Citiraj Trina prvotno napisa
Nitko nije idealan. I nikad više se nećeš osjećati ko na početku vaše veze. Bar ja mislim da je to tako. Nema leptirića, treme...pa bilo bi i malo nenormalno da ima. Ono:"Dragi (a koljena klecaju), oćeš molim te (srce lupa) pormijenit malome pelenu, ukakao se( a imaš ogromnu želju da ga poljubiš)?". meni je moj muž rekao da ja živim u bajci i da to što ja hoću ne postoji. A ja želim da romantika nikad ne umre, da uvijek u njemu osjetim sigurnost, pažnju..ono nešto što će me činiti sretnom. Da se ne pretvorimo u stare grintave supružnike koji ne podnose ni sami sebe a kamoli onog drugoga. Očekujem i jako dobar seks . Ja mislim da je to sve vrlo realno i u redu. Dobar je moj muž. Izgledom je potpuno suprotan od tipova koji su me uvijek privlačili ali sviđa mi se. Karakterom...Bio mi je jako privlačan ali nije bilo lako s njim. Iako sam ga donekle uspila pripitomiti. On mene još nije
A ovo sa filmovima, uopće se ne mogu sjetiti koji lik konkretnio bi mi bio naj naj. Russel C. mi je grozan. Brad Pitt je dobar u svakoj ulozi i lako se uživjeti ali opet, nije mi to to. Kažem, Colin Farrell je baš po mojoj mjeri, vjerojatno i karakterno ali ko bi to izdržao u stvarnom životu.
Trina