Evo i nasU ovih 17 dana stanje je sljedeće: čekala sam da otpadne pupak i da se malo oporavim od operacije pa da krenemo i moram priznat da sam se jedva suzdržala
sad sam uglavnom shvatila njen ritam što se tiče kakanja (spavanje, donjenje, kakanje i jedno po noći). I nekako mi se čini da rjeđe, a količinski više kaka od kad to radi van pelene. Pišanje uglavnom obavi svaki put kad joj ponudim, ali još uvijek je u tetrama i uz riješavanje Davidove zimske dosade i ljubomore, još uvijek nemam snage za hvatat svako pišenje. Kad ustalimo kakanje, krećemo na noć - još hoću malo spavat (kad već tak dobro spava po noći) i još uvijek se mogu prisilit na samo jedno noćno dizanje 8)
Uostalom, moram nabavit "opremu", nisam se baš pripremila, mislila sam da mi se neće dat
Isto kao i mikka - ne opterećujem se nekim stvarima kao prije i stvarno ne bih mogla drugačije.

U ovih 17 dana stanje je sljedeće: čekala sam da otpadne pupak i da se malo oporavim od operacije pa da krenemo i moram priznat da sam se jedva suzdržala
sad sam uglavnom shvatila njen ritam što se tiče kakanja (spavanje, donjenje, kakanje i jedno po noći). I nekako mi se čini da rjeđe, a količinski više kaka od kad to radi van pelene. Pišanje uglavnom obavi svaki put kad joj ponudim, ali još uvijek je u tetrama i uz riješavanje Davidove zimske dosade i ljubomore, još uvijek nemam snage za hvatat svako pišenje. Kad ustalimo kakanje, krećemo na noć - još hoću malo spavat (kad već tak dobro spava po noći) i još uvijek se mogu prisilit na samo jedno noćno dizanje 8)
Odgovori s citatom