Ja cu potpisati Kaee sto je davno napisala:

"Pregledaj zube!!"

Trazi vise misljenja.

Moja storija:

Prije dvije godine sam prosla pakao zvan neuralgija trigeminusa, dobila i sluzbeno dijagnozu neurologinje koja je po opisu mojih simptoma odmah napisala da se radi o NT.

No cinjenica je da je bilo povezano i sa zubom. Kad sam izvadila osmicu,bol se isti dan smanjila za pola...trajalo je jos nekoliko tjedana , razlicitim intenzitetom, ali ne tako luđački kao prije nego sto sam izvadila taj zub. Sumnjali su na peticu, sesticu..svasta, al ne i na osmicu. Spasila me diiivna dr.Galić sa Stomatoloskog faksa...svi ostali zubari su slijegali ramena i sucutno gledali moje uzasom bola deformirano lice. Nikakvi analgetici nisu pomagali ..nikakvi...voltaren, neofen forte, ketonal...kao da nisam nista uzela. Neopisiva bol.

Porođajne muke su k..c od ovce u usporedbi s ovim sijevanjem...boli cijela lijeva strana...SVI ZUBI, gornji i donji, tocno do jedinica i tu prestaje, boli lijeva celjust uho ,oko, sinusi...

tad sam na svasta pomisljala...

Meni je triger bila klima i promjena temperature, a podloga svega jedna luda dijeta bez UH-a i ocito kronicni nedostatak vitamina b.

Bila sam jako zgodna, mrsava i jako glupa i na rubu da odustanem od sebe..

Sad sam sve suprotno od toga.

Trajalo ukupno 3 mjeseca, javi se ponekad samo kao štrec . Ponekad osjetim taj pocetak boli kada bridi na zdravim zubima, kao da sam ih u ledu drzala...traje dan-dva, ali nije intenzivna bol.

Dakle, kod mene je najvjerojatnije korijen osmice koja je bila skoro u grlu, vrsio pritisak na trigeminalni zivac.

Probaj naci triger .

I suosjecam .. .pakao na zemlji...ali proci ce..