Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Da, tako me boljelo da sam tjedan dana bila doma (inače sam jako rijetko na bolovanju). Vidjela sam sve zvijezde. Mislila sam da ću odapeti. Dobila sam antibiotike za liječenje upale, brufen protiv bolova (600 mg - 3x dnevno) i peptoran za zaštitu sluznice želuca. Poslala me zubarica na slikanje da vidi u kakvom stanju su korijeni i nakon toga je krenula s popravkom zubi. Ne znam da li je to i kod tebe slučaj, ali ako nisi slikala taj zub, to bi svakako trebala napraviti.
Meni su isto najjaci (nepodnosljivi) bolovi bili prije lijecenja zuba. Jesam da, zub je snimljen vise puta. Prije lijecenja i nakon da se vidi jel korijen ispravno popunjen. I na slikama se sad sve cini pet, ali meni on jos smeta i zato se bojim da nije mozda on uzrok cijelim neuralgijskim simptomima. Pogotovo zato jer je jos toliko osjetljiv. Jesu se tebi nakon lijecenja zuba nastavila nerualgijska strecanja il se odmah povuklo sve? A sestici je korijen cudan, ali smatraju da nije upala dok god nemam simptome i ne bi je busili...Ne znam, ali ici cu svakako sad na drugo misljenje.