Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
Nisam vidjela poruku prije, sorry.
Dakle, nije mi proslo odjednom nakon vađenja osmice,ali se smanjilo za pola ako ne i vise.
Strecalo je svakodnevno i boljelo po sat-dva dnevno jos cca dva mjeseca. Onda se javljalo na mahove nakon izlaska na jak vjetar i sl.kao bol koja bi trajala do nekoliko sati i kao trnjenje jedne grane, ono zubi bole na dodir kao da sam ih u led zabila...

Zao mi je da kod tebe nema pomaka na bolje.
Cini mi se da nam je jako slican bio razvoj simptoma. Od groznih bolova prije stomatoloskog tretmana i smanjivanja iza ali ne u potpunosti. Zato se nadam da ce mi biti ko i tebi i da ce se povuci nakon odredjenog vremena. Nego, mene muci jos ta petica kojoj je korijen tretiran. Ona je jos jako osjetljiva na dodir i kad je dirnem prstom odmah je pozljedim da me nastavi boljet i ne smijem je vise dirnut ni jezikom. Mozda bi imalo smisla vaditi taj zub i onda vidjet. Mozda tretman korijena nije dovoljan ako je zub toliko dugo (od prosle god) bio bolestan. Otic cu kod drugog zubara po misljenje jer mi je precudno da su najjaci bolovi direkt prestali nakon lijecenja zuba (bas kao i kod tebe kod vadjenja).