-
Cure, tražim savjet. Ili barem mišljenje. Ili da se bar malo pojadam..
Daklem, mali Martin već duže vrijeme (rekla bi par tjedana) navečer kad ide spavati (obično u 8, ali uvijek do 9) uredno u prvoj rundi spavanja dvaput traži pišati! Dakle svakih sat vremena. Najčešći scenarij je ovakav: svi zajedno za stolom večeramo (on najčešće neku žitaricu u kombinaciji s voćem ili povrćem), on se popiški (najčešće dok je u stolcu jer ja tuka niš ne kužim i na njegove proteste mu nudim vodu, hranu, igračke, a on samo traži pišati..
). Onda se malo prodružimo, mazimo i odemo u krevet gdje ga cica najčešće dotuče u san. I onda nakon recimo sat vremena se probudi i počne malo plakati (ne znam baš opisati, nekad samo stenje i cvili, nekad malo plače, ali nije to onaj tužan plač nego više zvanje) i ako ja brzo dođem onda se odmah smiri, popiški u tutu i najčešće spava dalje (ponekad mu dam i dudicu, ako nije baš skroz miran jer npr nisam došla u istoj sekundi, a bome ponekad i cicu - no to je rijetko, najčešće mi zaspi već u rukama nad tutom pa ga samo nježno polegnem). Pa za sat vremena opet isti scenarij. Pa za sat vremena je već prošlo tri sata od obroka i onda kad se probudi i zove me najčešće ne piša nego samo jede.
I sad ja to ne kužim. Zašto on mora tolko pišati sad odjednom? Dok je bio manji nije tolko često pišao navečer (mislim, pa navečer su barem duži periodi)?!? A posebno mi je tužno što mi je taj njegov prvi san bio prilika da ja nešto za sebe odradim jer imam tri sata mira (pošto ja idem spavati tek iza 11), npr odvježbam na orbitreku u podrumu (što radim četiri večeri u tjednu tako da mi je to bitno). A ovako niš. Prikovana za njega. Ako je mm uz njega dok se probudi, kaže da se ovaj samo dere i neće pišat ni slučajno, uvrijedi ga sama pomisao na to. I mora ga nosat ili hopsat na lopti dok ja ne dođem ili dok ne zaspi na njemu (viš, ne znam kaj bi se tu događalo s pišanjem da ja ne dođem (jer ga čujem na prisluškivač pa se vratim u kuću)).
Kofein ne konzumiram tj. čokoladu rijetko, kavu uopće ne.
Ima koja ideja? Ili barem misao tješilica? (kao npr, ajd bar budi sretna da javlja. bilo bi loše da se dvaput budi, ali zato da ga presvučeš jer se upišo
)
(pored ovoga nam je eliminacija sasvim solidna. najljepše mi je što ima totalno uredno kakanje svako jutro kad se probudi. u gaće mu krene možda jednom u mjesec-dva. ali baš tako, krene i onda stane. to mi je super! nema pokakanih guza i odjeće
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma