Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Mak-opasan?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #25
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Pa to ti je ista priča,samo valjuške ili rezance ne posipavaš orasima nego makom, mljevenim. Ja dobijem žgaravicu od oraha, mak mi je puno bolji. Po pravilima bi trebalo kuhanu i dooobro ocijeđenu tjesteninu preliti rastopljenim maslacem, pa posipati mljevenim makom i štaub šećerom. Može se dodati vanilin šećer ili cimet. Moj stariji bi stavio vrhnje....Dobar tek!

    Uostalom, Đoko Balašević je davno rekao sve o tome...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.01.2018. at 18:37

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •