-
izdajanje ili ne
moj vito ima četiri tjedna i često traži cicu pa me zanima da li bi ja trebala izdojiti preostalo mlijeko iz cice nakon njegovog papanja ili ne... imam osjećaj da ak to napravim da mu neću imat kaj dati za papat... da li se mlijeko brzo stvara ili je potrebno neko duže vrijeme?nadam se da me nećete smatrati za neku debilku! :/ :?
-
Mamice mislim da nema potrebe da izdajaš mlijeko ako beba ti je toliko na prsima , osim ako ti osjećaš neku neugodnosti ili bolove u grudima (da ne bi dobila onaj odvratni mastitis - boli ko sam vrag ) Sretno tebi i tvom bebaću
-
Vito, a zašto bi izdajala mlijeko? Ne kužim?
-
Osoblje foruma
vjerojatno zato što tako često savjetuju naše patronažne :/
vito, nije uopće potrebno izdajati se nakon podoja ako vam dojenje lijepo ide.
-
To što je bebač stalno na cici, ne mora uvijek značiti da bi samo jeo. Bebe često traže sisati i jer bi se mazile, smirile i utješile uz majku, jer im je to prirodni, nagonski način tješenja.
Otprilike u tom periodu ide i skok u razvoju pa tvoja beba možda želi češćim sisanjem i stimuliranjem bradavica potači povećanu proizvodnju mlijeka koja je njemu potrebna.
Koliko beba často traži dojiti? koliko ima popiškenih i pokakanih pelena dnevno? Kakav joj je izgled kože i njeno opće stanje?
I opet, ne razumijem zašto želiš izdajati? Da mu povećaš prozvodnju mlijeka? To češ postići ako ga često stavljaš dojiti, koliko često on traži sve dok se ne uspostavi odnos ponude i potražnje tj. dok se ne počne opet proizvoditi onoliko koliko je njemu potrebno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma