-
Iskustva sa Pierre Cardin kolicima
Kakva su vaša iskustva s Pierre Cardin kolicima. Svidjela su nam se njihova kišobran kolica, lagano se sklapaju, zauzimaju malo mjesta, imaju 3 položaja, vezanje na 5 točaka, lako se voze, kotači se okreću na 360, sve je nekako ok, ali nisam baš čula za njih neke pohvale. Osim toga, ne može se skidati tkanina za pranje.
S druge strane , Neonatova Dakar sport imaju sve što i ova a tkanina se može skidati. Samo su mi puno ružnija.
Molim savjet...
Pozdrav!
-
mislim koliko kostaju ta PC KOLICA
-
Gledala sam Pierre Cardin kolica 3 u 1, 2990 kn.
Sviđaju mi se, imaju čvrstu konstrukciju, dva manja prednja kotača i velika stražnja. Jedino nemaju postolje za AS.
Da li netko ima iskustva s njima? I može li se AS montirati na neku drugu bazu?
http://img31.imageshack.us/gal.php?g...rafija0513.jpg
http://yfrog.com/0vfotografija0513jx
-
Imamo Pierre Cardin 3 u 1...platili ih malo manje od 4000 kn...i upravo nam otpao kotač stražnji a nisu vozila ni 10 mjeseci, da ne govorim o učestalosti vožnje u navedenom periodu...živimo u zagrebu, kolica nisu kupljena tu...molim ako itko zna gdje u zagrebu ih mogu odnijeti na popravak??? Hitno!!!!!!!!!!
-
Podižem temu, ajmo cure iskustva! Ja više ne znam što ćemo kupiti
-
Moja sestra je imala PC kolica, doduše kupljena prije xy godina (znači samo kolica), i još uvijek su u sasvim dobrom stanju. Izdržala su troje djece i izgledaju sasvim ok, jedino se torba malo ofucala od pranja.
-
Ja sam imala PC kolica. Ne mogu reči da su nekvalitetna jer su izdržala jako mnogo toga, ali meni nisu baš bila lagana za vožnju. Iskreno, da opet trebam kupiti kolica ipak ih ne bih kupila.
Ja sam ih imala prije par godina. Vidim da su im sada malo modernija pa ne znam jesu li se što poboljšali
-
moja frendica ima PC kolica, svijetlo zelena, fora su sviđa mi se boja, izdržala su dvoje djece i još ih je meni htjela dati, ali ja ih nisma htjela zbog natpisa, na prednjoj strani velikim bijelim slovima vrišti Pierre Cardine, a ja to jednostavno ne volim, općenito mrzim kad marke vrište. inače mislim da su kolica zbilja dobra.
-
Mi uzeli PC kišobran kolica nekidan. Izgledaju mrak, al koštaju soma kuna. Za sad mi jedino smeta jedna stvar, kad idem nizbrdo jako su nezgodna za voziti, svako malo udarim u kotaće nogama pa najčešće hodam postrani i vozim jednom rukom. Ne kužim kako je to tako glupo napravljeno, al osim toga, super su. Mali ih voli više nego quinny koje imamo za zimu.
-
Mi smo bili zapeli za PC kada smo kupovali kolica, kostala su preko 3000 kn, 3 u 1, imaju one velike straznje kotace (moj muz je htio samo takve
), nó nije mi se svidjalo to sto su imala kotace na napuhavanje ( sta onda ako probusim koju moram ih vozit kod vulkanizera ??), a i nisu mi se cinila bas prestabilna. Na kraju kuipi brevi model ovo,skoro isti model kao ta PC, malo su bila skuplja ali su nam super!
-
Pozdrav mame, mi imamo Pierre Cardin kolica 3u1 siva, baš smo zadovoljni, kupljena su prošle godine. Povremeno sam skidala dijelove tkanine i prala i još su u dobrom stanju! Sad smo išli gledati i kišobran kolica oko 700 kn su, misli da ćemo ih kupiti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma