Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Što je bitnije-težina ili okretanje sjed.dijela kolica? HELP

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Što je bitnije-težina ili okretanje sjed.dijela kolica? HELP

Danas smo bili u Brežicama i gledali kolica od Peg Perega jer nam se jako sviđaju a i čuli smo za njih samo pozitivna iskustva.
    Međutim kako nam je ovo prvo dijete još nemamo praktično iskustvo u smislu raznih sitnih "caka" vezanih uz kolica.

Da bi se mogli odlučit između 2 modela kolica koja nam se sviđaju, molim iskusne mame da nam pomognu:
    1. zašto je i koliko bitno da se može okretat taj sjedeći dio u oba smjera vožnje kolica (vjetar, pogled na mamu, ili..??)

2. koliko je važno imati košaru? rodit ću poč.5.mj. Jel istina da se preporuča da beba ne leži duže vrijeme u kolicima kad su u ležećem položaju zbog kralježnice da je puno bolja košara za bebu do 4 mj.Jeste li i koliko dugo koristile košaru?

3. da ste na našem mjestu, jel bi radije kupile kolica teža 2,5-3 kg ali s mogućnošću okretanja sjedećeg dijela ili ona kod kojih se sjed.dio ne okreće ali su lakša za 2,5-3 kg?

Jako bismo vam bili zahvalni na vašim odgovorima. Konkretno svidjela su nam se 2 modela: Pliko P3 i Switch.
    Pliko P3 su 3 u 1, ali nema okretanja sjedećeg dijela u oba smjera. Cijena(s uključenim popustom od 5% i povratom poreza): cca 3.500kn.
    Pliko P3 Switch isto 3 u 1 ali ima mogućnost okretanja u oba smjera) Cijena (s popustom i povratom):cca 3680 kn. Isto tako ova ista kolica Switch ,ali bez košare bi koštala cca 3130 kn.
    Nije manje važno napomenuti da su Switch neke 2-3 kile teža od P3.

Nadam se da sam nekom pomogla sa svježim cijenama PP kolica u deželi. Hvala vam puno na odgovorima i velika od nove mame

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Posebno me zanima vaš odgovor na pitanje br. 3..

Imala sam poteškoća gdje stavit ovaj upit, ali uz konzultacije i odobrenje moderatorice, otvorila sam ovaj topic.

Fakat me muči kao postupit, nadam se vašoj pomoći.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

"Kako " postupit uh,..jutros sam malo smušena.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ja bih rekla da je vazno da te dijete moze vidjeti i da ti njega mozes vidjeti u svakom trenutku. moja kolica bila su okrenuta u smjeru voznje, nisam prvu bebu mogla vidjeti osim da se nagnem preko kolica ili da stanem :/ nije neko rjesenje. ovi ostali su se gotovo iskljucivo nosali u nosiljkama/marami dok nisu mogli sjedit pa nam to nije bilo toliko vazno...

e sad, sto se tice tezine kolica - to morate sami izvagati koliko vam je bitno. mi smo zivjeli u prizemlju, parkirali se u dvoristu, 3 metra od vrata kuce, kolica nikad nismo u kucu unosili - bila su ili u autu ili na terasi, nije mi bilo bitno koliko su teska. al ako zivis u zgradi, moras nosat kolica gore dolje, te tri kile razlike bit ce ti vrlo vazne nakon nekoliko "seansi" nosanja... :/

kosaru nisam nikad imala, eto, prva beba je lezala u kolicima (kolica u lezecem polozaju), ostali nisu ni to

pogotovo mi se cini da za ljetnu bebu nema potrebe imati kosaru - zimskoj bi mozda znacilo da bude nesto zasticenija...

i za kraj, nakon cetvero djece - nema tih kolica za koja bi dala 3.000 kuna

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

definitivno ona koja se mogu okretati, mislim da je u kolicima jako bitan kontakt bebe i onoga koji je vozi

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni je to falilo, da može gledat prema meni. ne zato da gleda mene- ja mislim da im je puno zanimljivije kad gledaju svijet oko sebe-, nego najviše kad zapuše.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

e da i košara je stvarno mrak, bilo da je beba ljetna, bilo zimska - imam obje! nemoj žalit novaca...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

košara definitivno

okretanje je meni važnije od težine (te 2 - 2,5kg nije neka prevelika razlika, pp kolica su općenito lagana...). Okrečem radi vjetra, sunca (iako se za to može spustiti i kupola) i kad je dijete umorno ili nemirno pa bi gledala u mene da se umiri (kad ima puno ljudi pa je uhvati panika jer me ne vidi).
    kad sam kupovala kolica imala sam puno varijanti koje su mi se svidjele ali su sve varijante bez mogućnosti okretanja brzo otpale.

između ostalog, pp switch je bio u užem izboru

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Curke,

hvala, prema ovome što ste navele Pliko P3 Switch 3 u 1 bi bio pravi odabir, imaju mogućnost okretanja bebe u oba smjera, i košaru, jesu 11kg ali mi imamo lift.

Puntica,a koja si na kraju uzela?

Willow-tree, hvala ti što si ponovila svoje odgovore i ovdje.

A mogla bi pogledat kako izgleda i taj Skate model?

jel istina da je sad AS u Switchu bolje napravljena nego u starijim modelima PP? zna li to netko?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa
    Curke,

hvala, prema ovome što ste navele Pliko P3 Switch 3 u 1 bi bio pravi odabir, imaju mogućnost okretanja bebe u oba smjera, i košaru, jesu 11kg ali mi imamo lift.
    super izbor! sva kolica imaju malu ručkicu sa strane da lakše nosiš.
    koju si izabrala boju, sad kad znaš model ?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad ću ja totalno kontra struje ali meni je puno bitnije bilo da su kolica što je moguće lakša - teglila sam ih svaki dan, pa i više puta dnevno na drugi kat bez lifta, a nije zanemarivo ni kad se u šetnji trebaš popeti negdje par stepenica da možeš podići i ponijeti kolica skupa s djetetom unutra koje ima tendenciju povećavati kilažu iz mjeseca u mjesec.
    Ja sam imala kolica bez košare - također ne vidim zbog čega bi košara bila bitna ako kolica idu u potpuno ležeći položaj. Uvijek možeš ispod bebe podmetnuti deku, deblji ručnik ili bilo kakvu podlogu ako misliš da bi ga nešto moglo žuljati na goloj konstrukciji. Košare su uglavnom male i bebe ih često prerastu po dužini prije nego počnu samostalno sjediti pa u nekoj fazi kad beba ima 5-6 mjeseci moraš maknuti košaru i dijete staviti u "gola" kolica u ležeći položaj. Budući da ćeš roditi pred ljeto taman ćeš se u toj situaciji naći na jesen/ zimu.
    Također, za ljetne bebe meni je smjer ručke opet malo bitan. Vrijeme je uglavnom lijepo i toplo i kupola može uvijek biti spuštena pa bebu vidiš i ona tebe vidi. A ako spava ne morate se gledati.

Dakle, moj izbor bi bila što lakša kolica, svakako bez košare, da idu od potpuno ležećeg u sjedeći položaj.

No naravno, svatko ima svoje kriterije pa je teško dobiti jednoznačan odgovor na ovako subjektivno pitanje.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Dakle, moj izbor bi bila što lakša kolica, svakako bez košare, da idu od potpuno ležećeg u sjedeći položaj.
    Potpisujem potpuno.

Moj je izbor pao na Inglesina Zippy. U vašem slučaju bi to pogotovo super bilo jer biste uzeli i AS (s obzirom da mi je jedina relativna mana kod njih što beba ne gleda u mamu ako nije u AS, ali kupola se pomiče u sve smjerove pa ju vidiš bez da moraš stati i naginjati se). Mi već imamo MC AS + Zapp za kratke, kratke relacije.

I slažem se s litalom, o onom da nema šansi da dam toliko za kolica (htjelo se dijete voziti u njima ili ne).

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

1. Sjedeći dio koji se može okretati je bitan radi kontakta sa bebom pogotovo u početku, kada ju počneš stavljati u taj sjedeći položaj, pa za zaštitu od sunca i vjetra...mislim da je dosta bitno, ja bi svakako birala ona koja imaju tu opciju.

2. Ako ne misliš nositi djete u nekoj od nosiljaka (sling, marama, mei tai...), košara je jedino rješenja. H. je bila u košari dok ju nije prerasla a period dok se nije posjela i počela koristiti kolica bez košare, proveli smo u autosjedalici na kolicima. Košaru smo koristili oko 5,5 mjeseci.

3. Ja bi se odlučila za prvu opciju.

Ako mogu dodati - ubaci si u kombinaciju i kakvu nosiljku, ja sam kupila mei tai dosta kasno, žao mi je da se nisam odlučila za npr. maramu od rođenja!

I da, jako nam je kod izbora kolica bilo bitno da su udobna za sjedenje, neka su obložena nekakvim skliskim materijalom po kojem dijete samo šeta i nema stabilnost pa obratite pažnju i na to!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim, nisam htjela rec da ne vrijedi davati puno para za kolica, da me se ne shvati krivo...

i ja (mi) smo za jedina kolica koja smo kupili, ta prije 9 i pol godina, dali ondasnjih nevjerojatnih 2000 kuna, doduse, to su bila kolica i autosjedalica u kompletu (prvi komplet na nasem trzistu)...

al mi smo ta kolica koristili eto, za cetvero djece i zato se takva investicija isplatila. presla su nebrojeno mnogo kilometara, po svim mogucim zamislivim i ne zamislivim terenima, po stepenicama, po pijesku, sumama i dolinama...

autosjedalica je odradila troje nase djece (za cetvrto je vec bila prestara, nismo stigli svih rodit u sest godina ) plus jos dvoje ili cak troje tudje...

a da s ovom sad pameti i znanjem, idem ispocetka kupovat za prvo dijete (s namjerom da ih opet imam cetvero), kupila bih:

- dvije marame
    - autosjedalicu (najvjerojatnije kombiniranu)
    - dobra dobra kolica za dijete starije od 6 mjeseci - dakle kad moze sjediti, dobra znaci da su lagana za upravljanje, imaju dobru zastitu od sunca i integriranu kabanicu, da se mogu spustiti bar malo (kad zaspe), da imaju vece kotace i dobru kosaru za stvari i da su stabilna. i opet, tko zna, mozda bi ta kolica opet dosla 3000 kuna

uglavnom - to bi mi bila obavezna oprema.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    Curke,

super izbor! sva kolica imaju malu ručkicu sa strane da lakše nosiš.
    koju si izabrala boju, sad kad znaš model ?
    pa mislim da će biti ona zeleno-siva, odnosno nije čista zelena nego onako žuto-zelena slično ko onaj fluroscentni flomaster nema kiwi zelene mog favorita ali i ova su mi baš slatka. Htjela bih da je bebi veselo, a uz ovako otkačenu mamu mislim da će i biti
    Evo linka na ta kolica: http://www.pegperego.si/si/switch-mo...09-i7347.shtml
    Šta kažete?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A ja sam htjela reći da više nikad ne bih kupovala nova kolica. Ne da skupa ništa ne vrijede, naprotiv, nego ako su kvalitetna, onda i nakon 2-3 godine korištenja su još uvijek dobra za moje dijete.

Tako recimo nova Inglesina Zippy koštaju 2.700 kn (bez košare i AS), dok ih se ovdje na burzi može kupiti za 700-800 kn.

Doduše, da sam imala prilike kupiti kolica prije nego se Jana rodila, sigurno bih kupila nova, jer bih računala da će mi trebati bar za još jedno dijete. Ovako, kad su mi za Janu kupili MM-evi (i to rabljena koja sam brzo prodala dalje jer su bila očajno velika i teška), blesavo mi je sad davati puno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dao Bog, ja bih htjela više dječice i nadam se da će višestruko poslužit, uostalom pa nije to tako ni skupo, ako ista kupujem 3 u 1 u SLO s povratom i popustom na cash dođu (AS+kolica+košara) cca 3500kn a kod nas 5500kn, pa stvarno da se čovjek zamisli?! za te 2000kn još kupim i krevetić i komodicu s onim za previjanje :D :D :D

Je mi žao davat novce susjedima u deželi, ali puno nam je isplativije.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Re: Što je bitnije-težina ili okretanje sjed.dijela kolica?

1. zašto je i koliko bitno da se može okretat taj sjedeći dio u oba smjera vožnje kolica (vjetar, pogled na mamu, ili..??)

