Pokazuje rezultate 1 do 50 od 255

Tema: Dan za danom- bespelenaši 6 mjeseci nadalje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja se već duže vremena premišljam da nešto napišem jer smo se skroz pogubili zadnjih mjesec dana što se tiče pišanja. A sad ovo zahlađenje neću ni komentirat - katastrofa. Čak me par puta popišao u slingu! Isto se zapišava 5 minuta nakon što mu ponudim pa odbije. Inače, kad ide kakanje, obično obavi u tutu (iako moram nabavit neku na koju je lako sjest, imate kakve preporuke?). Ali moram ga turbo zabavljat jer mu je to valjda gubljenje vremena. Nema šanse da mirno sam sjedi.

Dolaze hladni dani i već mu sad moram obući gaće, hlače i čarape i onda sve to moram mijenjat kad se zapiša, grrrrrr. Pomogne kad mu stavim uložak. Vidim da se popišao, ali bar ne moram sve presvlačit. Jel uopće moram reći da ne može biti 5 min na miru da se presvuče? Koje je vaše riješenje za zimu? Vani (nosiljka, kolica), doma (imamo hladan pod)?

Ako imam gust raspored, bez grižnje savjesti mu stavim platnenu (bez covera) jer lagano me neki puta to presvlačenje (čitaj: navlačenje) zamara. Možda čudno zvuči, ali najlakše mi je vani i po noći.

Recite mi da nema smisla odustati nakon osmomjesečnog bespelenašenja od rođenja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo kad je bilo hladno, a nije jos hodao, koristili vunene hlacice s kineskim hlacicama ili gacama ispod. Ulosci su super i ja sam dala nasiti na njih drukere, pa sam ih kopcala na gace ili na stramplice. Nismo to dugo radili jer nam je bilo jednostavnije skidat ga kad nije imao ulozak.
    Ako stavis pelenu da ti bude lakse ne znaci da si odustala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •