napokon sam u gostima kod mame uspjela zbrisati s lunom u kupaonu prije nego ju je moja mama uspjela uzeti na ruke pa se posteno ispisala i iskakala i to iznad prave wc skoljke, velika moja curica bas je nekako zgodan polozaj u njihovoj kupaoni, kada je odmah pored wc skoljke pa sam se mogla sjesti na kadu i nju drzati iznad.

inace su nam neki dani totalni fijasko, neki produ uz minimalan broj zapisavanja, no cini se da smo apsolvirali uporabu tute za kakicu, ne mogu se sjetiti kad je zadnji put obavila to u pelenu (ako ne uzmemo u obzir nezgode u gostima kad god bi ju moja mama uzela na ruke)

ah da, jucer se ukakala dok je bila sa mojim suprugom, jest da me on u teoriji podrzava, ali jos se nije uspio snaci u praksi... ako se ona nesto meskolji ili buni, obavljanje nuzde je zadnja stvar koja ce mu pasti na pamet....

tako da sam ja i prezadovoljna, jer sam pogled na pipicu svu umrljanu kakicom mi je katastrofa...

ne koristimo ni vlazne maramice, tako da joj intimno podrucje nikad nije upaljeno, nikakvi osipi, nista nema, da pokucam o drvo... presretna sam s nasim bez/platneno pelenasenjem... a nadam se da cu danas napokon uspjeti sasiti par training pants, pa da i pelene izbacimo, jer su nam one tu u biti samo umjesto gacica...