Jako lijepa priča. Mislit ću o tome na svom porodu, uz nastojanje da se što je više moguće opustim...![]()
Pepita, uživaj u svojoj curici.![]()
Jako lijepa priča. Mislit ću o tome na svom porodu, uz nastojanje da se što je više moguće opustim...![]()
Pepita, uživaj u svojoj curici.![]()
Imam ja još jedan dobar savjet za vas koji sam dobila od meni jako drage osobe.
Kada trudovi počmu biti jaki i jako bolni jednostavno ih treba zavoljeti i što su jači sve više im se veseliti jer svaki jači i jači znači da je vaše dijete sve bliže i bliže vama.
Meni je uspjelo i na kraju sam ih zbilja voljela![]()
A što se tiče opuštanja, ja sam uspijela, ako uspijete zbilja opustiti donji dio tijela sjetit ćete se vi mog opuštanja![]()
VOLI VAS SVE PEPITA![]()
Pepitahvala na predivnoj prici! Nadam se da cu se sjetiti tebe i opustanja kad dode vrijeme za to, tj. za nekoliko mjeseci!
![]()
Pepita, i ja razmišljam tako. Već sada volim trudove koji će doći, upravo iz istog razloga koji navodiš: jer ću tada znati da treba još samo malo vremena da bih držala svoga dječačića u rukama.
Inače su me toliko plašili pričama iz rađaone, da sam na kraju rekla da te priče više ne želim slušati. Bit će što bude, boljeti mora - zar ne?, i to je sve normalno. Kad do rađaone dođem imam samo da se skoncentriram na činjenicu da ću uskoro vidjeti svog dugo čekanog dječačića. A da bih ga vidjela moram malo i pretrpjeti. Jeaaaaa...
Pepita imala si lijep porod jer si se uspjela opustiti i tako si ga doživjela.
Istina i bog mogla si proći bez prokidanja vodenjaka, dripa i rezanja, bili su s obzirom na tok poroda totalno nepotrebni, ali onda si se morala suprostaviti, što očito nisi htjela...To ćeš drugi put...
Ako ti je Mikka frendica od poroda onda hrpu stvari znaš...u principu je bitan tvoj stav oko svega...
U svakom slučaju čestitke i puno zadovoljstva ti želim...
Ma Pepia ti si posebna ja ću svom mužu napisati popis stvari koje mi treba govoriti i definitivno ću ove tvoje stvari uvrstiti na popis![]()
Meni će trebati to stalno ponavljati jer kada počne boliti bojim se da ću ja biti kao te tete vriskalice iz tvoje pričeIako tvoja priča zaista ohrabruje i mislim da ću kada krenu trudovi prvo doći na rodu još jednom pročitati tvoju priču da me prođe panika pa ću onda polako u bolnicu
![]()
Čestitam još jednom i pozdrav Lauri!
dundo nemoj se bojati, niti brinuti...![]()
Sama pomisao na to da to nije samo "bol" već korak bliže tvom djetetu, činit će te opuštenom. Vidjet ćeš, žena u tom trenutku dobije neopisivu snagu![]()
predivna prekrasna jako dirljiva prica
pusa za princezinju koja je mami omogucila da s ovoliko ponosa prica o svom savrsenom i ko iz knjige porodu
jako mi je drago cuti da si stalno sebi ponavljala da se opustis, i da se nisi prepustila bolovima nego si ih nadmudrila![]()
Divno, Pepita![]()
![]()
![]()
A malena je prelijepa
Još malo draga moja i imat ćeš i ti svoju predivnu priču i najsavršeniju bebuNaomi prvotno napisa
![]()
![]()
Pepita čestitke,evo tek sam sad pročitala priču![]()
![]()
![]()
Nadam se da čemo se vidit koji put u šetnji sa dicom i psima na Žnjanu![]()
Ija sam imala laki porod pa znam kako ti je bilo.
Čestitam ti i uživaj u svojoj princezi!
Draga,
evo sam tek sada pročitala tvoju priču (renoviram stan pa mi je net samo povremeno dostupan).
Sjećam se šetnje zhabice, tebe i mene uz Riku i našeg rzgovora o porodu ....i nekako, iako si govorila da dr. valjda znaju najbolje, bila sam uvjerena da ćeš na kraju roditi s puno vjere u svoje sposobnosti i bez puno intervencija. Beskrajno mi je drago da si našla svoju virtualnu doului da si znala sestri reći ne za drip (onih par minuta na kraju ne računam
) i da je tvoja princeza došla na svijet u tako lijepim okolnostima.
Molim te, udijeli joj jednu veliku pusu u moje ime. A kad moja Luca stigne i proljeće malo zamiriše i otopli zrak, zakazujem šetnju na istom potezu!
Čestitam Pepita na divnoj curici (rođenoj na supika datum!), na hrabrosti i lijepom porodu i krasnoj priči!
![]()
![]()