Čestitam!!! :D :D :D
:D :D Keti draga dobićeš bracu/seku.
Čestitam draga Sanja i suze su mi u očima od sreće. Uživajte svo troje u trudnoći koja će biti savršeno dosadna do kraja.
Stvarno su čuda moguća.![]()
Draga Sanja - jeeeeeeeeee :D :D :D . čestitam ti od srca i želim ti ugodnu trudnoću.
Sanja draga... sretno ti bilo!
Ljubi Keticu!
svaka čast na strpljenju. i sad možeš pisati dnevnik trudnoćesanja74 prvotno napisa
želim ti ugodnu i mirnu, zdravu trudnoću![]()
sanja74 cestitam od srca i zelim ti predivnu trudnocu! :D :D
Ova jesen je stvarno cudesna, tvoja prica me podsjeca na moju... I ja sam se prepustila uzivanju u zivotui nakon 11 godina docekala prirodnu trudnocu!
[quote="thalia"]Sad imam malog Zvrka, čije provale jedva zapišem. 8)sanja74 prvotno napisa
Polako ostajem bez riječi od sreće koja pršti s ovog pdf-a...![]()
Sanja, odvam čestitam i radujem se!!!
Ljudi pa stvarno nam stiže Božić sa velikim slovom B na početku kada nas tako blagoslivlja ovim čudima!! Čestitam ti draga Sanja,već dugo pratim tvoju priču! Sretno
sanja74, čestitke od.
Izgleda da će ovaj kraj godine ibti obilježen samim čudima. Neka - zaslužile smo.
Sanja, baš si mi nešto u zadnje vrijeme pred ekranom...baš si mi bila "sumnjiva"....![]()
I sad kad sam pročitala tvoju priču, ostala sam bez teksta. Čestitam ti! Čestitam i TM i maloj zvjeri!:D
![]()
Uvijek sam tvrdila da je svako zlo za neko dobro! Da si odmah ostala trudna, ne bi bilo Keti uz vas.Ovako su se sve kockice posložile!
![]()
U uredu Bozicna muzika tiho svira, bozicno drve veselo svjetluca a ja tipkam ovaj post sa suzama u ocima. Sanjice sve znas, uskoro ce nas biti cetveroUzivajte u svakom trenutku!
Od srca čestitam
![]()
Ovaj tvoj primjer je dokaz da ZIVOT IPAK PISE NAJLIJEPSE PRICE![]()
Ljubi svoju Keti od moga Emanuela i mene i mazi bebicu.
Presretni smo zbog vas, iskreno![]()
i ja sam primjetila da si češće ovdje![]()
i mene je tvoja priča s Keti dotakla![]()
i sad se silno veselim zbog vas :Dzbog toga što se sve događa upravo ovako kako treba...zbog vas, zbog Keti, zbog toga što nastupa potpuno ispunjenje
... ma zbog svih ovih Božićnih čuda...
Sanja![]()
mogu samo poslati![]()
i placem od srece, uzivajte svi 4![]()
:D :D :D
Cestitam
![]()
jel ovo lapsuz, ili samo najava.. ?Maxime prvotno napisa
![]()
Uspjela si me rasplakati. Predivna prica. Zelim ti mirnu trudnocu i predivnu bebicu. Pusa tebi, TM i Keti.
Čestitam od!!!
:D :D :D :D :D
:D :D
pujica bila u Africi, ti u Opatiji - cure, trkom u agencioje uplaćivat putovanja!!!
čestitam![]()
Saaaaanja :D :D![]()
:D
![]()
![]()
! Ludnica, ajme kako dobra vijest
! Ljubi Keti, jupiiiiii za bebača :D :D :D ! (marama je oprana!)
Hej, koja poplava trudnica!!!
Sanja naježila me tvoja priča, čestitke od srca!!!!!
Čestitam od srca! Nek vam je sa srećom!
Živjela kućna radinost, ove godine očito mnogima uspješna, a dogodine ih očekujemo još više!
A joj sad sam tek skuzila sto sam napisala![]()
Mora da mi je uteklo sto si poskrivecki zelim![]()
Veselje ti navješćujem puče hrvatski ....Mislim da je ova pučka božića pjesma vrlo prikladna za atmosferu na ovom pdf-u u zadnje vrijeme.
Radujem se svakoj našoj trudnoći, ali, kad se dogodi kućna radinost u bezizglednoj situaciji, e to me tek raspameti!
Mirnu, dosadnu i školsku trudnoću ti želim od sveg![]()
Iako za ovo znam vec neko vrijem prica me totalno rasplakala...
Prekrasno nesto...
Uzivaj u ovoj sreci zauvijek..![]()
![]()
Prekrasna priča. Čestitam od![]()
Draga, čestitam, predivno!!! Baš me obradovala tvoja priča:D :D :D :D
Što kaže mamasan, da nije bilo grbavo, ne bi sada Keti bila uz vas![]()
Sanjo moja, zadrhtala mi je ruka na mišu kad sam vidjela naslov i tebe kao autora. Suze su mi krenule i prije nego sam pročitala što je pisalo.
![]()
Od kada sam došla na forum pratim tebe i tvoju priču i tvoju prekrasnu curicu...... a to što će ona dobiti bracu ili seku me tako razveselilo i ganulo.
Veselim se svim srcem sa vama :D
Čestitam i uživaj u svakoj sekundi trudnoće![]()
Sanja74,![]()
:D :D Koja predivna prica! Cestitam od srca! Pusa Keti i maloj mrvici![]()