-
kratkovidnost u male djece
maloj od 21 mjeseci su jucer na pregledu ustanovili veliku dioptriju - kazu oko -6 na oba oka zasada ce koristiti -4 naocale da oko vjezba....
moje pitanje da li je neko tako rano poceo koristiti naocale i kakva su vasa iskustva i preporuke....
-
-
hi, moja mal je blizanka rodena ranije tako da po defaultu sopada u rizicnu skupinu za ovakve stvari... a ja i muz nosimo cvike ali malu dioptriju i puno kasnije ...
skontala sam kad lista slikovnice da preblizu stavlja i nekad skilji tako da sam zamolila predijatricu za uputnicu...
-
Hm, i meni se čini da mali s vremena na vrijeme škiljka...Ili je to možda skinuo moju grimasu, kad ja škiljim, budući da nas kopiraju 100%
Svakako ću ići sljedećih mjeseci s njim na pregled. Pročitala sam da bi svakako djecu s genetskom predispozicijom trebalo što ranije odvesti na pregled...
Cure, zar stvarno nitko od vas nema iskustva?
-
Mi smo danas B odveli na pregled oftamologu i ustanovjena je dioptrija -4 na oba oka
. za početak je dobila naočale -3, kontrola u 9 mjesecu. rođena je u 31 tjednu a ima i genteskih predispozicija (mm -5, ja -o.5).
danas smo nabavili i naočalice pa ćemo vidjeti kak će proći navikavanje....lumpar, kak je prošlo kod vas?
sad moram podhitno odvest i ovo dvoje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma