raffaela prvotno napisa
Hvala svima.čitam Vaše poruke pa mi je lakše.
To što sam mu zabranila da gleda emisiju,zar misliš da je to velika pogreška??Pa kako mu ukazat da to više ne radi,kako da shvati ako ne vidi posljedicu.Ne znam,nisam pametna.
Evo jučer igramo čovječe ne ljuti se i ja ga srušim prvi put,a on jednostavno poludi,lice mu se zacrvenilo od bijesa,i počeo udarat šakom od stol.I ja mu lijepo,mirno kažem da nema potrebe da se ljuti,to je samo igra i naglasim ime igre.međutim on se ne smiruje,bijesno plače.Ja mu na to samo kažem da prekidam igru jer ne poštuje pravila.Počeo je govoriti:ti me ne voliš..."(što me je ubilo),ali sam ostala mirna.uglavnom kad se smirio opet smo pokušali.međutim potrefilo se da sam ja prije njega posložila sve u kućicu,a on je opet poludio.Isti scenarij po drugi put.
Ja ga želim naučit da nema ništa loše u tome ako izgubi i da u životu mora naučit gubit.
Znate što je rekao teti u vrtiću:Ja se neću igrat s njima jer ću izgubit".
Kao da želi u svemu bit bolji...
Sve je u redu dok on pobjeđuje.Ali zamislite doći će u situaciju u školi da nešto neće bit po njegovu,i onda...što će se dogodit,hoće li udarit učiteljicu ili početi lupati od stol.
Toga se bojim.?????