Sanja~~~~~~~~~~~~ za što skori povratak kući![]()
![]()
sanja ~~~~~~~~~~~~~za brz oporavak i brz povratak kuci
![]()
Sanjo, nek ti boravak u bolnici bude sto kraci, pa da termin i trudove docekas kuci![]()
Sanjić ~~~~~~~~~~~~~za oporavak i brz povratak kući!!
![]()
![]()
sanjic74za brz oporavak, nedamo si oduzeti proljetnu setnju s tvojom lijepom busom! lijepo pozdravi ratka kad dolazi u obilazak
![]()
Sanja ~~~~~~~~~~~~~~
Sretno![]()
![]()
sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sanja74 ~~~~~~~~~~~ da alergija brzo prode i da sto prije opet uzivas domeka!![]()
Sanja ~~~~~~~~~~~~ da se brzo vratiš doma![]()
A baš sam se danas na vježbama pitala gdje si...
sanja~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije budeš doma sa svojim MM i preslatkom malom Keti.![]()
![]()
Ispada da ni Fragmin nije neka sreća.. Sad čekam da vidim što ćemo dalje.
Ako sam postala alergična na heparin općenito, ne znam ima li mogućnost zamjenske terapije.
Drži se draga! Ne znam ništa o tome, ali vam šaljem magične ~~~~~~~~~~ da prebrodite ovu krizu!
od srca želim da liječnici pronađu kvalitetno rješenje za vas dvoje![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije idete kući
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i žapca da se što prije vratite doma![]()
~~~~~~~~~~~ da sto pre dodjete kuci i da uzivate do kraja trudnoce![]()
sanjice, brzo ćete vas dvoje doma...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Jučer smo se vratili.
Nije se nadzirao kraj boravka u bolnici, pa sam potpisala da želim izaći. Nisam više mogla bez Keti. Bila je pretužna - a onda i ja.. Cijeli ponedjeljak sam provela plačući, u iščekivanju da me puste doma.
Nova terapija mi odgovara, osip se skoro povukao (još me sve svrbi - najradije bi se češala po cijele dane kao pseto).
Dr mi je napravio i UZV. Pitala sam ponovo za spol - kao, možda se dijete predomislilo..al još uvijek je dečko (ovaj put sam to i sama skužila bez objašnjavanja).
S bebom je sve super.![]()
Sad me već zna tako šutnuti, da ako mi je ruka na trbuhu, odskoči..
Fascinantno mi je to. Nisam mislila da se bebe stvarno toliko osjećaju u buši.
Poslije bolnice sam odmah išla po Keti u vrtić. Teta ju je tako ishvalila da još cvjetam. Beskrajno sam ponosna na nju..![]()
drago mi je da si bolje ,a i da ste svi sretni pogotovo Keti jer si došla doma![]()
![]()
:D Drago mi je da ste kuci. Pusa Keti i braci od mog K. i mene![]()
Nisam mjesecima navraćala na ovaj forum, ne mogu ti opisati koliko sam presretna kad sam sad vidjela da slatkica Keti čeka bracu, ma to je predivno. Čestitke od srca, želim ti što lakšu trudnoću do kraja... Pusa![]()