
Potpisujem!dunja&vita:-))) prvotno napisa
Ne mora imati 100 kg, ali mora biti grubljih crta lica.
Domaći - Petar Metličić, ma i Vori mi je simpa
KoDomaći - Nikola Đuričko
Ma i ja samo prijetim u praznoivarica prvotno napisa
![]()
Stoga ne brigaj, nema novih tema od mene uskoro (bar ne u području tvoje jurisdikcije)
Ja sam mislila da je jedino meni zgodan jer kad god sam ga frendicama spominjala sve su mi se smijale, al meni je u onom filmu sex, laži i video vrpce preeezgodanivarica prvotno napisa
cvijeta73 prvotno napisa
![]()
Goran Grgić...da...
Kako se zove onaj frajer što glumi doktora koji petlja s Jelenom Perčin u seriji? Ona Hitna 94 ili tako nekako...
evo mene, sramežljivo, ali ipak nisam mogla odoliti...jel se itko sjetio njega na ovih 8 strana, meni je totalno, totalno za odvalit kad ga vidim, e sad jel idealan partner, koga briga![]()
http://www.zakonbrace.rtl.hr/dosjei/michael-scofield
da nije liverić?Anci prvotno napisa
ne pratim seriju, iako mi sestrična ima neku mini ulogicu, ali znam da on igra
Jest.
http://sapunice.net/hitna-94/glumci/...tomislav-matic
Postoji stranica sapunice.net![]()
Zaboravila sam spomenuti Gregory Peck-a u mladim danima je baš bio prezgodan. vissnja Mourinho mi je baš pojava i faca, ali jedina osoba pred kojom sam totalno zanijemila je (na žalost) pokojni akademik Ivan Supek iako je kad sam ga upoznala imao preko 80 godina.
Amaterka!Imga prvotno napisa
http://www.youtube.com/watch?v=Ft8zNgELbb0
kad je riječ o sportašima, definitivno vaterpolist dača ikodinović - mnogo, mnogo lep momak.![]()
ma našla sam ja i jednu s visuljkom, samo nije mi full frontal baš za ovaj forumBalarosa prvotno napisa
![]()
ma naravno, ako već spominjemo spadera, onda iz onog doba, ne sad kad izigrava debila.yaya prvotno napisa
meni je ben affleck seljačinaposebice kad je ono bio s onom guzatom. nikakav mi je. glavat, bezvezan.
mgrubi: vidi link: prosvjed u subotu (dođite iu što većem broju, možda dođu i neke javne ličnosti popu colin farrella!)
Potpisujem za Gregory Pecka u mladim danima i dodajem:
Colin Firth, Clive Owen, Jeremy Irons i Jeffery Dean Morgan (to je onaj zgodni pacijent iz Uvoda u anatomiju, koji je umro - srećom, u seriji samo...)
U stvarnom životu - naravno, mora me privući nešto u njegovom izgledu, znate, ono nešto, kod svakog muškarca vjerojatno nešto drugo, ono što ga čini posebnim (MM to još uvijek ima, iako je nakupio suvišnih kila).
Bitno mi je da ima razvijenu emocionalnu inteligenciju, da je dobar i zanimljiv sugovornik, da se nikad ne prestane truditi oko naše veze, da je strpljiv s djecom...
E da, i on...Jeffery Dean Morgan (to je onaj zgodni pacijent iz Uvoda u anatomiju,
Samo bi me on naveo da dođem na taj prosvjed u subotumama courage prvotno napisa
A Ben Affleck mi je mrak u Armegedonu, inaće ne.
sad kad razmišljam o njemu, koji je onaj što mu je ukrao komada u Pearl Harboru? Taj mi je![]()
Josh Nešto. I meni je taj super. A i Scarlet Johanson je istokahna prvotno napisa
jer je to njen (ili bio) darling