ja imam negdje neke slike, trebam ih pronaci, hmmm, to je blizu nemoguce misije. ali nemam bas fotki gdje je k. bas jako mala. imam neke gdje smo vani, i neke kako kod frendova doma pisa u kahlicu.

a sada.. hvalisanje za skijanje

na putu tamo i natrag--suha. imala sam neku vrecu s jedno 7 jednokratnih pelena (nisam htjela uzeti platnene jer ih nemam di oprati ni nositi prljave, ali na kraju sam ih ipak mogla uzeti, bilo bi ok s njima), i od tih 7 smo se vratili s 2 suhe. ustvari 3, ali jednu sam bacila zbog preiznosenosti

covjece, u svim onim natezanjima, boravcima vani u skafanderu, ne imanju cesto prilika za pisanje ona je ostala suha! cak je i 5 dana imala proljev jer je pokupila nesto, na skijanju imala temperaturu 2 dana i jos nakon toga gadnih problema sa kakanjem, nije htjela nista jesti, guza joj se strasno zacrvenila i jako ju je smetalo dok bi ju brisala ili prala.. ma moja cura je super. covjece, cak se i f. zapisao 2 puta, a ona ima 9 mjeseci a on 2,5 godine

uglavnom, skuzili ste da sam odusevljena

i ove pute kad se popisala u pelenu je bilo kad su je cuvali moji ili md, njima se nekad nece opustiti pa se popiski u pelenu iako ju oni netom prije nude da se popisa u wc ili gdje vec.

e ljudi moji, kako je ovo jednostavno.. milina prava