moja mama je protivkaze ona meni jucer sto ja gnjavim dijete i da ju pustim da kaka u pelenu, kao i svako "normalno" dijete (citaj, dijete s normalnom majkom!). ali mene to ne sekira. jucer je kakala jos cetiri puta i svaki put sam uhvatila pravi trenutak....zato smo jutros samo napola uspjeli dok sam se ja razbudila ona je vec na pola bila gotova.
![]()
vidim da joj kakanje ide super kad kaka "prema dolje" a ne u lezecem polozaju.
stariji braco nece pa nece na wc ili tutu - muku mucimo, mada tocno zna kada treba i piskiti i kakati. a proslo ljeto je stalno bio gol i svjesan kakanja i pisanja, ali sam napravila gresku sto sam ga najesen opet vratila u pelenu - gdje mi je pamet bila!?
ovaj put zelim biti pametnija - ionako mi je dosta ukakanih pelena....uf, bljak.

kaze ona meni jucer sto ja gnjavim dijete i da ju pustim da kaka u pelenu, kao i svako "normalno" dijete (citaj, dijete s normalnom majkom!). ali mene to ne sekira. jucer je kakala jos cetiri puta i svaki put sam uhvatila pravi trenutak....zato smo jutros samo napola uspjeli dok sam se ja razbudila ona je vec na pola bila gotova.
Odgovori s citatom