ma meni je ta njihova "dijagnoza" totalno sumnjiva..Nakon što sam izašla iz bolnice NITKO mi nije rekao da su mi začepljeni jajovodi već da moram što prije zatrudnit jer da bi u budućnosti mogla imati problema...tek za nekih 2 godine ginekologica mi je navela situaciju začepljenih jajovoda...što između ostalog,rutinskim ginek.pregledom ona ne može ustanovit...tako da mislim da se ti začepljeni jajovodi baziraju na pretpostavkama i NEČU se tome predat...mislim da je moja vjera i volja jača od svih njihovih "dijagnoza"...
bit će sve ok...![]()
mislim da je najvažnije imat već zamišljenu sliku trudnoće,bebe,odrastanja,odgoja...i na kraju će se sve to izrealizirati...
sve što može čovjek je istinski željeti...svu svoju energiju uložiti u želju..a onda...do the best and let the God do the rest!![]()
![]()

Nakon što sam izašla iz bolnice NITKO mi nije rekao da su mi začepljeni jajovodi već da moram što prije zatrudnit jer da bi u budućnosti mogla imati problema...tek za nekih 2 godine ginekologica mi je navela situaciju začepljenih jajovoda...što između ostalog,rutinskim ginek.pregledom ona ne može ustanovit...tako da mislim da se ti začepljeni jajovodi baziraju na pretpostavkama i NEČU se tome predat...mislim da je moja vjera i volja jača od svih njihovih "dijagnoza"...
Odgovori s citatom