Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: Neuralgija trigeminus

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Mislila sam otic u privatnu kliniku u Mostar. Tamo je ovaj jedan od boljih neurokirurga: Paladino. Odnijela bi mu nalaze magnetne da pogleda i rece mi misljenje u vezi neuralgije.
    I jos bi tamo napravila magnetnu celjusnog zloba. Meni je samo bitno da se vidi jel ima sta u zglobovima, tj. jel bol moze dolaziti od njih. Ostale stvari i terapiju mogu obaviti ovdje...Sada samo zelim jos slikati
    to jer je jedino sto bi jos moglo biti..i da cuti strucno misljenje za glavu i zivac kako to izgleda na slici..:/

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj fierainquieta4 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislila sam otic u privatnu kliniku u Mostar. Tamo je ovaj jedan od boljih neurokirurga: Paladino. Odnijela bi mu nalaze magnetne da pogleda i rece mi misljenje u vezi neuralgije.
    I jos bi tamo napravila magnetnu celjusnog zloba. Meni je samo bitno da se vidi jel ima sta u zglobovima, tj. jel bol moze dolaziti od njih. Ostale stvari i terapiju mogu obaviti ovdje...Sada samo zelim jos slikati
    to jer je jedino sto bi jos moglo biti..i da cuti strucno misljenje za glavu i zivac kako to izgleda na slici..:/

Paladino je neurokirurg

Ako mozes, otidi u KB Dubrava, kako ti je Ina napisala, na njihvou maksilofacijalnu kirurgiju (kirurgija glave i vrata), oni su specijalisti za ovo sto tebe muci, i stvarno su vrhunski

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •