Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: molim pomoc - trebala bih kostim nekog lika iz crtica

Datum pristupanja
    May 2007

Početno molim pomoc - trebala bih kostim nekog lika iz crtica

Drage mame i tate,

molila bih pomoc svih koji znaju gdje bi se mogao posuditi kostim nekog lika iz crtica.....Hlapic, Medo Vinie, ...bilo koji djeci simpatican lik.
    Naime, kroz 3 tjedna nasa bembolina slavi 2 rodjendan....i ideja je da na rockasu bude neki lik iz crtica....cijelo vrijeme.....igra se s klincima, zabavlja ih...itd.
    Ja bih se obukla u kostim....ili moja sestra...ali ne mogu nigdje naci kostim, znate li mozda gdje bi se takvo sto moglu unajmiti?
    Ima li netko od vas mozda nesto kod kuce i spreman je posuditi uz odredjenu naknadu?
    Bilo kakva ideja je dobrodosla!
    Sivati ne znam.....tako da od toga nista.

Hvala svima!

mama Vlatka

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mhm, nemam nista slicno, ali evo ideje (i za nesivalice) kako to mozes sama napraviti...

Zenski lik iz crtica koji je poznat maloj djeci je Fifi (iz Fifi i cvjetno drustvo) ili Jagodica Bobica. Fifi je laksa za napraviti...

Ovako ona izgleda:

http://www.turbolimac.com/Products/T...-96220401.aspx

Sve sto ti treba od kostima su traperice (moze i tregerice - pa onda na plastron pricvrstis cvjetic), neka zelena majica i ovaj obrub od latica za glavu... Uzmes u ruku kantu za zalijevanje cvijeca i iz nje klincima tocis sok u case... Da vidis zabave!

Nemam sliku za odrasle, ali ovdje je opisano kako se to napravi za djecu (najbitnija je slika - vidi skroz dolje, treca po redu).

http://www.zena.hr/clanak.aspx?ID=182

Ja bih to ovako napravila:

Trebas karton (u boji ili obojis) debljine hamera, siroku gumicu za gace ili elasticni znojnik za celo - svejedno, malo ljepila i klamericu.

Latice iskrojis iz papira, moraju dolje imati malo za preklop. U sredini svake latice urezes za preklop, savines je malo i formiras da dobijes oblik. Klamericom pricvrstis donji rub latice na nekoliko mjesta za gumu. Naredas tako latice redom i eto ti ukrasa za glavu. Ako bude trebalo skicirati, mogu probati, ali nadam se da sam dobro objasnila... Vidi sliku male bebice na linku - ima nesto slicno oko glave.

Dobru zabavu i sretan rodjendan bembolini!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Peterlin, hvala puno na trudu i ideji i uputama...mislim da je vrlo vjerojatno kako ce Fifi biti gost na rockasu....a poslati cu i fotke!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •