Evo me opet, pa sam tražila stare postove. U međuvremenu sam zbog drugih bolova i dg. dobila gastritis pa je jedino što koristim zasad neurobion F i dexomen, iako mi je neurolog rekao da neurobion zapravo i nema smisla jer mi je B vitamin čak prema gornoj granici (uvijek kad me ulovi ja pijem 3x1). Mene boli ovaj donji krak više - donja dva živca, tu najjače sijeva, iako kad je baš žestoko onda ga osjetim i po čelu. Cijeli život to imam, imala je i moja majka, pa ne znam je li nasljedno. Mama nikome zbog toga nije išla (imala je i sto drugih problema, kao i ja, pa nije stizala, a bolovi nisu bili tako žestoki da bi povraćala). Nisam zapravo ni ja, nego sam zbog drugog problema tangentalno pitala neurologa kod kojeg sam bila za savjet za neuralgiju trigeminusa. Nadam se da neću morat dalje... Imam to dosta često - trigeri propuh, promjena toplo-hladno, više s jedne strane (desne), ali zna se dogoditi (blaže i rjeđe) i s druge strane lica. Jedno 2-3 puta u životu mi je bilo baš grozno da je vuklo na povraćanje od bolova, uglavnom je tako da pomogne i dexomen....