-
Osoblje foruma
ja imam negdje neke slike, trebam ih pronaci, hmmm, to je blizu nemoguce misije. ali nemam bas fotki gdje je k. bas jako mala. imam neke gdje smo vani, i neke kako kod frendova doma pisa u kahlicu.
a sada.. hvalisanje za skijanje
na putu tamo i natrag--suha. imala sam neku vrecu s jedno 7 jednokratnih pelena (nisam htjela uzeti platnene jer ih nemam di oprati ni nositi prljave, ali na kraju sam ih ipak mogla uzeti, bilo bi ok s njima), i od tih 7 smo se vratili s 2 suhe. ustvari 3, ali jednu sam bacila zbog preiznosenosti
covjece, u svim onim natezanjima, boravcima vani u skafanderu, ne imanju cesto prilika za pisanje ona je ostala suha! cak je i 5 dana imala proljev jer je pokupila nesto, na skijanju imala temperaturu 2 dana i jos nakon toga gadnih problema sa kakanjem, nije htjela nista jesti, guza joj se strasno zacrvenila i jako ju je smetalo dok bi ju brisala ili prala.. ma moja cura je super. covjece, cak se i f. zapisao 2 puta, a ona ima 9 mjeseci a on 2,5 godine
uglavnom, skuzili ste da sam odusevljena 
i ove pute kad se popisala u pelenu je bilo kad su je cuvali moji ili md, njima se nekad nece opustiti pa se popiski u pelenu iako ju oni netom prije nude da se popisa u wc ili gdje vec.
e ljudi moji, kako je ovo jednostavno.. milina prava
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma