Ja sam se onako kiselo smejala ali zapravo sam se zabrinula jer po uz bpd i fl se razlikuju za 2 nedelje sto se meni ne cini malo. Tesi me jedino sto on ni u jednom trenutku nije izgledao zabrinut.[/quote]

Samo da te malo utjesim - ne zelim ispast pretenciozna, ali mislim da nitko ne ocekuje takvog glavana kao ja! Naime, na 34+0.tj opseg glave je bio za 38tj, abdomen za 36, a noge za 35 tj. Ukupno biometrija za 36/37 tj. (2814gr.) a ja se jos nadam porodu bez epiziotomije :shock: ! Inace je trudnoca uredna i dr. me uvjerava da je sve u redu (da se samo radi o velikoj bebi), no moram priznati da ima trenutaka kad mi negativne misli prodju glavom. Sumnjao je i na gestacijski dijabetes, no pregled kolicine plodove vode je idealan pa me nije slao na pretrage. Krenula sam na preglede cesce (a 07.09. cu i do bolnice pa cemo vidjet sta dalje). U svakom slucaju, pokusavam ostati optimist i zezam se na racun svog malog kiklopa... Smijeh je najbolji kad dodju crni dani... Eto, zar razlika bpd i fl od 2 tjedna ne izgleda kao macji kasalj u usporedbi s ovim? Samo ne brini, sve ce biti ok!