Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: zujanje u usima

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno zujanje u usima

mm zuji u usima svakih cca 6 mj........prije je bila mala upala pa je popio antib. ali danas je dobio sam betaserc tablete....klao nema upale i sve ok....znaci da malo tu ima veze i za psihom zanima me jel ima tko od vas ovih problema i sta pijete ,radite,....mozda neke kapi u smislu aquamarisa ili sl.......

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Meni šumi u ušima kad mi padne tlak koji je inače povišen...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni zuji u ušima godinama.
    Jedno vrijeme sam bila odlučna pronaći uzrok i rješenje. Ali sve je ok. Savršen sluh, dobra cirkulacija.... A otorinac mi je rekao da je jako veliki postotak ljudi s tinitusom i tko nađe rješenje, definitivno će postat multimilijuner. Ok.. znači lijeka nema.

Tlak mi zna utjecati na "uključenje" dodatnog zujanja, puno glasnijeg, kad se forsiram, npr. u teretani ili kad sam predugo gladna (znači, možda i pad šećera). Ali ova jedna frekvencija zuji uvijek. Negdje oko 15 kHz (poput zujanja starih televizora).

Ja se bavim glazbom, pa sam sumnjala na oštećenje, ali nema ga. Zujanje je tu.

Pila sam belupov ginko dosta dugo (skup sport). Nije bilo nikakvih poboljšanja.

Navikla sam se, sto drugo mogu.
    Postoje mnoge udruge glazbenika s tinitusom, radi psihičke podrške jer to zna biti dosta teško podnošljivo kod jačeg tinitusa. Pa se pušta bijeli šum da zapravo maskira frekvenciju koja zuji u ušima. (jer bijeli šum sadrži spektar svih frekv.)

Neka provjeri radi li se o oštećenju sluha. Ako se ne radi... onda mu želim puno smirenja da prihvati... taj shum.
    Ja sam prestala o tome razmišljati, pa je nekako lakše. Kad sam ga tek otkrila danima me izluđivao taj zvuk.
    Ili je sad slabiji, ne znam.

A možda mu i prođe!

Sretno u svakom slučaju.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tako je i kod mm prvo je na ljeto bila kao neka light upala jer ga je malo i bolilo a onda je bol nestala a zzzzzzzzzz se je smanjilo.....nema ostecenja nema nista.....danas je dobio betaserc tablete pa cemo vidjeti za 20tak dana.....mozda prestane......... :/ on se isto recimo bavi muzikom(gitara,pojacalo i udri brigu na veselje-onda mu nista ne zzzzuji. ) to vam je mozda neka kao prof.deformacija

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni isto kao i Aniti-AZ šum u uhu traje već godinama. Kod mene je u pitanju samo lijevo uho, ali imam i oštećenje sluha. Počelo je prije 7 godina. Tog jutra oprala sam kosu, osušila je i izišla van - na posao. Bio je prosinac.
    Svi nalazi, uključujući i CT mozga uredni, cirkulacija krvnih žila u vratu savršena, nisu našli ništa, ništa, ništa. Na desno uho savršeno čujem - za sada.
    Nakon što sam potrošila svu silu novaca na razne alternativne metode liječenja od kojih mi je uglavnom bilo još gore što se tiče općeg stanja, a od nekih metoda mi je trebalo dugo da se priberem, odlučila sam poslušati službenu medicinu - lijeka nema, treba se priviknuti.
    Izdržavam kao i Anita - navikla sam se, što drugo mogu. Više i ne mislim na to, i ne primjećujem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •