Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Teta psigologica, DV Vrapče....

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Teta psigologica, DV Vrapče....

E pa ljuta sam ko pas, i s nekim ovo moram podjeliti!!!

Maloprije me zove kuma, ima klinca od 13 mjeseci. Dobili su napokon mjesto u vrtiću i danas su bili na onom informativnom razgovoru uz upis.
    Uglavnom, rekla je psihologici da još uvijek (zamisli čuda) doji i da se na večer tako uspavljuju, na što ju je "vele školovana" psihologica upitala dali je ona normalna i jeli svijesna kakve će to poslijedice ostaviti na njegov, pazi sad: seksualni život?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ne znam, mi smo još stariji, i još uvijek se raaado prikopčamo
    Možda ja radim nešto loše svom djetetu, a da to ni neznam, ili je ipak teta psihologica malo pobrkala lončiće?
    Pitanje je: Kome se obratiti i što napraviti?
    Ako odignorira, što će biti slijedeće?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pišem, pa brišem 8) .

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

selim na produzeno

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sorry, meni se nekako uklapalo tamo....

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: Teta psigologica, DV Vrapče....

Citiraj jele blond prvotno napisa
    E pa ljuta sam ko pas, i s nekim ovo moram podjeliti!!!

Maloprije me zove kuma, ima klinca od 13 mjeseci. Dobili su napokon mjesto u vrtiću i danas su bili na onom informativnom razgovoru uz upis.
    Uglavnom, rekla je psihologici da još uvijek (zamisli čuda) doji i da se na večer tako uspavljuju, na što ju je "vele školovana" psihologica upitala dali je ona normalna i jeli svijesna kakve će to poslijedice ostaviti na njegov, pazi sad: seksualni život?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ne znam, mi smo još stariji, i još uvijek se raaado prikopčamo
    Možda ja radim nešto loše svom djetetu, a da to ni neznam, ili je ipak teta psihologica malo pobrkala lončiće?
    Pitanje je: Kome se obratiti i što napraviti?
    Ako odignorira, što će biti slijedeće?
    Ne znam o toj teti, ali evo samo ovo da ti napišem: ako je teta završila fakultet psihologije, garantiram ti da o dojenju nisu imali predmet , a 99 čpposto ni jedno predavanje, , štoviše, poznajem nekoliko psihologinja-doktorica znanosti-koje svoju djecu doje, evo već duže od toga

Stvar je u tome što si neki ljudi svašta dopuštaju

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam na takvom razgovoru, kada je K. imala 2,5 godine naišla na potpuno odobravanje psihologice. Kako je razgovor tekao više se ne sjećam, ali na moju primjedbu da je nekima to možda čudno, ona je odgovorila da je to "njihov problem".

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uopće se ne čudim za nju :/ Nije joj to prvi "biser"

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa
    Ja sam na takvom razgovoru, kada je K. imala 2,5 godine naišla na potpuno odobravanje psihologice. Kako je razgovor tekao više se ne sjećam, ali na moju primjedbu da je nekima to možda čudno, ona je odgovorila da je to "njihov problem".
    ovako je bilo i kod nas. naime, samo ju je zanimalo uspavljivanje iako je odmah rekla da je vrtic prica za sebe. rekla je da je super sto ju jos dojim. i jos je naglasavala dobrobit djeteta da ostane sto duze doma (sa mamom, tatom, bakom...).
    vidjeli su nas valjda svi kako dojimo u hodniku i uvijek nas pogledaju sa osmijehom.

ovo sto je dozivjela tvoja kuma je ruzno, no na zalost i stvarnost. veliki broj djelatnika (pedagoskih, zdravstvenih...)nije dovoljno ili uopce educirano o dojenju te apriori imaju krivi i negativan stav o dojenju.

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to samo pokazuje i jos jednom da se covjek ne moze i ne smije pouzdati da ljudi, samo sto su obrazovani i u struci, imaju znanja i dara za sva podrucja.
    vrlo netakticno opcenito za jednu osobu te struke koja 'proucava' ljude.
    a da je vrlo uvrijezeno misljenje da se utjece na pretjeranu povezanost majka-dijete i sexualne aluzije oko toga, je, jer sam to cula iz vise izvora...
    grudi se smatraju prvenstveno sexualnim objektom i onda to tako bude.

mozda bi trebalo neupucenoj osobi reci jasno i glasno kako stvari stoje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •