Citiraj Sadness prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav Ina, moja greška, 13mm tj. 1.3cm. Ne mislim da je noga potiče trigeminus živac nego da je čeljust/točnije zglobovi glavni krivac.
Moja upala Trigeminusa nije tipična, bar po onome što sam proučavala po stranim internet portalima ako tablete ne pomažu, ako je bol konstanta i ako osoba osjeća bolove kostiju čeljusti,ima krivi zagriz, nosila je aparatić itd. tablete će malo ublažiti bol ali neće riješiti uzrok. Zglobovi, krivi zagriz naročito nakon nošenja aparatića mogu uzrokovati kako oni zovu "zapaljenje" Trigeminus živca.
Tih 1.3cm skraćenosti u nogama nakon ozljede može uzrokovati pomicanje ostalih dijelova tijela (ne znam kako se stručnosti izraziti), jer bar ja osjećam slabost i povlačenje mišića cijele lijeve strane prema dolje tj. rastezanje. Moja ozljeda nije liječenja pravilno i nisam se oslanjala na nju 4 mjeseca. Moja bol se poteze od koljena, stražnji dio leđa, mišića uz kralježnicu, mišića lopatice, mišić vrata, mišić ramena, žvačni mišić. Lice lijeve strane na prema desnoj mi je asimetrično i koža je pala prema dolje. Ne vjerujem da ona uzrokuje Trigeminus, ali vjerujem da mišići (napetost) mogu povlačiti čeljust u jednu stranu. Moram slikati čašicu koljena i stražnji dio kralježnice da doktor vidi da li ima oštećenja.
Vjerujem da je glavni uzrok čeljust/zglob, što je uzrok čeljusti/zgloba to sa sigurnošću ne znam.
Oprosti ako nisam detaljno to mogla objasniti.
Kad kažeš da je bol konstanta znači nemaš trenutaka bez boli?

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk