Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: Neuralgija trigeminus

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano za shebavanje zdravlja, svaka tableta ima svoj cost i benefit. Tj one koje nesto rade. Cost i benefit, na temelju tvoje dg i subjektivne muke, procjenjuje lijecnik. Za dr kojeg si mi poslala u linku, ne cini mi se da je bas specijalist za cmd - da jest, vec bi me ortodontsko-zubarski community u zg bio uputio na njega, da je. Tko ti je 2x popravljao udlagu? Menj su izradili i odmah mi je s njom subj bilo lakse. Ona se samo popravlja ako busim zube il se situacija u ustima mijenja. Nemam dojam da.te netko vodi. Kod mene je mozda bilo jasnije jer je i moja klinicka slika bila jasnija u smislu da to je primarno zglob. Po meni, nemoj brzat s vadjrnjem zuba. Sto ako ga izvadis, a bez promjene? Iako, razumijem, citajuci kaae i ja sam mislila pa lipo cu izvadit zub i ap-cap, probl cr bit rijrsen..Pa dam naisla na ljude koji su izvadili 2 zuba pa i dalje boli. Tj zamisli scenarij vadjenja 1-2 zuba, a da se bolovi nastave isto ko i prije.
    A zamisli ovo..Doktori isto nisu sto se toga tice suglasni. Moja neurologica mi je npr. rekla odmah da se skinem sa Carbamazepina ako mi ne makne skroz bol, jer vise stete nego koristi. U bolnici mi je terapeutkinja za bol prepisala za dalje terapiju 2x200 mg. Ja sam trenutno na 700 mg jer testiram hoce mi povecanje doze mozda pomoc. Kod trigeminusa se moze ic na 1200 mg. Kad moja neurologica sazna da sam na 700 past ce u komu. Haha. Kontaktirala ju jucer da sam pshiicki u komi, ali nije bila ona nego neki dr. na zamjeni i on mi je rekao da ubacim Gabapentin 2X100 kao dobro za smirenje. Nuspojave me ubijaju danas, nisam svoja, glava mi puca i na momente ne znam sta radim od smantanosti. :/ E sad...trebala bi izgurat s ovom kombinacijom do termina kod neurologce...26.11 da vidim sta ce rec za dalje. Ako se smanje nuspojave ovo Gabapentina jer ako ne za 2-3 dana prestajem...Carbamazepin me nije ovoliko mucio. Uglavnom kakva je to neuralgija kod koje ovakva saka tableta ne djeluje?

Sto se udlage tice i tog specijaliste..ja sam cula preporuke da je dobar...ali ovdje u Njemackoj su je 2 zubara namjestala jer kao zagriz nije skroz pasao..Inace ona je namjestena na retainer dolje a ne direkt na zube sto je opet glupo...ali moram drzat retainere da mi se ne vrate zubi...Iako mozda se i to sad promijeni nakon termina kod ortodonta. A zub..to mi je jos zadnja opcija. Ako ga izvadim a bez promjene...jbg, bar cu znati da sam i to probala...Vidis da sam u fazi da pijem po 1000 tableta dnevno samo da stane...spremna sam skocit s aviona ako ce mi netko rec da ce ovo prestat..vjeruj mi..
    Posljednje uređivanje od fierainquieta4 : 14.11.2019. at 16:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •