Znaš ona scena u kamionu na semaforu, kiša pada...anek prvotno napisa
Znaš ona scena u kamionu na semaforu, kiša pada...anek prvotno napisa
djzsivarica prvotno napisa
sad se bojim da ce me sanka shvatiti ozbiljno![]()
![]()
Ajme sjetila sam se alana rickmana
![]()
Pa onda odma i Jeremy Ironsa![]()
![]()
zašto je tu tako vruće i zagušljivo?
mislim da će se mnogim muževima danas posrećiti zahvaljujući ovom topicu![]()
lako vama, vi imate muževe
ja ću morati svu energiju uliti u pečenje kolača
ma ne spominji, to mi je najdraži film svih vremenaAnci prvotno napisa
da ga prebacimo na zdravlje zenaanek prvotno napisa
![]()
Joj kakav topic.
MM je totalni promašaj kad je u pitanju bio moj idealni macho tip. Ali ne kažu uzalud "ljubav je slijepa"
Vin Diesel. Joj. Ti mišići, to tijelo. Joj šta ću kad volim nabildana tijela. Ne previše ko Švarci i Stalone. I Vin je malo pretjerao. Ali u Brzi i žestoki. UHHHH mljac.
A MM. On je sve ono za šta sam valjda govorila NIKAD. Pa eto do smrti, valjda.
Ali znate šta, ja sam kroz razgovor sa frendicama došla do zaključak da plav crn, pametan, obrazovan, ili čoban, svi oni dođu na isto.
Ne čiste za sobom, osim ako ne ispljujem krv ili obećam ludi sex kad beba zaspi ( ma kako samo još nasjeda na takve jeftine ucjene), češka jajca ujutro, prdne kad to najmanje očekujem i to mu je smješno, podriguje... Pravi špiljski čovjek. A kad smo se upoznali, ajme nikad takvog frajera. Prekrasna sportska košulja, traperice, patike, novi sportski auto, šarmantan pristojan drag. Stalno komplimenti.
Ah ti početci.
kad nisi izabrala ispijenog, ružnjikavog 8)nenaa prvotno napisa
Pa, jel' idealan ili ne? I obrati pažnju na zagradu, usluga mora biti kompletnacvijeta73 prvotno napisa
Preskačem ove domaće, to kod mene ne ide.
majo, majo, doc ce i tvoje vrijeme!
ja nisam nikad gledala mostove okruga madison. shoot me now. nemam to kako dragome podvalit, on ne pristaje na te "osjećajne" filmove (osim ako je leone). uvijek kujem s frendicama ili sestrom opake planove kako cemo potirat mladiće i pogledat koji takav film, samo nikako ih realizirat... ah!
draga, moje vrijeme je - prošlokoryanshea prvotno napisa
![]()
samo se ti boj! svako malo mi padne mrak na oči kad otvorim ovaj topic.ivarica prvotno napisa
![]()
čisti babinjak.
je, ja ne mogu vjerovati da se ivarici ovo toleriramamma san prvotno napisa
![]()
uh, uh
da ubacim onda brzo jamesa spadera
http://www.youtube.com/watch?v=sQe7MbPUIZY
jedini bed mi je dok uzdisem nad ovim kolazima sto ih slazu curice koje bi nam kceri mogle biti![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa
sjetila sam se još jednog ultimativnog
Robert Downey Jr.
kako ću ovakva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
voziti
idem otvoriti prozor i baviti se djetetom (jedino tako ću misli odvratiti od ovog topicaMaja prvotno napisa
)
...samo nek se nekoj ne omakne u datom trenutku "maximuse!" ili "radee!"anek prvotno napisa
meni se čitav dan vrti slideshow u glavi od svih ovih frajera.
jedna mi je nedavno ovdje savjetovala da onda okrenem na kolino, kolino!!anek prvotno napisa
ko bi ukinuo ovaj topik, cista terapija, prokrvilo mi sve organe, hormoni nas sve povezali. nekom muzu ce se i usreciti.
mojem nece
sjetila se jednog dogovorenog razgovora u 23h
ne pase mi seks ni prije ni poslije
osim ako se u ponoc dodjem malo dopisivat ovdje....
ajme nije za one slabog srca
http://www.youtube.com/watch?v=cRbpn...eature=related
Ne bih se bunila da mi Deda Mraz donese Branislava Lečića - bila sam dobra deko!
A neke žene vole i Mikija Manojlovića.Čujem dao se u erocke filmove...užas promiskuiteta.
Sećate li se filma o Štefici Cvek, U raljama života. Njene avanture sa Batom Živojinovićem u tigrastim gaćicama?
frida, ovo ne gledaj
http://www.youtube.com/watch?v=4Nj8fPCA5CI
ja se ne slažem! ja mislim da nema gornje granice za the vrijemeMaja prvotno napisa
a sadna jamesa spadera... hahaha! nikad čula za ove serije, ali u "boston legals" mi je sve samo ne sexy...
robert downey jr. ... moze!
moram doma, ivka, zovi za pola sata da vidiš jesam li čitava došla
Sutra ovdje u najmanju ruku očekujem barem prijavak tko je dobio terapiju![]()
Maja prvotno napisa
uff, moram glavu pod tuš...hladan!
Cure moje, ja ovo čitam i ne vjerujem...ma nije moguće da ste toliko napaljene![]()
I shvatite ovo kao pozitivnu kritiku...meni ko friškoj mami hormoni djeluju u skroz drugom smjeru. Da mi u ovom trenutku na vratima osvane Maximus osobno, vjerojatno bi ga samo šutnula nogom i nastavila dalje po slatkišima![]()
potpisujem.Maja prvotno napisa
inače, fascinantno je da se žarkova obrana temeljila na tome da je upucao tipa iz nehaja. bemti, izađe iz kafića, ode do auta, uzme pištolj, vrati se i izrešeta ovog i onda iz nejaha! ?!?!? :?![]()
može, može! a što ne bi moglo ?!robert downey jr.
sad sam se sjetila filma gdje mi je n. cage ok - moonstuck. (jel se tako piše?)
smijem reći čarobnu riječ ?!ko bi ukinuo ovaj topik, cista terapija, prokrvilo mi sve organe, hormoni nas sve povezali.![]()
ma tko ih tjera da dolaze na ovakav forum za očajne kućanice, jel tako ?! u njihovim godinama, eh!nad ovim kolazima sto ih slazu curice koje bi nam kceri mogle biti
mostovi okruga madison![]()
čudi me da nitko nije spomenuo heath ledgera ?! ili onog... gallahara il kako se već piše njegovo prezime.... moram reći da je meni onaj brokeback mountain bio napet.i uspjela sam čak nagovoriti mm da ga zajedno pogledamo (njemu se naravno rigalo cijelo vrijeme, al je izdržao do kraja
).
a propos laušević, pa koliko vas je (od starije generacije) pratilo "sivi dom" ?!
![]()
aaaa, MC, Jake Gyllenhaal![]()
![]()
![]()
![]()
gotovo je, idem sad .. neću vam ni reći što
ima da prebrojavamo trudnice s ovog topica za mjesec, mjesec i po...
Tu sam.mama courage prvotno napisa
Sve što želim u ovom trenutkuuuuuuu...
lausevic i lazanski - tadasnji dream team mojih fantazija![]()
Flo, jedna moja frendica je "brijala" sa lazanskim....i neću neću reći kad je to bilo i koliko sam ja tada imala godina (a i ona 2-3 starija od mene).flower prvotno napisa
No, k vragu, koliko si ti onda imala????
![]()
da. onda znaš kad se to zbivalo. (meni je tip apsolutna koma i po liku a definitivno po djelu)mama courage prvotno napisa
dobijem ospice samo na sam spomen njegovog imena.
ako je nekome do bljuvanja, posudim jednu njegovu knjigu. da vidite kako opravdava konclogore po bosni. ma neću si kvarit topic s takvom kretenčinom.
idemo dalje..... dragan nikolić![]()
O da,u Kako je propao rokenrol. Taj tip je u zemlju propao.Joe prvotno napisa
A od novijih je kjut Sergej Trifunović.
Kako je propao Nebojša Bakočević![]()
nisam o njemu ništa novo našla na guglu, a tražila sam![]()
MMu će se večeras posrećiti, a ni trećinu tih koje spominjete ne znam, a pali me, od spomenutih, samo eventualno Džeremi Ajrons.....
evo memama courage prvotno napisa
vec pjevusim uvodnu pjesmu![]()
mislim nema me par dana a opet picvajz
koji topic 8)
a nama danas 8. godisnjica braka
a mm na nogometu
tc tc
moonstruck, sa Cher,mama courage prvotno napisa
![]()
mostovi okruga madison-na scenu sa kamionom plakala 5 puta, koliko sam i gledala film
Heath ledger, pokoj mu duši, mi je imao nekako praseće okice
dok je Jake u još jednom izvrsnom filmu The day after tomorrow baš sav njami, iako malo too babyface za moj ukus![]()
samo 5 puta?? bejbe, pa ti si amaterkaSvimbalo prvotno napisa
Maja prvotno napisa
imam još vremena-a sigurna sam da mi ni prilike neće faliti, koliko ga repriziraju-neka, neka!
mc to je bilo u ono doba mraka. 8)