bok recite mi molim vas procitala sam da je dobro bebi kad pocnu zubici dati jabuku koja je bila u frizideru. jel ju trebam gukiti? i sta bi mu mogla dati da gricka prije nego uvedemo pravu dohranu?
bok recite mi molim vas procitala sam da je dobro bebi kad pocnu zubici dati jabuku koja je bila u frizideru. jel ju trebam gukiti? i sta bi mu mogla dati da gricka prije nego uvedemo pravu dohranu?
Pa moram priznati da za jabuku nisam čula, ali svakako postoje oni gumeni kolutovi koje se stave u friž i onda to bebi može olakšati.
Ja sam kupila u dm-u, kad je to kod nas bilo aktualno, četkice za zube gumene tri u paketu koje onda može žvakati, trljati... baš je za njih male.
procitala sam u savjetniku za roditelje da je zdravo dati jabuku ohlađenu samo neznam jel treba oguliti. kolutove nece jer nista ne izlazi iz njih![]()
svakako oguli, meni neki put zapne kora u grlu a kamoli bebici :/
...Naravno samo iz moje rukeKavin prvotno napisa
.
Bebi kojoj rastu zubi odgovara da glodje bilo sta sto ce je draziti po desnima. Zato joj daj nesto za sta pouzdano znas da ne moze odgristi komad i zadaviti se.
Moj mali miš obožava lizati jabuku baš kad ja jedem. Vidim ga neki dan da me gleda kad jedem jabuku i iz zafrkancije mu je približim licu, akad tamo on isplazi jezičak i počne lickati jabuku. Zaslinio ju je skroz.
I sad jedva čeka kad ja jedem jabuku da malo licne. Osuđena sam jesti slinave jabuke he he
moj sve stavlja u usta ali ako nesto i ide iz toga nema kraja srecipitala sam patronaznu kaze da mu mogu dati i koricu od kruha i naranđu ociščenu sve kaj ima nesto u sebi
koricu od kruha - ovisno o tome kad misliš uvoditi glutenmalo janje prvotno napisa
naranča - agrumi po tablicama dohrane idu nakon godinu dana
JAbuka ti je ipak najbolja preporuka. mislim da je apricot negdje stavila sliku Zrina kako papa jabuku, samo malo oguljenu. preslatko![]()
šta mu može biti od jabuke? koliko sam shvatila dijete ti ima 6 mjeseci pa nije prerano...
mislim da naranču baš i ne, agrumi općenito idu kasnije... al neka me netko potvrdi ili ispravi.
ja sam mu danas dala da poliže jabuku, jer je piljio u mene šta ja to trpam u usta, a on bi jadan sve strpao, muče ga valjda desni. bio je jako iznenađen da to nešto ima okus, za razliku od grickalica i igračaka. bio je mi jako smiješan, baš bi mu jadnom dala još, al s dohranom ćemo početi tek kasnije, jelte, pa ne znam da mu ne naškodi to što poliže jabuku, mislim probavni sustav i to, jest da nije nije ništa pojeo... :?