2. koliko je važno imati košaru? rodit ću poč.5.mj. Jel istina da se preporuča da beba ne leži duže vrijeme u kolicima kad su u ležećem položaju zbog kralježnice da je puno bolja košara za bebu do 4 mj.Jeste li i koliko dugo koristile košaru?

3. da ste na našem mjestu, jel bi radije kupile kolica teža 2,5-3 kg ali s mogućnošću okretanja sjedećeg dijela ili ona kod kojih se sjed.dio ne okreće ali su lakša za 2,5-3 kg?
    1. Kada ti se dijete počne voziti u sjedećem položaju bit će zainteresirano za svijet oko sebe. Ne guraš ga kilometar ispred pa da ga ne vidiš. Imaš ga i okrenutog u smjeru vožnje pod okom.
    2. Meni je bilo jako važno. Ne znam ovo za kralježnicu stručno, ali laički beba mora ležati dok se sama ne postavi u sjedeći položaj, a u košari ti je i zaštićenija od vjetra i td. Moje, košara ili ne? Uvijek košara!
    3.Gdje živiš? Koliko imaš stepenica? Lift? Ja sam kupila chhico s3 black trokolicu radi ljepote i još su mi ljepa, ali odoše mi leđa. I danas bi se rađe opredjelila za lakša.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Eh da i toliko mama koliko nas je tu nismo ti baš korisne jer svaka ima svoju teoriju. Važno je da su tebi usrećila dušu, a vjeruj mi koja god da izabereš početno oduševljenje će malo splasnuti sa upotrebom. Svakima ćeš naći mane, ali i neke super mogućnosti. Tako da ispucaj dušu istavi srce na mjesto.
    Ja ću i drugi put trokolicu, ali sada di quinny. I znam da su teška, ali slaba sam na njih i nisam baš osoba koju nečije uvjeravanje (MM) može urazumiti. Po horoskopu imam rogove.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nenaa, baš si me nasmijala, a i kćerkica ti je moja imenakinja.

A koliko teže ta tvoja chiccova kolica? ova PP su sama po sebi lagana, a i ja nemam nikakvih nosanja, imam lift i hop 4. kat.

Košaru sam definitivno odlučila uzet jer ću iamt proljetnu bebu i ne mislim s njom bit po doma cijele dana, inače sa mjako aktivna vjerujem da ćemo tako nas dvije i nastavit naravno umjerenim tempom. A kičma bi mi otpala da stalno nosim bebu u klokanici ili marami, pa još torbu s pelenama, kremicama,..

Meni defintivno treba 3 u 1, a sve vi ste mi jako puno pomogle pri odbiru upravo svojim raznolikim pristupima.

nego recite mi kako vam se sviđa ovaj moj model i boja:
    http://www.pegperego.si/si/switch-mo...09-i7347.shtml

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo prezadovoljni pp-vom košarom-što mi je bilo bitno jer smo puno vani a i u ove hladnije dane ne posustajemo Jedino mi je AS mala...imamo PP-ova classico kolica

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i ja da odgovorim, jer sam pre mesec dana imala sličnu dilemu.
    Ja sam se dvoumila između Inglesine Zippy i PP Switch.

Znam koliko je meni značilo kada sam vozila K u njenim kolicima, a ručku mogla da prebacim na drugu stranu (bilo zbog sunca, vetra ili samo gledanja u bebu) i zato sam sada tražila isto to, ali nisam našla

Najbolje rešenje je bilo to sa okretanjem celog sedišta. Ali bolje i to nego nikako.

Nakon dugog razmatranja i saveta forumašica, odlučila sam se za Inglesinu (koja nemaju tu mogućnost kao switch) i to samo zato jer su mi ostale karakteristike bolje.
    Kod PP mi je to bilo glavno, da može da se okreće sedište (kad već ručka ne može, a kod modela Uno je to sa ručkom nespretno rešeno zbog točkova), zatim, boja tj. dezen mi je bio mnooogo bolji nego kod Inglesine.
    Ali multiteren točkovi, ekstra lako sklapanje i kilaža su presudili i odluka je pala na Inglesinu. A još su i jeftinija nego PP.
    Bitno je još da ti kažem da sam ja uzela i košaru i AS, tako da će bebica ipak gledati u svoju mamu i svog tatu dok je budu vozali

Ako se ti dvoumiš samo između ta dva modela PP, ja bih uzela Switch + AS, a košara ti u tom slučaju i ne treba, jer se kod Switcha sedište skroz spušta u nulti položaj, a ti ćeš imati prolećnu bebu, tako da je nećeš morati utopljavati.
    Imaš lift, kažeš, onda ti ta 2-3 kg ne znače toliko. Meni razlika u kilaži između PP i Inglesine jaako znači jer živim na 5. spratu bez lifta.

Nadam se da ćeš doneti odluku kojem ćete i ti i bebica biti zadovoljni.

Eto, to je moje mišljenje i savet.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vanesax, pa koliko teze ta Inglesina kolica?
    PP Switch su 11kg, a ova P3 tri-fix 8,5 kg.

I svaka čast za nosanje do 5-og kata. sigurno imaš dobru liniju...

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Chicco imaju 9 kg. samo konstrukcija bez košare, ili autosjedalice na njima ili kišobran navlake. Imam i ja lift, ali ja često idem negdje sa autom i L. pa stalno u auto iz auta. A teška su i veeeeeelikaaaaa i u sklopljenoj verziji. Da nemam karavan ne bi ih bili kupili. Kad ih kupuješ obavezno ihsklopite prije da ih vidiš jer nekad skužiš da ne ide u auto pogotovo ako imaš auto. Ja imala punto, a gazda MM veliki novi karavan. I mj. dana nakon poroda sam mu ga zapljenila, a frajeru dala moju kanticu. Jer kolica u nju ne bi stala. Ali mislim da ti ova sa slike nisu velika jako sklopljena.

Što god mi tebi tu rekli ti ćeš kupiti koja si naumila. Da ti ja sad kažem nešto što ti ne bi htjela čuti, ti bi rekla, ma šta se ova javlja. Ja sam jako htjela tu chicco trokolicu i gledali smo je od kada sam napravila test. Jedva mi je MM uspio reći da sačekam. I kao "čekaj razmisli malo možda ti se nešto drugo svidi", a moje je bilo "i tebe ništa ne zanima, i ti ih ne bi kupio, i tebi nisu ljepa i ...." Popiuz... je svaki put. Odemo gledat kolica, krevetić, i razno... i ja ga pitam "!ej ti se sviđao ovo, a on mi kaže "pa da pa lijepo je", a ja :shock: "ma seljačino jedna poa kako ti može to biti ljepo, pa ti nemaš ukusa...". Ako je rekao da nije lijepo histerizirala sam da je nezainteresiran. A još gore je bilo ako je rekao "ljubavi ako je tebi lijepo i meni je, najvažnije je da si ti zadovoljna"
    Sad krepavamo kad se sjetimo tih hormonskih gore dole raspoloženja.
    Kupi kolica sebi za dušu. A i prvo ti je (mislim) pa uživaj sada ti je sve oprošteno. Ja sam ga tako "izvozala" dok sam bila trudna. Uvijek kad vidi reklamu za CAPPY "a nije bilo jabuke" kaže mi "ista ti".

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moj savjet:

za sva kolica:
    - obavezno da se prednji točkovi okreću oko svoje ose jer u suprotnom ćeš iskilaviti vozeći ih. i ako nemaš namjeru penjati se po nekim vrletima nema potrebe za nekim velikim kotačima i sl.

(za sva kolica, a posebice kišobran kolica, kad dijete malo naraste)
    - što lakša kolica to bolja (jer osim u lift, treba dijete dignuti i u tramvaj ili negdje drugdje)

te može i:
    - da su lako sklopljiva i da ne zauzimaju previše mjesta u autu

meni osobno taj switch nije bio bitan i nismo ga imali.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala curke puno, mislim da su mi svi vaši odogvori pomogli na neki način.

Najbolje mi je kad ljudi kažu dobra su mi kolica ali ne bih opet ovakva kupila, e baš ne bi htjela da mi se to dogodi.

Auto nam stiže za Božić i ima veliki gepek, Nisaan QuashQuai ali svejedno želim uzet kolica koja su manja kad se sklope (msilim ja i shoppingirat a di ću onda stavit robu). Mislim da je PP baš za mene.
    Lagana, lako upravljiva, imaju sve potrebno 3 u 1, i nikad nisam čula da je netko bio njima nezadovoljan-svi kažu best buy, nema greške (osim stare AS, ali to je druga priča).

Mislim da ću uzet ovu verziju od 11 kg ali s mogućnosšću okretanja smjerova vožnje, hoću se izguštat u ovim kolicima, a ne vidim nijedan minus istih za moj slučaj.

Još ću otići kod frendice koja drži PP dućan da vidim i s njom o mom izboru,ali kupujem ih povoljnije u SLO.

Hvala vam puno.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja nikada više ne bih kupila ista, ali radi promjene i nekih mana koje su mi više psihički išle na živce. Ali još su mi lijepa i najljepša.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i ja bi uzela ova koja se okreću, nije velika razlika u težini

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nenaaa, !

willow, lijepo je imati podršku, hvala.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dobro su cure rekle, jesi li razmišljala o marami?

mi se nosimo, a kolica skupljaju prašinu

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kod 3u1 kombinacija meni je najvažnije kakva je autosjedalica, znači kakve je ocjene dobila na testovima i odgovara li vašem automobilu. Jer ovo oko kolica su ipak detalji, a AS malu glavu čuva .

Andija se nije htio voziti u kolicima, i nekako se uvjeravam da bi se htio voziti da je mogao biti okrenut prema meni.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[quote="martinaP"]Kod 3u1 kombinacija meni je najvažnije kakva je autosjedalica, znači kakve je ocjene dobila na testovima i odgovara li vašem automobilu. Jer ovo oko kolica su ipak detalji, a AS malu glavu čuva .

Andija se nije htio voziti u kolicima, i nekako se uvjeravam da bi se htio voziti da je mogao biti okrenut prema meni.[/quote]

To si i ja mislim, a AS je dobar tako barem kažu u odnosu na stari model na PP kolicima.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

definitvno da se može okreteat
    ja sam rodila krajem 4.mj. i stalno smo bili vani, svaki dan, ne po najvećem suncu, ali znalo se zalomiti ujuto oko 10,11h i super je da se može okreniti da mu sunce nije išlo...
    prvo sam kupila "ljepša" koja nisu imala tu mogućnost, ali sam sreća odmah zamijenila i prezadovoljna sam
    košaru nisam ni imala, nije mi falila, ne bih je ni uzela.
    moja su bila neka obična pikolo, nije bila velika cijena, ali sam skroz zadovoljna njima (osim što je malo nezgodna košara za shoping, kad je dijete u 0 položaju)
    u AS mi p. nije puno bio, sav je bio neki zbleban u njoj, sreća da smo mali grad pa smo mogli svud pješke.
    mislim da ti 2,3kg ne igraju veliku ulogu, s obzirom da imaš lift, moja su isto stalno stajala u gepeku ili po potrebi u biciklarnici.
    ali svakom bih predložila okretanje ručke, definitivno najbolja stvar, kad padne mrak, kako su vrućine tako smo bili vani i duže bilo mu je fino da me vidi, lakše je i zbog tog sunca....
    sad ima 8mj i već smo prešli u ona mala kišobran, koja su mi ko zvrk, tako da sam zadovoljna i što nisam imala neka veća ulaganja u kolica, ova su bila 1600kn i 7mj. vožnje (tu računam onaj prvi mjesec di nismo nikud išli) i danas ne bih dala više, brzo to proleti i ova manja su zgodnija i za po trgovini i općenito, nisu toliko glomazna, iako mi se baš ne sviđaju izgledom, ali sam s vremenom tegljenja dijeteta, njegovih stvari naučila da je praktičnost na 1.mj. a tek onda ljepota.
    eto, savjeta ko u priči.
    dobro si izabrala, bar prema mom mišljenju, ja sam ti imala neku mlado zelenu boju kolica i mogu ti reći da se po ljeti samo one sitne mušice kupile po njima, ali nije strašno, takva boja valjda privlači... to je što se boje tiče, ali i to bih opet uzela, ja sam valja jedna od rijetkih koja je zadovoljna kolicima i cijenom.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nicoletta, thanx, upravo ću tako postupit, uzet s mogućnošću okretanja, a 9 ili 11 kg nije strašna razlika s obzirom da imam lift i nemam potrebe za čestim podizanjem kolica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •