-
Distorzija zgloba
Eto me u gipsu. 
MM i ja smo isli na hiking kroz sumu Kontija prema Limskom kanalu u nedjelju. Na pola puta, poskliznula sam se lijevom nogom na mahovinu i odletjela - pritom sam zaradila distorziju zgloba na lijevoj nozi.
(u trenutku padanja sam pomislila, "Ne mogu vjerovati" :/
).
Morala sam jos 20 minuta hodati uz pomoc te noge - iako je oteknuce odmah nastupilo, zglob je bio pokretan (mogla sam ga 'vrtjeti' ukrug), i nekako smo dosepusali do auta.
Putem sam se zafrkavala da sam pacijent za Gorsku sluzbu spasavanja (teren nije bas dostupan).
Kako je bila nedjelja, da me ne bi slali sa Hitne u Pulu, a bila sam sigurna da nije nista slomljeno, otisli smo kuci, stavili puno leda, namazali Heparinom, i prosla je noc.
U medjuvremenu se to sve ohladilo, noga oko clanka jako natekla, i nisam vise na nju mogla stati, pa smo otisli u ponedjeljak kod doktora, koji me je poslao na rentgen u Rovinj. Usprkos stanju bolnice u Rovinju, imam sve preporuke za osoblje - ljubazni, njezni, na raspolaganju - sve pohvale, zaista.
Poslikali su, potvrdili da nije nista slomljeno ali da je distorzija, jako nateklo, ne mogu nogu opteretiti, i zavrsila sam sa sedrenom longetom do koljena. Kontrola za 10 dana.
Oni su mi rekli da moram lezati i dizati se samo za do kupaone. Noga prilicno boli kad se dignem (hopsam uz pomoc stake i MM-a s druge strane), za to pomaze Kafetin. Led (u vrecici) uopce ne osjecam kroz gips.
Zapravo sam sve ovo napisala da vas upitam imate li kakve tips & tricks za brze ozdravljenje?
Moj najveci strah je da ni nakon 10 dana necu moci stati na tu nogu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma