I da, dobro nam ide cue (šuštanje na uho i kaka?), a imamo i znak za NE (ispruži noge i ne da da ga postavim u pozu).
I da, dobro nam ide cue (šuštanje na uho i kaka?), a imamo i znak za NE (ispruži noge i ne da da ga postavim u pozu).
potpuno isto.
bas mi je drago da i vama ide odlicno.
moja smizla jos nece da siki u marami
a okrece se iste ekinde kad je spustim, ima vec nedelju dana kako to radii inace kad joj je sila umela je da vice, nego sad joj nije dosta okretanje nego bi ona i da malo ide nekud pa vice te ne razlikujem vrstu vikanja za sada
![]()
kljucic, koliko se sjećam ispruženje nogu može osim ne - "ne želim piškiti" i ne - "ne sviđa mi se pozicija". To se događa kada bebe otežaju tj. narastu, a mi ih držimo po difoltu isto kao i kad su bile lakše. Provjeri da mu nešto ne smeta...jer tvoja intuicija funkcionira i njegov znak, a ne kužiš zašto ne želi piškiti pa to dovede tebe u konfuziju, a i bebu...
Baš sam čitajući stare topike došla do ovoga! I da, neki puta mu ne paše položaj ili mjesto. Onda ga probam više "uglavit" među svoje butine (da mu se ne rasteže međica), promjenit mjesto (stvarčice iznad lavaboa ga zabavljaju pa se opusti) ili mu odvući pažnju, npr. šuštanjem ili prduckanjem na uho
Btw, još uvijek baš ne kužim znakove, ali bez obzira na to funkcioniramo, najviše po intuiciji i tajmingu.
I tko je ono imao neku knjigu u digitalnom obliku?
pobjegla mi je u prvoj rečenici riječ "značiti"...