Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Hemoroidi kod djeteta!?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Hemoroidi kod djeteta!?

Molim Vas pomagajte,ako tko ima iskustva. Malena mi ima dvije godine i 7 mjeseci i zaustavlja kakicu jer ima jake bolove kada joj dođe za kakiti.Viče boli guza ,boli guza kada joj idem staviti kremicu vidim kako je kada idem prema anusu više boli. Kako je imala slične probleme i prije ljeta, nismo radili nikakvu terapiju,već je prošlo samo od sebe.Bili smo privatno na preglede i nema nekog posebnog odgovora za njeno stanje. Počela sam sumnjat i na mogućnost da ima hemoroide,pa više nisam ni pametna mogu li tako mala djeca imat takvih problema.Molim vas pomozite mi sa svojim iskustvom!!!!

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

odi pitati pedijatra.
    kakica se nikako ne bi smjela zaustavljati a ako ona to radi, ima razloga za to. mozda je nesto muci u debelom crijevu?
    moj mali je imao fistulu na anusu pa ga je to uzasno boljeno pa su otada poceli problemi sa zadrzavanjem kakice i sad se jako mucimo.
    uglavnom, na tebi je da taj problem prepoznas i da napravis sve da ona prestane povezivati osjecaj nelagode sa kakanjem kako bi onda mogla nesmetano i svakodnevno prazniti crijeva. ako to ne radi, nije dobro. a ti se pobrini da ti strucnjaci kazu kako i zasto.
    bolje da se obratis za pomoc nego da prođu mjeseci a u pitanju bude nesto na sto si trebala prije reagirati.sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bila sam kod pedijatrice i dala mi je neku kremu koja se radi u apoteci i maže se pet dana dva puta dnevno.Rekla mi je da je najvjerovatnije ragada (pukotina) u guzi pa da je navjerovatnije ona boli. Anja unatoč što je boli kaki svaki dan.Malo prije se grči kaže boli boli i onda izleti,tako da se tješim barem da svaki dan kaki.Ali dnas je peti dan da mažemo kremicu i čini mi se da nije pomogla da je sve prošlo,ali ako se nastavi bolovi morat ću opet do doktorice da mi kaže što dalje. Ona kada se kaki više ne žali na bolove,samo je zna peći guza i kada je operemo nema više problema do slijedećeg kakanja.Samo se nadam da će proći što prije!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •