Citiraj Tashunica prvotno napisa
joj ina užas užas užas
ja sam prošla nedavno isto, tj. još uvijek prolazim i jednom kad dobiješ imam osjećaj da nikad više ne odlazi.
meni je većinom svaki i najmanji propuh okidač, nekad je bol sijevajuća a nekad konstantna kao u valovima.
dok nisam krenula s tegretolom ništa, ali ništa nije pomagalo, niti jedna tableta. tegretol me u jednu ruku uništio, a opet je i pomogao. izdržala sam tjedan dana dok mi nije bilo puno bolje i onda ga prestala piti.
nakon toga su pomagali voltaren čepići.

moj savjet ti je da ipak odeš neurologu da se isključe neki rijetki uzročnici neuralgije.
Meni je to došlo od propuha jučer, ali kako se vozit u autu na plus 29 i ne uključit aircondition ili ne otvorit prozore, još s djetetom, a i da ne uključim, skuhala bih se i opet bi me uhvatilo kad bi izašla iz auta . Nije kod mene gotovo pa sigurno ništa drugo jer to imam cijeli život, recimo jednom u dva mjeseca, ali nikad mi nije bilo ovoliko jako, u najvećoj mjeri je neugodno, moja mama isto ima, moja rođakinja je imala parezu lica, ali bez bolova...

Ovo sad su noževi svaku minutu, stvarno ne znam kako ću izdržat noć, hvataju me suze i smijeh istovremeno jer ne mogu "trigeminus-trudove" odrađivat bez zvukova, a kćerkica me oponaša i viče a-aa...

Jel' može opća praksa prepisat tegretol ili je neurolog mus? Ako je mus, koga preporučate, čeka li se na taj pregled, ima li privatno ako se čeka, ne da mi se sad razvijat tu storiju i čačkat ovo ili ono, kad je to nešto što vučem cijeli život, ali nikad nije bilo tako da bi uopće kod doktora dospjela - obično bi se namazala rakijom (dalmoški recept), pila b kompleks, izbjegavala i najmanje pirkanje zraka i za dva dana bi prošlo...