Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: što za maškare

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno što za maškare

Znam, znam, još nije ni Božić stigao, a ja već mislim o maškarama...da, ali eto, na roditeljskom sastanku nam je učiteljica rekla da razmislimo o tome što će cijeli razred biti, da damo svoje ideje. Naime, oni tradicionalno onda imaju priredbu, svaki razred nešto predstavlja i natječu se za nagrade. Da li imate vi kakvih ideja što bi mogli biti? Please! Prošle godine su bili ko neki cjetići - same cvjetiće smo im napravili od krep papira i imali su ih na glavama i plesali su, baš su bili slatki. Dobili su i nagradu za originalnu ideju (300,00 kn).

Imate vi kakve ideje? Nažalost, mi roditelji u razredu i nismo neki kreativci i treba nam pomoć!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Štrumfovi, bili bi preslatki.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nešto jednostavno s kartonskim kutijama.
    donji dio se otvori a prorežu se otvori za glavu i ruke.
    možda vlak ili stonoga.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Grupno maskiranje - svaka čast!

Nisam shvatila da li djeca trebaju samo "izgledati" ili moraju još nešto i pjevati. Sviđa mi se i ovo s vlakićem! Može se uvježbati pjesmica iz Vlaka u snijegu - Kad se male ruke slože...

Nešto još jednostavnije - bojice - svako dijete (ili nekoliko njih) dobije boju u koju se trebaju obući i samo se stave u vrstu.

Evo ideje za spretnije ruke - GLJIVE MUHARE (ili vrganji) - to je moj sin bio u vrtiću.
    Upute za izradu gljive:
    Skroji se klobuk od spužve debele 2 prsta (ima u "Kemikaliji" i sličnim trgovinama) koji se obuče u crvenu podstavu. Podstava se skroji isto u krug (duplo većeg promjera, a rub se zavrne i preštepa tako da se u njega može uvući traka). Odozgora se nalijepe bijele točkice od flizelina, peglom. Kad je gotovo, u rub se uvuče traka i zategne, tako da ostane rupa za glavu promjera nekih 12 cm, da klobuk lijepo sjeda... Sa strane treba prišiti još 2 trake za vezanje pod bradom.
    Dijete treba obući nešto bijelo za stručak (a može se sašiti i "vreća" od bijele podstave) i gljiva je gotova... Potražit ću sliku.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo slike muhara: http://www.sendspace.com/file/zsohie

Ideja - naša draga teta S. iz vrtića (bila je to njihova završna predstava).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

[quote="Peterlin"]Grupno maskiranje - svaka čast!

Nisam shvatila da li djeca trebaju samo "izgledati" ili moraju još nešto i pjevati.

moraju nešto otpjevati, odglumiti, otplesati...uglavnom bude baš lijepo i veselo i klinci uživaju, od 1.-8. razreda.

Cure, hvala na savjetima, ideje mi se sve sviđaju, a ja ću ih proslijediti dalje.
    Samo nastavite, s nestrpljenjem očekujem još! :D

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

baš su slatke gljive!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo da javim naše rezultate - naš razred budu mali Domaći - maleni plamenčići iz priče Šuma Striborova, a učiteljica bude bakica. imat će crvene majice, "napumpane" hlače, crvene nalonke, a na glavama ćemo im napraviti malene plamenčiće od krep papira. Hlačice će im sašiti 2 mame iz razreda koje znaju šivati, a majice će imati kako koje dijete. Plamenčiće ćemo im napraviti u jednoj od dviju radionica koje će organizirati učiteljica. <Mislim da budu premedeni. Pogotovo bakica 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •