Keti - Cestitamo. Rasplakala si me!!!![]()
![]()
![]()
Keti - Cestitamo. Rasplakala si me!!!![]()
![]()
![]()
Sanja, čestitam od srca![]()
Sada čitam i plačem,ne mogu vjerovati,toliko mi je drago zbog tebe,zbog vas i Keti.Sve će biti super!
Ne mogu ti riječima opisati koliko mi je ovo uljepšalo dan (a danas mi je rođendan) jer znam kako je i meni bilo kad sam ostala trudna,kupovala uloške jer sam trebala dobiti,a svaki dan ih zaboravim kupiti,kupila test i bojala se napraviti ga a onda plus!
Sanja,čestitke još jednom![]()
![]()
Veeeeeeeeeeeeelike čestitke...prekrasna priča sa happy endom![]()
Isuse, predivna vijestIskreno se veselim s vama, i nestrpljivo iščekujem vašeg drugog
![]()
Zimskice moje!I sve ostale curke!
![]()
Bili smo danas kod dr koji će mi voditi trudnoću. Oduševio me! :D Nismo ponavljali UZV - zadnji je bio prije tj dana, pa da ne slikavamo bez veze bebicu.![]()
Odlučili smo ne raditi kombinirati probir (mislim da se tako to zove).
Novi pregled za cca mjesec dana.
Sanja, ganula me tvoja prica do suza. cestitam ti od srca!
![]()
prekrasno![]()
Sanjice, uzivaj u svojoj trudnoci, a svaka pohvala doktoru![]()
:D :D
ČESTITAM! :D![]()
Pazi na vas i mazi trbuščić!![]()
Pa tek sad vidim.
Čestitam i radujem se s tobom![]()
Draga naša virtualna kumo plačemo od sreće !!
Moralo je tako biti jer zaista se u životu dobro ponekad vraća dobrim, a ja sada ne bi grlila svog sina da nije bilo tebe ( Sanja nam je ustupila termin u Mb !!!)
Uživaj u trudnoći i svemu što dolazi, kao što i mi uživamo !!!
pusa od Filipa !!![]()
Sanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa! (Da malo dočaram kako se osjećam...) Divno, divno, predivno!!!!! Tako mi je drago!!!! :D :D
Sanja srecoooo :D
Prekrasna vijest, ma vijest godine![]()
Uzivaj u svakom trenu zasluzila si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu vjerovati da sam zadnja na forumu koja je ovo vidjela![]()
Draga Sanja, od srca čestitam![]()
![]()
Koja dobra vijest!!!
Moderatorice, sori na smajlićima. Neću više![]()
![]()
Ovo tako sliči na Sanjunela37 prvotno napisa
![]()
![]()
:D![]()
![]()
cestitam od srca![]()
![]()
![]()
zelim ti dugu i laku trudnocu![]()
Je, to je naša Sanja!apricot prvotno napisa
![]()
Tako mi i treba kad toliko vremena prođe a mene nema na forumu...
Draga Sanja, ostala sam bez teksta, jedino znam da me prolaze trnci i suzim, suzim, suzim... Ma, presretna sam, baš sam se obradovala!
Vama želim da uživate u svakoj sekundi spoznaje da ćete se obogatiti još jednim divnim stvorenjem!!!!![]()
Bili smo jučer na UZV. Bebica je 16+4, i za sada super napreduje!![]()
Mjere su joj taman, ima sve dijelove i veliki nos (na mamu!).. s obzirom da nisam htjela raditi kombinirani, to je jedan od pokazatelja da beba vjerojatno nema Dawn.
I MM i Keti su je vidjeli. Doktor joj je lijepo objašnjavao gdje je što na bebi, mada ne znam koliko je skužila. :D Samo je bila jako zabrinuta da me ne boli to što mi dr pritiska trbuh.
Novi pregled je za 3 tjedna. Dr bi htio vidjeti bebicu u 20.tjednu. A ja bi najradije da više ne idem na nikakve UZV, već samo da u lipnju rodim zdravu i živu bebicu!
Proganja me slika „smrznute“ bebe na UZV.
Sanjo, divne vijesti! Uzivaj u svakom trenu, trudnoca ce biti i dalje divna kao i ti, vidjeces![]()
Super vijesti![]()
Super za bebicu, ~~~~~~~~ za dalje![]()
:D :D :D super lijepe vijesti, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ostatak trudnoće![]()
Ovo s velikim bebinim nosom me nasmijlao do suza - pri jednom uzv sam i ja uzviknula: Ajme, koliki nos! Na što se dr. slatko nasmijao i rekao da je nos sasvim u redu...
Baš je lijepo pročitati da je seka išla vidjeti bebu - vjerujem da će joj to ostati u dubokom i ugodnom sjećanju! Skužila je ona sve što treba, sigurna sam!![]()
A što se uzv u 20-tom tjednu tiče, tj. anomaly scana, mene je silno umirio. Zaboravi smrznute slikice na ekranu - ja i danas povremeno pogledam filmić kojeg mi je dr. dao na cd-jiću i uživam u plesu svoje curice![]()
super :D :D :D
Bravo za bebača :D :D :D :D
Pusa![]()
![]()
za mamicu, prekrasnu malu Keti i malog bebača.
Ne, ja sam zadnja na forumu koja je ovo vidjela :hrkljuš:
Sanja, :D :D :D :D !!!!
Prekrasne vijesti :D !!! Opa, zar si već u 16. tjednu :D !!! Da, taj UZV ti je tzv. anomaly scan, radi se od 18.-20. tjedna i tu se već može dosta toga vidjeti, mislim da ne samo za Down i druge kromosomopatije pa ih većina tako naručuje.
U 17.tom!ina33 prvotno napisa
![]()
sanja,~~~~~~~~~~~~~~~~za mrvicu u maminoj bušici,i velika pusa Keti velikoj maminoj curici
![]()
uživajte i neka sve bude ok do samog kraja![]()
Jupiiiiiiiiii, čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ... to je već velika beba kad je 17.tj. !!! :D
:D :D :D Lijepo je cuti da tako napredujete! Uzivajte svi troje! :D :D :D