Kako se bliži ljeto u potrazi sam za potkošuljama i majicama za dojenje (u javnosti); moje home-maid nisu baš za van![]()
Znam da ima u H&M-u, ali mi je Austrija ili Slovenija u ovoj situaciji kilometrima daleko, pa ako me tko zna uputiti negdje bliže?!![]()
Kako se bliži ljeto u potrazi sam za potkošuljama i majicama za dojenje (u javnosti); moje home-maid nisu baš za van![]()
Znam da ima u H&M-u, ali mi je Austrija ili Slovenija u ovoj situaciji kilometrima daleko, pa ako me tko zna uputiti negdje bliže?!![]()
mi prošlo ljeto nismo koristili ništa specifično za tu svrhu. ali ondaje bila mala i mirno papala, a sad kad manevrira u toku doenja, bi mi dobro nešto došlo, osim košulja, one su super i (donkle) dekloltirane majce.
super tema!
dajte prijedloge![]()
ja ne znam isto sam u potrazi pa mislim da ću skoknut do HM-a, ima u celju a to mi nije tak daleko
ali sam htjela reć da imaš predivan novi avatar![]()
Joj, ja se nekako nikad s tim nisam zamarala. Dojila sam 22 mjeseca i zapravo mi nikad nije trebala majca ili sl, za dojenje. Samo grudnjak, majca koja se lako rastegne, a takvih mi ostane od trudnoće i kako netko reće dekoltirane majcw. Meni dosta.
Mi često sikimo negdje u javnosti pošto puno skitamo i lutamo. Meni se najprikladnije pokazala crna potkošulja uvučena u hlače koju spustim dolje preko sike, otkopčam grudnjak i zadignem majicu. Tako je sika pokrivena odozdola i odozgora, a onaj mali dio što viri je bebi u ustima. Pokriveno je i salo na stomaku.Praktično je i zato što kada se ispraksiraš možeš rubom majice pokriti bradavicu ako ti se beba naglo okrene ili skine sa sike.
cure, Kamaris (Tkalčićeva) ima majice za dojenje.
ovako i ja, s tim da nosim i bodije, i ne nosim brus za dojenje nego obicni.dorotea24 prvotno napisa
Disciplina, ma sva se topim od ponosa![]()
![]()
Ubi me moja profa iz engleskog kada ovo vidi maid=made!![]()
Apricot, bila sam na njihovim stranicama, ali nula bodova, pa ću se uputiti u njihovu trgovinu idući puta kada idem za Zg! Thanx.![]()
Imam jednu potkošulju za dojenje Anita i prezadovoljna sam njome. Sad bih si još uzela, ali mi je dosta skupa - 270 kn :/ .
Gdje se još mogu nabaviti potkošulje za dojenje, naravno, nešto povoljnije?
Našla sam na Otto kataloškoj prodaji ove http://www.otto.hr/shop/artikal.asp?proizvodID=29856071
Je li ih netko kupovao i kako je zadovoljan? Može li se pouzdati u mjere koje se naprave po njihovim uputama, odnosno u one tablice s mjerama?
Je li netko uopće kupovao na Otto, kako je što se tiče vremena isporuke?
ja nemam potkosulje za dojenje ali imam super rastezljive i prakticne no name potkosulje iz kineskog ducana. kad kazem no name mislim doslovno no name jer nema ni etikete na njima ali ako te to interesira mogu pitat mamu da pogleda. imaju crne i bijele.
nisam ni znala da postoji odjeća za dojenje (ne koristim čak ni grudnjake) - meni su odlične majice s većim dekolteom
Ja bih ipak potkošulju za dojenje. Bez grudnjaka ne mogu, a po zimi ne mogu bez potkošulje. To dvoje znači gola leđa kad dojim, jer moram dići potkošulju da dođem do sike. Tako su mi te potkošulje za dojenje najbolje.
http://shop.hm.com/at/shoppingwindow...KLA&shoptype=S
Zadnji atrikl na trećoj sranici, ne radi direktan link....
Ja najčešće oblačim nešto na kopčenje tako da mi posebna odjeća za dojenje nije potreban.
Dobro rastezljiva ljetnja majica na bretele je cudo od komada odjece. Moze ispod a i preko majice - kako ti odgovara! Ja ih imam u dosta boja i nosim k'o potkosulju za dojenje. Kosta par eurica i jako je prakticna za pokrivanje sala na stomaku i ledja ako je zima!!
ja nosim rastezljive potkošulje (mislim da je to mikrofibra ili nešto slično)na bretelice, spustim ih spod cica i super su-praktično za dojenje, a griju leđa!
ja sam naručila preko interneta :Dslava prvotno napisa
meni su super, fini meki pamuk + 5% elastana, malo su duže pa fino pokriju leđa, pristojno izgledaju (puno ljepše od grudnjaka za dojenje) a stigle su za ca. 3 tjedna
za veličinu ne znam, uzmi istu kao što imaš grudnjak za dojenje ili tu drugu potkošulju a u krajnjoj liniji možeš ih zamijeniti (jedino onda opet čekaš)