Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: Neuralgija trigeminus

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fierainquieta4 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako mozes biti sigurna da nemam artritis? Jer mene stvarno streca zglob s obe strane...:/

Da moram prestati s google-om (iako sam vec progutala sve linkove i clanke). Vidim da nema tu pravila i vidim da nema tu dijagnoze, samo nagadjanja...Ali ja ne znam kako ovako dalje zivjeti, jer ocita nema ni lijeka...bar ne do sad..
    Ostalo mi je jos samo povisivat dozu i mijenjat antiepileptike...I nadat se da ce jedna doza ili lijek upalit...A ako nece, e onda sam ja iskreno mrtav covjek...
    Sorry ako sam pateticna...
    Nisam sigurna ni u sta. Al nema osnova da zbog strecanja samo zavrsis s dg reumatskog artritisa. Ako si googlala, neuralgije znaju ic s multiplom. Meni pak traju cijeli zivot, sad mi je 50, zasad nemam multiplu. Reuma faktor pozitivan, sam po sebi, bez klinivke slike, nije dovoljan za dijagnozu. Meni je on-off pozitivan cijeki zivot, jos nemam neku jednoznacnu reuma dg. Nema ti smisla to google i forumi nabacivanje dijagnoza. Grlim te jer znam kako je to. Al to ti nista dobra nece donijeti, samo ces sirit dijapazon mogucih bolesti a nisi dr da oh mozes kompetentno iskljucivati il potvrdjivati. Dobro ti je otic doktoru koji zna sto radi.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.10.2019. at 16:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •