Ma evo ja jučer bila na kontroli kod svog ginekologa (privatnik) i on ništa ne komentira..ja ga pitam šta je s mjerama, on se ono isčuđava da kaj "kaj je s mjerama?"??? i ja opet ostanem :?
Glavicu ovaj puta nije mogao izmjeriti jer je stvarno jaako nisko u zdjelici, ali je femur opet ispao "kraći" - za 35+4 a ja 38+2 jučer...šmrc...

AC je pak ispalo za 37+1, ali to mi se nije činilo tako strašno...ali svejedno...opet mi se uvukao crv sumnje i straha...

Danas sam pak bila na pregledu u Vinogradskoj gdje mi nisu gledali UZV, ali sam razgovarala s doktorom i on me tješio u pogledu "veće glavice", ali je rekao: "To da je glavica veća, a abdomen manji i femur kraći-e ONDA bi možda trebali posumnjati u mogućnost malformacije, ali ova odstupanja nisu tako strašna.." !!!!!!!???????? A ja mu kažem: pa mjere I JESU TAKVE! A on će: "Nisam stručnjak za malformacije, ali vjerujem da ova odstupanja ne ukazuju na to."

Mene te njegove riječi nisu NIMALO utješile, već sam se izbezumila (što naravno nisam htjela pokazati ni pred njim ni pred mm-om)

Osim toga javila se jedna velika dilema što se tiče termina (17.7) i poroda, ali za to ću otvoriti poseban topic da ne pomiješam teme....

Uglavnom, pokušavam se smiriti...znam da običan uzv nije pouzdan...pogoptovo jer su mi u 36+4 rekli da je beba 3140 teška (u Vinogradskoj), a jučer je moj ginić rekao da je 3200 ???? Da je u 2 tjedna dobila manje od 100 grama??

Zapravo...u totalnoj sam komi....