Citiraj Sadness prvotno napisa Vidi poruku
Ma 2 dana mi je ok za živiti, a onda jedan dan s e probudim i bol krene od jutra. Ponekad mi uz Neurontin brufen 600 pomogne, ponekad ništa ne pomogne. Ponekad topla kupka ponekad ne. Pa ponekad lezanje u nekom položaju me spasi ponekad ni to. Ono, svaki dan pokušavam skužiti u čemu je bit i kako si olakšati. Danas mi je bio grozan dan, nikako si pomoći. Stalno sam napeta, mislim kako i neću biti kad svaki dan legnem u strahu hoće li bolit i sve što preko dana radim ne mogu od straha jer ne znam što je okidač. Zbog ove korone sve mi se zaustavilo, ni neurokirurzi kod mene ne rade tj. Samo hitno a oni ovo ne smatraju hitno po njima. Danas cijeli dan mislim s obzirom da imam normabele da li smijem to mješati ili postoje neke tablete koje mogu da budu za opuštanje jer sam napeta cijeli dan. Ja sam trenutno na 300mgx3 Neurotna pa ne znam je li to mala doza. Sutra budem to pokušala istraziti. Baš sam ja i tebi postavila par pitanja gore (post od prije par dana mi nije cijeli prošao).
Kako si ti ove dane?
Ne vidim ta pitanja. Osim ovog ovdje. Grozno je kad je bol konstantna..meni srećom dolaze senzacije na momente, pa se malo povuku pa opet. Imala sam dojam da mi zadnjih tjedan-dva ide malo na bolje, u smislu da su mi se prorijedile senzacije u nekim danima..ali nista vise nisam sigurna. Toliko sam luda da zadnja dva mjeseca zabiljezavam "ok" dane u kalendaru kako bi naknadno znala je ide u dobrom smjeru.. Kad nešto imaš skoro god dana svaki dan, ne znaš vise nista logicno procijenit...

Znam samo da mi je kvaliteta života u minusu otkad imam to sranje. Isto kao i tebi nikad ne znam kakav će dan bit ni šta me čeka. A meni ništa ne utječe na te senzacije, a ma baš ništa. Samo u zadnje mi se čini da su jutri gore pa se smiri malo prema kraju dana. Valjda zbog stiskanja zubiju po noći, Boga pitaj šta ja ne radim s tom vilicom. :/

A kad si vadila zub? Sto se Neurontina tiče mislim da možeš ići i na veće doze. Procitaj u uputama..ja sam pila 1000 mg Tegretola...

Držim fige da imaš sto vise ok dana ! Pogotovo s malom bebom joj..ljubim !

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk