-
molim pomoc - trebala bih kostim nekog lika iz crtica
Drage mame i tate,
molila bih pomoc svih koji znaju gdje bi se mogao posuditi kostim nekog lika iz crtica.....Hlapic, Medo Vinie, ...bilo koji djeci simpatican lik.
Naime, kroz 3 tjedna nasa bembolina slavi 2 rodjendan....i ideja je da na rockasu bude neki lik iz crtica....cijelo vrijeme.....igra se s klincima, zabavlja ih...itd.
Ja bih se obukla u kostim....ili moja sestra...ali ne mogu nigdje naci kostim, znate li mozda gdje bi se takvo sto moglu unajmiti?
Ima li netko od vas mozda nesto kod kuce i spreman je posuditi uz odredjenu naknadu?
Bilo kakva ideja je dobrodosla!
Sivati ne znam.....tako da od toga nista.
Hvala svima!
mama Vlatka
-
Mhm, nemam nista slicno, ali evo ideje (i za nesivalice) kako to mozes sama napraviti...
Zenski lik iz crtica koji je poznat maloj djeci je Fifi (iz Fifi i cvjetno drustvo) ili Jagodica Bobica. Fifi je laksa za napraviti...
Ovako ona izgleda:
http://www.turbolimac.com/Products/T...-96220401.aspx
Sve sto ti treba od kostima su traperice (moze i tregerice - pa onda na plastron pricvrstis cvjetic), neka zelena majica i ovaj obrub od latica za glavu... Uzmes u ruku kantu za zalijevanje cvijeca i iz nje klincima tocis sok u case... Da vidis zabave!
Nemam sliku za odrasle, ali ovdje je opisano kako se to napravi za djecu (najbitnija je slika - vidi skroz dolje, treca po redu).
http://www.zena.hr/clanak.aspx?ID=182
Ja bih to ovako napravila:
Trebas karton (u boji ili obojis) debljine hamera, siroku gumicu za gace ili elasticni znojnik za celo - svejedno, malo ljepila i klamericu.
Latice iskrojis iz papira, moraju dolje imati malo za preklop. U sredini svake latice urezes za preklop, savines je malo i formiras da dobijes oblik. Klamericom pricvrstis donji rub latice na nekoliko mjesta za gumu. Naredas tako latice redom i eto ti ukrasa za glavu. Ako bude trebalo skicirati, mogu probati, ali nadam se da sam dobro objasnila... Vidi sliku male bebice na linku - ima nesto slicno oko glave.
Dobru zabavu i sretan rodjendan bembolini!
-
Peterlin, hvala puno na trudu i ideji i uputama...mislim da je vrlo vjerojatno kako ce Fifi biti gost na rockasu....a poslati cu i fotke!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma