Stranica 5 od 12 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 552

Tema: Neuralgija trigeminus

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Inoptuzba nekih gljivica za sve boljke...i koristenje biorezonance kao kvazi odgovora na sirok dijapazon bolesti.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Meni je samo cudno to sto se svima to s vremenom poboljsava, a evo meni ide na gore i na druga mjesta...I desno isto! Nekad me stvarno i desno strecne!
    Ako veca doza lijeka ne pomogne onda stvarno ne znam sta da radim..Idem direkt na hitnu i nek me stave negdje i kljukaju s bilo cim.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pokusaj se strpiri. Kad mene ulovi bez amalgetika nemam sanse, a ti si uspjela samo s neurob izdrzati Sad ti je gore zbog inhaliravanja. Sto je rekao neuro, nakon koliko dana pijenja tog lijeka bi trrbalo doc do nekog poboljsanja?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.10.2019. at 17:32

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja imam razne senzacije u zivcima lica ala bas bolno svakih par sec kad me ulovi, strecanje, obostrano. Onda povremeno koza lijve dojke, al samo neugodan osjecaj, ne sijevajuca bol. Pa neko kao titranje zivca kraj prepone. I tako. Nije se zasad nasla nikakva podloga kod mene, osim da sam osjetljiva na zivce. Kod interniste sam na kontrolama pondrugom pitanju 10 god, racunam da bi neato vec isplivalo da je nesto u podlozi.

Hocu ti reci da nije tesko cudo nevidjeno dosad osim kod tebe to da je bol promijenila lokaciju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.10.2019. at 17:38

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pokusaj se strpiri. Kad mene ulovi bez amalgetika nemam sanse, a ti si uspjela samo s neurob izdrzati Sad ti je gore zbog inhaliravanja. Sto je rekao neuro, nakon koliko dana pijenja tog lijeka bi trrbalo doc do nekog poboljsanja?
    Po uputama bi trebala povećavati dozu svako 3-4 dana. Nego, danas mi je grozna napetost i desno. Ono konstantna. Ne znam jel to od stresa sad il šta je..al ko da mi se grce misici...
    Još mi samo fali da dobijem i neku konstantu bol uz ovo.

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Ja imam razne senzacije u zivcima lica ala bas bolno svakih par sec kad me ulovi, strecanje, obostrano. Onda povremeno koza lijve dojke, al samo neugodan osjecaj, ne sijevajuca bol. Pa neko kao titranje zivca kraj prepone. I tako. Nije se zasad nasla nikakva podloga kod mene, osim da sam osjetljiva na zivce. Kod interniste sam na kontrolama pondrugom pitanju 10 god, racunam da bi neato vec isplivalo da je nesto u podlozi.

Hocu ti reci da nije tesko cudo nevidjeno dosad osim kod tebe to da je bol promijenila lokaciju.
    Znači i tebe muče obe strane? A jel ti samo streca il ti je i neka napetost uz to? Evo meni danas i napetost velika desno..I grcevi mišića nekakvi...imam osjećaj da me desno čeljust muči danas više nego lijevo.

A lijevo mi je sljepoocnica..super kombinacija da se pokopam direktno...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jesi li ikada imala herpes zoster? Ovo meni zvuči kao neuralgija nakon herpesa.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo, našla sam malo tuđe pameti: http://www.msd-prirucnici.placebo.hr.../herpes-zoster

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fierainquieta4 prvotno napisa Vidi poruku
    Znači i tebe muče obe strane? A jel ti samo streca il ti je i neka napetost uz to? Evo meni danas i napetost velika desno..I grcevi mišića nekakvi...imam osjećaj da me desno čeljust muči danas više nego lijevo.

A lijevo mi je sljepoocnica..super kombinacija da se pokopam direktno...

Sve senzacije.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li ikada imala herpes zoster? Ovo meni zvuči kao neuralgija nakon herpesa.
    Ne. To sa zivcima meni tako traje cijeli zivot, simptomi dolaze i prolaze.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 10:21

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne. To sa zivcima meni tako traje cijeli zivot, simptomi dolaze i prolaze.
    Suosjećam... Gadno je to, kao i neuralgije.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

S tim da sam imala op ingvinalne hernije, zaglavila s nekakvim pareatezijama tog zivca, to se razrijesilo nakon nekog pokreta i objasnjenje je bilo da mi se bilo stvorilo nesto na zivcu kao oziljak i reko mi.kirurg sto s nogom radit i nakon nekog istezanja je to nesto popustilo. Nakon par god je pocelo to titranje ko da mi mob vibrira, isto uzduzntog zivca Nakon tipa god je to stalo. I tako. The weels on the bus go round and round itd. Neki su ljudi osjetljiviji na zivce.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 10:25

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

S tim da sam imala op ingvinalne hernije, zaglavila s nekakvim pareatezijama tog zivca, to se razrijesilo nakon nekog pokreta i objasnjenje je bilo da mi se bilo stvorilo nesto na zivcu kao oziljak i reko mi.kirurg sto s nogom radit i nakon nekog istezanja je to nesto popustilo. Nakon par god je pocelo to titranje ko da mi mob vibrira, isto uzduzntog zivca Nakon tipa god je to stalo. I tako. The weels on the bus go round and round itd. Neki su ljudi osjetljiviji na zivce.
    draga ina, a ja imam osjećaj da si ti strpljiva stijena
    znam, znam da nisi od srčeka.
    eto ti smajlić u najudobnijoj obući, da mogu obje noge udobno po zemlji.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Sve senzacije.
    Ja sam odlucila neurologicu trazit za bolovanje 10-ak dana pa otici kuci (za Hrvatsku) i obavit tamo privatno magnetnu celjusnog zgloba
    i pregled kod makrofacijalnog. Ne mogu vise cekati kraj 11.-og mjeseca kad mi je sve gore i gore. Ne znam ni jel mi ta udlaga
    ispravna, tj. jel mi ona skodi umjesto da mi olaksa bolove. Ovo grcenje i pritisak u desnoj celjusti do sad nisam osjecala.
    Ne znam ni sama vise. :/ Carbamazepin danas uzela dva pa i dalje strecka u sljepoocnici. Tako da
    meni cudno skroz da se zivac ne bi primirio na tako jakim lijekovima.. Koma totalna...kod nas cu onda otic i u psihologa jer bi
    ovdje trebala cekat do 3.3.2020. A do tad se mogu 5 puta objesit...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne idu postovi. LOL na strpljivu stijenu, moja femili bi umrla od smija na taj komentar, i rekli bi - a lipo si te na internetu privarila! Ja sam najnestrpljivije i najčangrizavije biće na ovom svijetu, jedino što sam fazu od fijere prošla - kad još misliš da postoji neki the odgovor, kad sve ispituješ itd. Na kraju, ako ne dobiješ odgovor, strpiš se pa na kraju ipak većini popusti. I prošla sam fazu očajavanja - pa dokad će to, pogobu? Ali, prođe i to. Ne znači da opet neću u to upast.

Šaljem ti srčeko.

Fiera, želim ti sreću, ali sumnjam da će ti maksilof. i neurolog kod nas dati neke bitno drugačije i the odgovore osim - a moglo bi ovo, moglo bi ono, probajte to ti to, pa se vidimo na kontroli, ali razumijem da sve moraš proći. Nažalost, nema quick fixeva. Maksilof. ti je super u KB Dubrava, ne znam gdje si doma. I neurologija je tamo jaka.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Hvala ina33. A moram negdje krenit di brze ide...jer ovdje ludim...Idem na posao i sve, ali nekako otkad sam pocela lijekove pit sve mi gore..Valjda jer sam ocekivala da ce oni cudom odnijeti moje simptome
    i sad mi je psihicki tesko prihvatit to da prakticki ne pomazu..barem ne kod sljepoocnice...:/ I ne znam kako dalje. Nije da ih pijem s radoscu, a dozu treba povecavat dok ne ide vise...a i to je super stvar..
    Doma sam malo juznije, ali otic cu privatno u kliniku gdje cu moci sve to obavit sto me muci..jer meni trebaju i
    antidepresivi, to sam sigurna! Ne,ne, ovo sam ja trenutno : Ja sam najnestrpljivije i najčangrizavije biće na ovom svijetu..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako je doma juznije juznije u RH, tipa neka priv klinika u st il du, mislim da gubis vrijeme. Napravit ce tebi oni mr vilice i mr cega god trazis, neko ce ti napisat i istambiljat neko misljenje, al bojim se da to nece bit to. I najveci kuzeri su ??? pred neuralgijama, a neko ko svastari sumnjam da ce ti pomoc. Konkretno, u dubravi je samo jedna maksilofacijalka koja se bavi bolnoscu temporomand zgloba i radi samo to. Ostali rade druge celjusne stvari
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 12:13

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Osim ako im ne gostuju bas neki specijalisti, al to ti onda nije timeline od 10-tak dana, nego vise.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Mislila sam otic u privatnu kliniku u Mostar. Tamo je ovaj jedan od boljih neurokirurga: Paladino. Odnijela bi mu nalaze magnetne da pogleda i rece mi misljenje u vezi neuralgije.
    I jos bi tamo napravila magnetnu celjusnog zloba. Meni je samo bitno da se vidi jel ima sta u zglobovima, tj. jel bol moze dolaziti od njih. Ostale stvari i terapiju mogu obaviti ovdje...Sada samo zelim jos slikati
    to jer je jedino sto bi jos moglo biti..i da cuti strucno misljenje za glavu i zivac kako to izgleda na slici..:/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ok, paladino je vise operater za mozak, al poznaje scenu doktorsku pa ce te, ako nista drugo, moc sigurno dobro uputit kojim imenima ima smisla ic. Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I naravno, budi svjesna da se na slikama.nece mozda moc utvrdit aha zo i to. Ja sam.radila ct celjusnih, utvrdjen je milimetarski pomak u jednu stranu, koji sam imala i prije (kad zglob nije bio bolan) pa u smislu menadzmenta simtoma nisam nesto specijalno dobila. Sad kad mi se bop dmanjila, nije se celjusf vratila na.mjesto. I tako....zasto je sad proslo, a nije prije god i pol-odg znasamo vjetar. Kao i kad ce opet krenut U medjuvr sam dobila udlagu za simptome i upute za promjenu navika.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 12:48

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislila sam otic u privatnu kliniku u Mostar. Tamo je ovaj jedan od boljih neurokirurga: Paladino. Odnijela bi mu nalaze magnetne da pogleda i rece mi misljenje u vezi neuralgije.
    I jos bi tamo napravila magnetnu celjusnog zloba. Meni je samo bitno da se vidi jel ima sta u zglobovima, tj. jel bol moze dolaziti od njih. Ostale stvari i terapiju mogu obaviti ovdje...Sada samo zelim jos slikati
    to jer je jedino sto bi jos moglo biti..i da cuti strucno misljenje za glavu i zivac kako to izgleda na slici..:/

Paladino je neurokirurg

Ako mozes, otidi u KB Dubrava, kako ti je Ina napisala, na njihvou maksilofacijalnu kirurgiju (kirurgija glave i vrata), oni su specijalisti za ovo sto tebe muci, i stvarno su vrhunski

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Vidjet ću što mogu napravit. Hvala vam na savjetima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u dubravi je i mislim neurolog chudy (tako nekako) koji je u rh spec za op trigeminusa. Paladino nacelno nr gleda celjusti ni neuralgije, on operirava tumore na mozgu

Rakodjer, ne vide se uvijek na mr to jel trigeminus stisnut il ne, treba bit dovoljno jak aparat
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 13:14

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A vjer treba i znat gledat/bit koncentriran. Moj primjer - izvadila stitnu zbog cisti, nakon toga radila priv mr vratne kraljeznice zbog probl s vratnom. I dolazi nalaz sitne ciste na stitnjaci, iako sam na papirima napisala op stitnu, nema je. Nakon toga ups - to su vjer oziljci od operacije. I tako...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 13:17

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hocu ti rec da nista to nije tako jednostavno 0-1, ruka slomljena il nije. To stvarno ubojiti specijalisticki kraljevic marko il kraljica marica doktorska trebaju gledat, plus mac (mr) mora bit vrhunski.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 13:19

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

A znam...meni je makrofacijalni tu u Njemackoj na RTG-u vidio da su cudni zglobovi, zato me i salje na magnetnu. A jedna zena s kojom sam pricala je imala neki priraslice na zglobovima koje su joj stiskale trigeminus.
    Kad je operirala to, nikad vise boli...Moram sve pogledat jer da je ovo neka tipicna neuralgija valjda mi ne bi trajalo mjesecima i jos da mi antiepileptici nista ne pomazu...A da ne spominjem da s desne strane me grci
    ima 2 dana (otkad pijem lijekove) pa kad govorim ko da su spazmi misica nekakvi..To mi vise slici na zglob opet...Napeti su mi svi misici to znam jer sam pod panikom i stresom 24 sata..i vratna me boli s desne strane
    ima par dana (a to je moja odavno poznata napetost i bol- od srednjih dvadesetih). Ugl., nasla sam na netu razlike izmedju trigeminusa i zgloba..i od svakog imam po neki simptom:

Neuralgija: jednostrana bol (97%)- nije uvijek!
    akutna i ostra bol- ne uvijek!
    remisija tijekom noci- je!
    jako kratka bol, s dugim bezbolnim razdobljima- ne uvijek!
    bol pracena kontrakcijama misica, crvenilom ili suzama- ne!

Zglob: dvostrana bol- je nekad!
    stalna i tupa- je nekad!
    moze se nastaviti tijekom noci- nije!
    dugo trajanje sa kratkim pauzama- je nekad!
    nema kontrakcija, crvenila ili suza- je!

I sad..kako znati sta je? Moze li bit oboje? :/
    Posljednje uređivanje od fierainquieta4 : 24.10.2019. at 13:24

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajme, fiera, sori al komedija su ti te yes/no pitalice. Po tome ja nemam nista. Mene boli jednostrano lijevi temporomandibularni zglob koji ima subluksaciju (peijeti iskakanjem). Da, ako.imas reumatski artritis (koji nemas), cesca je obostrana bol zgloba.

Neuralgija s ovim pauzama itd. - a vidis da mene boli dvostrano, koje remisije tijekom noci, mene probudi ako nisam popila dexomen, opet, ne bi mi tebao djelovat dexomen ako je neuralgija, a ketonal il dexomen djeluju i meni.i tash itd itd.

Nije sve tako jednostavno da laik moze na temelju da / ne pitalica zakljucit. Probaj se skinit s google dijagnoatike, jrr ona je put u napade panike. Plus niko nece doc po forumuma pisat -judi, meni dobro. Uglavnom dodju kad jenkoma, pa je i negativnp obojano.Govorim iz iskustva.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 14:45

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Kako mozes biti sigurna da nemam artritis? Jer mene stvarno streca zglob s obe strane...:/

Da moram prestati s google-om (iako sam vec progutala sve linkove i clanke). Vidim da nema tu pravila i vidim da nema tu dijagnoze, samo nagadjanja...Ali ja ne znam kako ovako dalje zivjeti, jer ocita nema ni lijeka...bar ne do sad..
    Ostalo mi je jos samo povisivat dozu i mijenjat antiepileptike...I nadat se da ce jedna doza ili lijek upalit...A ako nece, e onda sam ja iskreno mrtav covjek...
    Sorry ako sam pateticna...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Laboratorijskom pretragom ti mogu ustanoviti reuma faktore https://www.poliklinika-analizalab.h...toidni-faktor/

Nije to jedini način, ali te može osloboditi sumnje na reumatoidni artritis.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kako mozes biti sigurna da nemam artritis? Jer mene stvarno streca zglob s obe strane...:/

Da moram prestati s google-om (iako sam vec progutala sve linkove i clanke). Vidim da nema tu pravila i vidim da nema tu dijagnoze, samo nagadjanja...Ali ja ne znam kako ovako dalje zivjeti, jer ocita nema ni lijeka...bar ne do sad..
    Ostalo mi je jos samo povisivat dozu i mijenjat antiepileptike...I nadat se da ce jedna doza ili lijek upalit...A ako nece, e onda sam ja iskreno mrtav covjek...
    Sorry ako sam pateticna...
    Nisam sigurna ni u sta. Al nema osnova da zbog strecanja samo zavrsis s dg reumatskog artritisa. Ako si googlala, neuralgije znaju ic s multiplom. Meni pak traju cijeli zivot, sad mi je 50, zasad nemam multiplu. Reuma faktor pozitivan, sam po sebi, bez klinivke slike, nije dovoljan za dijagnozu. Meni je on-off pozitivan cijeki zivot, jos nemam neku jednoznacnu reuma dg. Nema ti smisla to google i forumi nabacivanje dijagnoza. Grlim te jer znam kako je to. Al to ti nista dobra nece donijeti, samo ces sirit dijapazon mogucih bolesti a nisi dr da oh mozes kompetentno iskljucivati il potvrdjivati. Dobro ti je otic doktoru koji zna sto radi.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 16:38

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

A toliko sam doktora obisla vjeruj mi. Pitat cu neurologicu u utorak da napravimo i krvnu sliku...I u vezi daljnje terapije. To je sve za sad sto mogu napraviti.
    I da otic u Hrvatsku ako uspijem sve isplanirat sto se pregleda tice..Hvala ti na zagrljaju, treba mi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A meni se cini da ce ti posjet palafinu zavrsit s javite se kolegama maksilof. kirurzima u dubravi i neurologu na rebro il dubravu. Mozda zna nekog blize tamo di ti zivis,ja ne poznajem tu 'scenu', hrvatsku relativno poznajem pa.se bojim da ako on nema kontakata u njem il irskoj il gdje si vec, zavrist ces na istome. Zapeavo bi ti bilo najbolje sestrama te klinike rec sto te smeta, simptomi, mozda te vec unaprijed obeshrabre od posjeta paladinu (ako im objasnis da zivis vani, pa to nije ono ok, navratite nam iza posla).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zapravo ti paladino mozda moze pomoc ako je voljan radit liaising na nacin da nazove nekog svog kolegu u rh il da ti kaze da kontaktiras toga i toga i da mu kazes da te on salje. To bi ti mozda bio pravi benefit tog event posjeta toj privat mostarskoj klinici.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Draga,

Pod hitno mijenjaj zubara, to ti se ne smije dogadjat na taj nacin da to zubar samo pusta tako.

Imala sam ja puno zuba kojima slika nista ne pokazuje,a mene su boljeli. I bilo je svega u njima duboko ispod svega.

Otvarali su mi zube prema mom osjecaju nego kako ako boli a na slici se ne vidi.
    Nemoj jos dobit gangrenu jer se previse ceka.

Sretnooo!!!

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga,

Pod hitno mijenjaj zubara, to ti se ne smije dogadjat na taj nacin da to zubar samo pusta tako.

Imala sam ja puno zuba kojima slika nista ne pokazuje,a mene su boljeli. I bilo je svega u njima duboko ispod svega.

Otvarali su mi zube prema mom osjecaju nego kako ako boli a na slici se ne vidi.
    Nemoj jos dobit gangrenu jer se previse ceka.

Sretnooo!!!
    Draga hvala na odgovoru al mene ne bole zubi...Još mi je ovaj što je liječen malo osjetljiv na dodir i to je to.

Al idem u pon u trećeg zubara po mišljenje za tu šesticu što ima cudan korijen...sumnjam da bi me od zuba s lijeve strane boljela i desna sljepoocnica :/ Svi su mi ti simptomi precudni za zube...

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Upravo sam pročitala na internetu da bol kod NT nikada ne prelazi na suprotnu stranu a ako je s obe da to uvijek ukazuje na leziju u mozgu od multiple skleroze...al meni magnetna nije pokazala nikakve lezije ne kužim?! ://

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Fiera,a da pitas na inbox inu i cure ime te lijecnice u KB Dubrava i odes kod nje ako negdje radi privatno (najcesce rade i u priv.poliklinikama) jer nemas vremena za cekanja po uputnicama, to trajeeee.....

Zao mi je da sve to prolazis, drzim fige da se sto prije ustanovi dijagnoza i da ne budes medju onima koji su godinama bez odgovora na svoje bolove, drz se!

Ina, ti si fakat hrabra lavica!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Upravo sam pročitala na internetu da bol kod NT nikada ne prelazi na suprotnu stranu a ako je s obe da to uvijek ukazuje na leziju u mozgu od multiple skleroze...al meni magnetna nije pokazala nikakve lezije ne kužim?! ://

E, naravno da si procitala . I.ja sam isto to procitala. Kako mene valjda 20 god ulovi obostrano, racunala sam da bih vec znala da bolujem od multiple. Zasad je nemam. Osjetljivija mi j desna grana, al nakon lijecenja zuba i zgloba lijevo, krenula je i lijeva. Zato ti kazem mani se neta. A sig ces o procitat da moze bit i od tumora na mozgu i svaceg. A najvj je od niceg, tj idiopatija (md. ne zna uzrok tocan), cisto zato jer je to najcesce.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

ina33 jel mi mozese poslati ime te lijecnice u inbox ? Hvala ti. Sve ja to kuzim, samo evo mene ima par dana desna strana boli i na tupo. Ono ko da mi se misici grce...I tako konstantno...Jel to onda isto neuralgija? Ja znam kad odem u utorak u neurologice da ce rec da to nisu tipicni simtpomi neuralgije..Da je krenulo lijevo i od zuba, a da me sad na kraju i desno boli i ne samo streca nego i konstantno, ono koji k!? Mozda mi zato ni ne pomaze Karbamazepin jer nije tipicna, ono sijevanja i gotovo...Bila sam jucer na prvoj sesiji akupunkture, pokusavam sve...nesto mora pomoc!!! :/

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Hvala ti Lili75! Evo pitala sam inu...dobra ideja!

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

E da ja sam skinula udlagu preko noci da probam bez nje..Ne znam koliko je pametno ali ja osjecam napetost u celjusti i od ovog retainera po danu..Njega ne mogu skinut jer ce mi se vratit zubi i zagriz, a najradije bi i njega makla pa nek mi se sve vrati kako je bilo prije aparatica i ovog pakla...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

E da ja sam skinula udlagu preko noci da probam bez nje..Ne znam koliko je pametno ali ja osjecam napetost u celjusti i od ovog retainera po danu..Njega ne mogu skinut jer ce mi se vratit zubi i zagriz, a najradije bi i njega makla pa nek mi se sve vrati kako je bilo prije aparatica i ovog pakla...
    Ja bih odavno bacila sve te zubarske udlage k vragu na par dana, jer velika je vjerojatnost da je to uzrok svih problema. Uostalom, kad sam i sama htjela ortodontu u odrasloj dobi, stomatologinja je rekla NE, to može pogoršati situaciju. Pomirila sam se s isturenim prednjim zubima (ispravili su mi to u mladosti, ali se vratilo na staro nakon druge trudnoće).

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Mislis? A ako maknem retainer sve ce mi se vratiti zubi, znaci uzaludan posao ravnanja od skoro 2 godine....A jos dugujem ortodontu 2 rate od 1000 kn...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ina33 jel mi mozese poslati ime te lijecnice u inbox ? Hvala ti. Sve ja to kuzim, samo evo mene ima par dana desna strana boli i na tupo. Ono ko da mi se misici grce...I tako konstantno...Jel to onda isto neuralgija? Ja znam kad odem u utorak u neurologice da ce rec da to nisu tipicni simtpomi neuralgije..Da je krenulo lijevo i od zuba, a da me sad na kraju i desno boli i ne samo streca nego i konstantno, ono koji k!? Mozda mi zato ni ne pomaze Karbamazepin jer nije tipicna, ono sijevanja i gotovo...Bila sam jucer na prvoj sesiji akupunkture, pokusavam sve...nesto mora pomoc!!! :/
    Tupa bol stalna je meni bila od temporomandibularnog zgloba. Jaka sijevnja pak od lose lijecenog korijena zuba. Meni udlaga pomaze za tupu bol al je uputa da se makne i javi dr ako izaziva jake bolove. Meni je bila olaksanje. Al mora je mapravit zubar kuzer i mora bit tvrda, ne silikonska.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala ti Lili75! Evo pitala sam inu...dobra ideja!
    saljem

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Radio ju je strucnjak i tvrda je. Sad sam mu javila ovaj kontraefekt...Rekao mi je kad mi ju je radio da nekima zna biti predebela, ali meni je napravio neku standardnu..ne znam...Kad pipam misic desno ko da ima neko zadebljanje na njemu...I pase mi masaza...

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Hvalaaaa.

Stranica 5 od 12 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •