Pokazuje rezultate 1 do 50 od 304

Tema: Dan za danom- bespelenaši 0-6 mjeseci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Obično smo u marami i obično sve obavimo prije šetnje. Ovo nam se samo jučer dogodilo. Kad smo došli doma, odmah se pokakao. Bitno mi je samo da to zadržavanje ne stvori problem.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Obično smo u marami i obično sve obavimo prije šetnje. Ovo nam se samo jučer dogodilo. Kad smo došli doma, odmah se pokakao. Bitno mi je samo da to zadržavanje ne stvori problem.
    ne verujem da to moze stvoriti problem, jednostavno mu treba privatnost to inace i A. radi. nikad nije kakala van kuce.
    Inece nama je svaki dan sve bolji, sad je sasvim konkretna sa znacima da i MM. zna i vec je nekoliko puta uhvatio piskanje.
    interesantno mi je kad ponekad pogresim pa je stavim u polozaj ljuti se i kad joj je bas sila a nije samnom sto je retkost doziva posebnim glasom, ja sam ocarana

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ključić, dobro nam došli! Samo tako nastavite!

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala! Puno mi je pomoglo čitanje starih tema (Od rođenja bez pelena). Još nisam sve pročitala pa skužajte ako ću vas udavit s nekim pitanjima.
    Trenutno me baš smeta što ne mogu skužit nikakve znakove. Stvarno mi se čini da ih on uopće ne daje jasno. Meni je stvarno svaki njegov kme isti.
    Kako da to poboljšamo?

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala! Puno mi je pomoglo čitanje starih tema (Od rođenja bez pelena). Još nisam sve pročitala pa skužajte ako ću vas udavit s nekim pitanjima.
    Trenutno me baš smeta što ne mogu skužit nikakve znakove. Stvarno mi se čini da ih on uopće ne daje jasno. Meni je stvarno svaki njegov kme isti.
    Kako da to poboljšamo?
    I meni se u početku tako činilo. Zato sam na svaki kme prvo nudila pišanje, onda cicu, pa ako nije bilo nešto od toga- tražila sam dalje! Nakon kratkog vremena kme za eliminaciju se pretvorio u nešto što je zvučalo kao 'lal' i to je bio siguran znak za wc.
    Ovo rješenje za noć ti je OK.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •