Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: nesamostalnost ili ...?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno nesamostalnost ili ...?

Ako postoji slična tema, uputite me... ... Zapravo neznam kako da uopče objasnim o čemu se radi, ali... Moje dijete+samostalno igranje=nula bodova! Jednostavno se ne sječam kad se ona lijepo zaigrala sa nečim a da joj pri tome ne treba moja pažnja. Šta god da radi, bilo sa čim da se igra- jednostavno želi da sam kraj nje i da sudjelujem u toj igri, pa makar samo i razgovorom. Ima svoju sobu u kojoj su samo igračke, i ima ih jaaako puno- lutke, slikovnice, kuhinja, padelice, puzle... ma brdo igračaka svakakvih, ali sa ničim se ne igra duže od 5 min (ma puno sam i rekla!). Ne radim, kuči sam i sva moja pažnja je naravno usmjerena na nju, i igram se sa njom, pričamo, šetamo... Zaista provodim puno vremena u radu sa njom ali njoj to očito nije dovoljno! A ja sam več luuuuda od toga jer mi je bez obzira na sve žao kad je vidim da sjedi na kauču ili stolici dok ja kuham, čistim, spremam... i totalno nezainteresirano gleda u tv ili kroz prozor i čeka da završim sa tim što radim da se mogu igrati sa njom. Ako se i sa nečim "zaigra" onda to nešto dovuče iz svoje sobice u prostoriju u kojoj sam ja i onda zapravo priča samnom ali se i kroz tu priču "igra" :/ . Nije sramežljiva, priča sa svima jako otvoreno, kad smo negdje vani u blizini nekog djeteta/djece odmah trči prema njima i započinje igru ili razgovor.... ma sve 5! Ali doma... druga priča . Krenula je u vrtić ali mi se čini da ču je morati ispisati jer je od 9 mj do danas bila sve skupa možda tri tjedna (malo zbog bolesti a MALO zato što ne želi u vrtić jer joj se tamo "ne sviđa"), a i od tih tri tjedna što je bila možda je dva ili tri puta spavala u vrtiču- uvijek moram dolaziti po nju poslije ručka... Joj znam da sam sve zbrčkala ali mi se jako žuri pa se nadam da ste me shvatili ! Ima li tko sličnih problema ili ako nemate- bilo kakav savjet če mi dobro doči...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

heh.ovo koda da sam ja pisala za svoju malenu sto god da si pisala je tocno od rijeci do rijeci ukljucujuci i taj odlazak u vrtic...
    osim sramezljivosti jer moja je totalno sramezljiva...

kao sto kazes ima hrpu igracaka i evo bas zadnjih par dana valjda sam joj milijun puta rekla "hajde molim te malo se sama igraj" ali koda da nisam ni rekla jednostavno nece...onda smo dosli do zakljucka da ima previseee igracka i da joj sve dojadilo i da joj vise nis nije zanimljivo...i odlucili smo sve igracke pospremiti i ostaviti jednu dvije da vidimo kako ce ona...no meni je krivo pa jos uvijek te igracke nisam ni odnjela...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Situacija identična osim sljedećeg : Lena ide u vrtić, i tete mi kažu : Mi je ne vidimo cijeli dan! U vrtiću se igra sama, doma se igra sama kada je tata čuva, samo mene kada vidi apsolutno je nemoguće da radim bilo što što nju isključuje. To znači da : ona muti jaje (ako se nešto sprema), ona soli jelo, skupa mješamo kada je nešto na peći ..... inače mi se zaplete u noge i viče : mame, mame ......
    A kod svih drugih je sušta suprotnost. :?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa ti joj fališ
    drugi ne

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lidać prvotno napisa

kao sto kazes ima hrpu igracaka i evo bas zadnjih par dana valjda sam joj milijun puta rekla "hajde molim te malo se sama igraj" ali koda da nisam ni rekla jednostavno nece...onda smo dosli do zakljucka da ima previseee igracka i da joj sve dojadilo i da joj vise nis nije zanimljivo...i odlucili smo sve igracke pospremiti i ostaviti jednu dvije da vidimo kako ce ona...no meni je krivo pa jos uvijek te igracke nisam ni odnjela...
    PROBALA!!! I niš od toga! Skoro pa sve igračke sam pospremila dok je nije bilo doma i stavila ih u konobu da ih ne vidi jer mi ih je naravno žao baciti, pustila sam joj samo kuhinju sa padelicama i jednu jedinu lutku sa kojom se igra i kolica, i to je to! Kad je došla pitala je gdje su igračke i rekla sam da sam ih odnijela u vrtić, nije ni trepnula :? ! Nemoram ni govoriti da se situacija nije ništa popravila 8) . I naravno da sam igračke nakon desetak dana sve vratila u sobicu... i naravno da se ni tada nije igrala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •